Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

το ταχύτερο χωριό του δήμου part 2

Στο χώρο του δημοτικού συμβουλίου   κάπου στον Ωρωπό συγκεντρώθηκαν επιστημονικές αποστολές απ όλο τον δήμο, για να δημοσιοποιήσουν τα επιστημονικά τους ευρήματα, όσον αφορά "Το ταχύτερο πράγμα στον κόσμο".

Την πρώτη μέρα του συνεδρίου πήρε το λόγο η επιστημονική ομάδα των Συκαμινέων.
 Είπαν λοιπόν οι αυτοί:
 κατόπιν χρόνιων μελετών και εντατικών πειραμάτων στο κατηφόρι καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το ταχύτερο πράγμα στον κόσμο είναι το ρεύμα. Πατάς το διακόπτη και ανάβει η λάμπα αστραπιαία. Πω πω τι ανακάλυψαν οι Συκαμινέοι! Ακούστηκε με μια φωνή από τους άλλους δημότες.
Τη δεύτερη μέρα του συνεδρίου πήρε το λόγο η επιστημονική ομάδα των Ωρώπιων. 
Είπαν λοιπόν οι αυτοί:
 Θα αναγκαστούμε να διαφωνήσουμε με τους συνάδελφους μας τους Συκαμινέους γιατί κατόπιν χρόνιων μελετών και εντατικών πειραμάτων στον κάμπο καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το ταχύτερο πράγμα στον κόσμο είναι η σκέψη. Έρχεται στο μυαλό σε χρόνο μηδέν. Πω πω τι ανακάλυψαν οι πρόσφυγες! Ακούστηκε με μια φωνή από τους άλλους επιστήμονες.
Βγαίνουν την άλλη μέρα οι Μαλακασαίοι και λένε:
 Λυπούμαστε που θα αναγκαστούμε να διαφωνήσουμε και με τους Ωρωπίους αλλά και με τους Συκαμινέους γιατί το γρηγορότερο πράγμα στον κόσμο είναι το κόψιμο.
 Όταν σου έρθει ούτε το φως προλαβαίνεις να ανάψεις αλλά ούτε να σκεφτείς που θα χέσεις!

Το νού σας λοιπόν

part 1 
http://kalamos-city.blogspot.gr/2012/11/blog-post.html 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

YOU ARE THE BEST KALAMOS CITY

Ανώνυμος είπε...

Μην κάνεις πια τον άγιο
ρίξε και μπινελίκι
και αν σε ρωτάν που τα `μαθες
πες τους απ’ τον Τσαλίκη

Ανώνυμος είπε...

ooooooooooooooo mas kalomathenete kyrie presviiiii

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΞΕΦΤΙΛ@ ΑΣΩΠΕ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΠΙΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΟΥΛΙΜΕΝΟΥ Ε, ΠΕΡΑΣΕς ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙΑΝΟ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΡΕ

Ανώνυμος είπε...

Τα παραρτηματα πάντα υπηρχαν και υπάρχουν παντού να ξέρεις.

Ανώνυμος είπε...

Να θυμάσαι, αγόρι μου, πως είσαι σαν αυτό το δαχτυλίδι. Πολύτιμος και μοναδικός! Και μόνο ένας αληθινά ειδικός μπορεί να εκτιμήσει την πραγματική σου αξία. Οπότε γιατί σπαταλάς το χρόνο σου περιπλανώμενος στην αγορά, δίνοντας βάση στη γνώμη του κάθε ανόητου!

Ανώνυμος είπε...

Υστερογραφο

Οπως τονισαμε και σε προηγουμενο μας αρθρο -παρεμβαση στηριζουμε ολοψυχα Δημαρχο-Δομες-Αρχες ,υποστηριζουμε καθημερινα τους φιλοξενουμενους προσφυγες -μεταναστες που εχουν αφιχθει .αλλα δεν πρεπει να αποδεχτουμε νεες αφιξεις κατα την γνωμη μας ,με 1000-1200 θα ατομα εχουμε φτασει σαν Δημος τα ορια μας,Αυτη ειναι η αποψη μας και κατα την γνωμη μας η μοναδικη παραμετρος που μπορει να ορισει την υπαρξη η αποφυγη τραγικων καταστασεων στο αμμεσο
μελλον. .........

ΟΥΡΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΡΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΨΥΧΟΣ