Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΙΧΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "Πρώτα Ο Δημότης"

Φίλες και φίλοι,
Με αίσθημα ευθύνης και με πνεύμα αισιοδοξίας, νιώθω την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας, πριν από τις κρίσιμες Δημοτικές εκλογές του Μαΐου.
Πιστεύοντας στο πρόγραμμα του υποψηφίου Δημάρχου Θωμά Ρούσση, αποφάσισα κι εγώ να συμπορευτώ μαζί του για να αρχίσει μια νέα προσπάθεια για τον τόπο μας. Πολλοί μπορεί να αναρωτηθείτε γιατί να με ψηφίσετε. Θα σας απαντήσω απλά, γιατί είμαι ένας νέος άνθρωπος του τόπου μας, με πολλή όρεξη και όραμα γι’ αυτόν.
Η μητέρα μου Σοφία Σαμπάνη του Ταξιάρχη, γεννήθηκε στο Συκάμινο, όπου και ανήκει η μισή μου καρδιά, καθώς εκεί ζει και ο αδελφός μου μόνιμα. Είναι μια περιοχή που γνωρίζω καλά, γιατί με συνδέουν οικογενειακοί δεσμοί. Αλλά και μέσα από τη δουλειά μου (Ταξί Ωρωπού 10 χρόνια), γνώρισα, είδα και άκουσα ακόμα περισσότερα προβλήματα της καθημερινότητας. Ο πατέρας μου Αθανάσιος Μίχας του Μιχαήλ γεννήθηκε στον Κάλαμο, όπου ζούμε μόνιμα όλα αυτά τα χρόνια. Στον Κάλαμο ανήκει όλη μου η ζωή, η δουλειά μου, οι αναμνήσεις μου και τα όνειρά μου. Τελείωσα το Πολυκλαδικό Λύκειο Ωρωπού και με την ενηλικίωση μου ξεκίνησα να δουλεύω ως ελεύθερη επαγγελματίας εδώ και 15 χρόνια (περίπτερο στους Αγίους Αποστόλους, το ταξί της οικογένειας, το κυλικείο του Γυμνασίου -  Λυκείου Καλάμου).
Πολλοί θα με γνωρίζετε. Δεν είμαι κάποια άγνωστη, που σαν περαστική αποφάσισε να εκτεθεί στα κοινά. Είμαι απλά κάποια από εσάς που συναντάτε στην καθημερινότητα σας. Μια καθημερινότητα, που είμαστε υποχρεωμένοι να βελτιώσουμε για να κερδίσουμε τη χαμένη μας αξιοπρέπεια. Και το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι, ότι έχω τη δύναμη και το σθένος να παλέψω ενεργά για τον τόπο που ζω, εργάζομαι και αγαπώ.
Θα θεωρήσω μεγάλη τιμή, αν με επιλέξετε να προσπαθήσω για ένα καλύτερο Δήμο Ωρωπού από τη θέση της Δημοτικής Συμβούλου.
Ας παλέψουμε λοιπόν όλοι μαζί για το καλό της περιοχής μας και για ένα καλύτερο Δήμο Ωρωπού.
Με εκτίμηση
Μαριάννα Μίχα
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος,
με την παράταξη «Πρώτα Ο Δημότης»

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΆΒΟ ΜΑΡΙΆΝΝΑ ΕΊΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΆΞΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΚΕΥΤΑΡΟΥ. ΤΗΝ ΔΕΥΤΈΡΑ 7 ΤΟ ΠΡΩΊ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΈΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΆΝΝΗ ΓΙΑΤΊ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΞΈΡΟΥΝ, ΚΑΙ ΕΛΑ ΜΙΑ ΒΌΛΤΑ ΑΠΌ ΤΟ ΧΩΡΙΌ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΠΆΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΔΟΥΛΕΙΆ ΧΡΉΜΑ ΚΑΙ ΆΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ.ΕΛΑ ΞΈΡΩ ΤΙ ΣΟΥ ΛΈΩ!

Ανώνυμος είπε...

Μετά πάρε τον γνωστό "φύλακα" και φίλο του νύση να μας πουν τι έχουν βάλει και στη δικιά μας χωματερή και στην άλλη του ρούση στον αι γιώργη $$$$$$

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ ...ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ...ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΨΑΧΝΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ... ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΚΑΜΙΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟ ΡΟΥΣΣΗ ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΟ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Έχει, στο Κωσταλέξη 10.30

Ανώνυμος είπε...

Ενημερώνουμε ότι οι προγραμματισμένες για 2 Απριλίου 2014 εργασίες συλλογής και μεταφοράς ποσότητας αποβλήτων από περιοχή της Κοινότητας Συκαμίνου, αναβάλλεται, κατόπιν αιτήματος της υπεύθυνης εταιρίας Polyeco Α.Ε και οριστικοποιείται για την Δευτέρα 7 Απριλίου 2014 και ώρα 09:00 π.μ. Παράλληλα, όσοι θέλουν να παραβρεθούν στις σχετικές εργασίες μπορούν να κάνουν αίτηση στο πρωτόκολλο του Δήμου Ωρωπού, μέχρι την Παρασκευή 4 Απριλίου 2014, ώστε να μεριμνήσουμε για τα κατάλληλα μέσα ατομικής προστασίας.