Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Σας φτύνουμε δεν βρέχει.

Έχωσε ηδονικά το δάκτυλο στο δεξί ρουθούνι. Το αριστερό το είχε καθαρίσει πριν από πέντε λεπτά. Ήταν πρωί ακόμα και έβγαζε κάτι βράχια νααα!
Το ξύσιμο ήταν το χόμπυ του. Γενικά. Έξυνε το κεφάλι του, το αυτί του, τη μύτη και ενίοτε τους όρχεις του, με σαφή προτίμηση στον αριστερό. Ήταν οικογενειακή παράδοση, πασοκ.
Μάλιστα κάποιοι συνρουφιάνοι του, εκτιμώντας πιθανόν το ταλέντο του, κάποτε του χάρισαν ένα χρήσιμο αξεσουάρ.Ενα βαμβάκι και αντισηπτικό. Αν τυχόν μάτωνε από το ξύσιμο, να μη πάθει καμία μόλυνση ο άνθρωπος. Τον νοιάζονταν.
Κόλλησε τον βράχο που ψάρεψε από τα άδυτα της μύτης του, στην έσω και κάτω επιφάνεια του γραφείου, αν τον ψάχνετε, στη συλλογή με τα υπόλοιπα κακάδια, ενώ συνέχιζε να κοιτάει αποχαυνωμένος την οθόνη του υπολογιστή.
Η αποχαύνωση δεν ήταν ωστόσο αποτέλεσμα παρατεταμένης χρήσης του Η/Υ. Δεν είχε ούτε μιάμιση ώρα δουλειάς. Η αποχαύνωση δεν ήταν επίκτητη, ήταν εγγενής.
Στο γενετικό του κώδικα, εκεί δίπλα στην πληροφορία "είμαι γνήσιος απόγονος του Ανδρέα Παπανδρέου" [ φήμες λένε και του  Τσέ τσέ Γκεβάρα] την οποία ο ίδιος με συνοπτικές διαδικασίες είχε καταφέρει να αποκωδικοποιήσει, με το δικό του πειραγμένο σύστημα επεξεργασίας δεδομένων, υπήρχε άλλη μια καταγεγραμμένη πληροφορία.
Είχε μια έμφυτη προδιάθεση στη βλακεία.Όλα τα άλλα ήταν κακοήθειες. Ως γνήσιος απόγονος του Ανδρέα  έπαιζε το γνώθι σε αυτόν στα δάχτυλα.
Κάποιο μεσημέρι εκλήθη αιφνιδίως στο γραφείο του δήμαρχου. Του ανακοινώθηκε χωρίς περιστροφές η απόλυσή του.
 Βγήκε έξω. Κράτησε το στόμα του κλειστό.
 Μόνο τη σχισμή εκείνη του εγκεφάλου από όπου τρυπώνει και φωλιάζει το μίσος άφησε ανοιχτή. Κάποιος από τα λαμόγια στο τοπικό έβαλε ρουφιανιές στο δήμαρχο. Θα τον βρει ποιος είναι και θα του γ@μήσει ό,τι έχει και δεν έχει.

Μόνο τις εκκρεμότητες άφησε ανοιχτές.
Και ήταν πολλές. Θα τον βρει τον φούστη και θα τον σκίσει. .
Μόνο το συρτάρι του γραφείου άφησε ανοιχτό όταν πια είχε μαζέψει και το τελευταίο πραγματάκι του.
Κράτησε το στόμα του κλειστό. Μόνο την πόρτα άφησε ανοιχτή φεύγοντας. Και το στόμα των συνρουφιάνων του. Κι αυτό το άφησε ανοιχτό.
Έτσι όπως έφυγε χωρίς ένα γεια.

Οπως είχε έρθει .

37 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ετσι θα φύγει καί το άλλο ανδρείκελο ο βλιάς.Όπως ακριβώς ήρθε καί θά χαθούν κάτω από το ράσο καί το φουστάνι.
Ο ένας φούστης ο άλλος πουλημένος.
Άντε γιά ψωριάρηδες δέν θα σας θυμόμαστε γιά πάντα.

Ανώνυμος είπε...

οσο και να φωναξεις εσυ καλαμος σιτυ και ο αλλος ο κομπλεξικος ο νησης η μαλιατσενα θα σας ξεσκισει

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΣ Ο ΚΑΛΑΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΡΕ ΤΟΥΡΜΠΟ 6:56.ΠΟΙΟΣ ΝΗΣΗΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΑΛΑΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΑ ΚΑΘΗΚΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΙ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΟΛΟΙΜΑΖΙ ΡΕ.
ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΗΣΙΕΣ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ. ΡΕ ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Όχι κουκλάκι μου δεν έχουν μαλώσει αλλά παίζουν πάλι το παλιό παιγνίδι του πέτρα ψαλίδι χαρτί.Εσείς ψάξτε πάλι συμμαχίες καί άμα σάς κάτσουν χε,,,ε με.Ναι βλιάς βασιλάκος βελούδο σού λέω μωρό μου.

Ανώνυμος είπε...

ρε ποσα κιλα μ.....εισαστε; δεν το εχετε καταλαβει.. οτι και αν κανετε οτι και να λετε ειστε λιγοι στο χωριο ..ποιο πανεπιστημιο; ποιες γνωσεις; χωριατες του κω..ου,κομπλεξικοι φαλοκρατες ευκολα ανεβηκατε.. ευκολα θα πεσετε...μετρατε μερες ..τι εστι βασιλακος ;ενας ξερολας παραπανω νομιζει οτι τρωμε κουτοχορτο με στημενα γκαλοπ θελει και αντιδημαρχια .. αντε στο καλο...αντε μπραβο ...! αντε μπραβο! ρε ολοι οι κομπλεξικοι μαζι !τι συνδιασμος της συμφορας ηταν αυτος! οσο για την δημοτικη αρχη =βλιας ,του κανουν ολοι μαζι αερα .....! ουτε τριχα του δεν μπορουν να αγγιξουν .!ο λογος ειναι ενας¨ γιατι τον εχει ψηφισει ο Λ Α Ο Σ του Κ Α Λ Α Μ Ο Υ και αυτο κανει τη διαφορα ...δεν του χαριστηκε τιποτα !κερδισε οτι εχει γι'αυτο που ειναι ...ενα πολυ καλο καλο παιδι ....!καντε μια βολτα στο χωριο ν΄ακουσετε αληθειες ..αφηστε για λιγο τα γραφεια σας και το καλαμοςcity τα φρουρια σας καταριπτονται και σεις στον κοσμο σας !!!

kalamos city είπε...

Αφήνουμε τα τολμηρά σχόλια για να δεί ο κάθε ενδιαφερόμενος και κυρίως ο δήμαρχος το νέο τσουνάμι μίσους που θα φέρει ακόμη μία φασιστική απόφαση από τόν ωρωποκρατούμενο δήμο.Και εξηγούμαστε:
Έχουμε ίσως το καλύτερο ίσως δυναμικό σε εκλεγμένους δημοτικούς αλλά και τοπικούς συμβούλους.
Τι δεν πάει καλά καί δέν μπορούμε να ανεβούμε το πρώτο σκαλοπάτι προόδου;
Γιατί όλοι τσακώνονται με όλους;
Γιατί δεν έχουμε κάνει τη διαφορά αφού έχουμε καθαρό παιδίο αφού οι υποδομές μας είναι σε βρεφική ηλικία;
Γιατί όλοι γελάνε μαζί μας όταν έχουμε αυτά καί άλλα τόσα;

Κατά τη γνώμη μας καλοί καί κακοί μας φίλοι καί αναγνώστες φταίει ο δήμαρχος καί το ανδρείκελό του στόν Κάλαμο.

Στα μπλογκς όμως μετράει η γνώμη σας καί αυτή φαίνεται καί από τίς δημοσκοπήσεις φίλε βλάξ που μία με λές βασιλάκο μία πέππα μία δέδε μία νικολάου μία κιούση μία κολιαστάση.

Θα δούμε πολλά το επόμενο διάστημα όμως δέν θα είναι καλά δυστυχώς γιά όλους μας καί το χωριό μας.

ΥΓ:Σκέψου πριν γράψεις.Είσαι με τόν Κάλαμο ή με κάτι άλλο!

Ανώνυμος είπε...

συγνωμη αλλα διακρινω μια εμπαθεια του καλamoscity απεναντι στο βλια; ,γιατι δεν αποκαλυπτεις το πραγματικο σου ονομα και κρυβεσαι πισω απο την ανωνυμια ;μηπως η θεση σου μεσα στο πολιτικο προσκηνιο δεν σου επιτρεπει; μηπως ειναι η ευκαιρια σου και βγαζεις ολα σου τα κομπλεξ; μηπως στο χωριο σ΄'εχουν γραμ..και τωρα νομιζεις οτι καποιος εγινες; λεω εγω τωρα;..!οι λαθος εντυπωσεις που προσπαθεις να δημιουργησεις νομιζεις οτι θα σε επωφελησουν προσωπικα ..οποιος και να εισαι απο τους παραπανω ..βλιας δεν εισαι οποτε αχρηστος μας εισαι!!!!!!!!!!

kalamos city είπε...

7:57 αφού μάς διαβάζεις δέν σου είμαστε άχρηστοι.Για το θέμα κιούση μάλλον έχεις πρόβλημα όρασης αφού διακρίνεις τέτοια εμπάθεια.Σταμάτα το παιχνίδι με τα χέρια μερικοί λένε ότι τυφλώνει!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΙΜΟΘΕΟΥ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΥΠΟΥ ΤΣΙΝΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΨΑΧΝΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΟΛΑ.ΤΙ ΕΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΒΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟΒΛΗΤΟ, ΤΟ ΠΑΠΙΚΟ ΑΛΑΘΗΤΟ.ΜΗΝ ΓΕΛΙΕΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ Η ΜΑΛΙΑΤΣΕΝΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

Από άθεους και ανήθικους τι μπορεί να περιμένει ο Κάλαμος. Είστε πολύ ολίγοι για να πάτε κόντρα στο θέλημα του Θεού, βλέπετε την κάθε ματαιόδοξη και κομπλεξική προσπάθειά σας να πέφτει στο κενό και δεν αναρωτιέστε το γιατί. Ο ναός του Αγίου Τιμοθέου έχει προγραμματιστεί να γίνει και θα γίνει όπως θέλει ο Θεός και όχι όπως θέλουν μερικοί άπιστοι περιθωριακοί.

Η παραχώρηση του απαραίτητου χώρου για την ανέγερση του νέου ναού οφείλεται καθαρά σε πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Οικονομάκου. Εύγε στον κύριο Δήμαρχο που δεν διακατέχεται από μικρότητες που δεν ενδίδει και δεν παρασύρεται από τις γνωστές Κασσάνδρες. Εύγε και στους, Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νικολάου, τον Αντιδήμαρχο κύριο Βλάχο, τον Πρόεδρο του τοπικού Καλάμου κύριο Κιούση και τους λοιπούς που στηρίζουν την προσπάθεια ανέγερσης του ιερού ναού.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΔΕΡΦΕ ΤΩΝ 8:47.
ΑΝ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΘΕΟΥΣ Η ΜΙΣΗΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΝΑ ΚΡΑΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΥΡΙΟ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ, ΕΣΥ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΕΜΕΙΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

o kalamoscity φαινετε να ενοχληθηκες μιας και δεν απαντησες σε κανενα απο τα ερωτηματα μου ...μαλλον τελικα εχω δικιο εισαι πολιτικο προσωπο! ομως με το να πηγαινεις την συζητηση 'αλλου για αλλου " κατι σαν την φιλη.....σου ευρυνομη....δεν καταφερνεις τιποτα! εγω με τη σειρα μου θα σου απαντησω :ειστε τελειως ανικανοι! και σας διαβαζω οταν ερχονται στα αυτια μου οτι για αλλη μια φορα ολοι οι ασχετοι ξερολες μαζεμενοι τα καναν θαλασσα !συμβουλη΄μην αυτοψηφιζεσαι!-μια ακομη ερωτηση παρακαλω .μηπως ξερεις να μου πεις οταν παιρνει ψηφο ο βασιλακος,πως ταυτοχρονα ψηφιζεται και ο μαργετας;-{μηπως κρυβουμε τα πραγματικα μας σχεδια kalamoscity;)λεω εγω τωρα!! οσο για το παιχνιδακι με τα χερια αν θες να το παιξουμε καμια φορα ,μιας και δεν εχεις τιποτα αλλο να κανεις!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Συνχαρητηρια στους αρμοδιους που επιτελους αφησαν στην ακρη τις εμπαθειες τους ...και σκεφτηκαν για πρωτη φορα μετα απο εναν ολοκληρο χρονο τι ειναι καλο για το χωριο!!ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΜΑΛΙΑΤΣΕΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ;Ο ΑΓΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΕΡΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΩΦΕΛΗ ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΑΜΙΞΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ !!!ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΣΟΥς ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ! Η ΑΘΕΪΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ! ΕΙΘΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΥΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΤΟΠΟς ΜΑΣ! ΜΙΑς ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΘΕΟς ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε κοπελα μου αν περιμεναμε τον οικονομακο η τον κυριλλο για να παμε μπροστα δεν θα ειχαμε ουτε μαντιλι να κλαψουμε.Τωρα αν θα φαει καποιος χρημα οσοι εχουν απλο νου ξερουν.Φαρδια ρασα και μαυρα οπως οι ψυχες τους.

Ανώνυμος είπε...

den blepete ta xalia tou xoriou katantia etoimazoun koinoniko pantopolio pou sto arxontoxori kai eseis asxoliste me gelia pragmata papades aderfes kai mprabous anoiparktous gia na doume pioi tha boithisoun tous sunanthropous tous edo sas thelo kalamiotes tsampa mages

Ανώνυμος είπε...

an o naos ginei kai anoikei apokeistika sthn enoria tou kalamou ola kala,an anoikei se opoiadhpote allh enoria akomh kai stou oropou milame gia skandalo.etsi to vlepw san aplos poliths tou kalamou....

Ανώνυμος είπε...

το κοπελα ειναι για τον οικονομακο;
ποιο αρχοντοχωρι ρε παιδια για τον καλαμο λετε; μπορει να ηταν καποτε !τα τελευταια χρονια δεν θυμιζει τιποτα σ'αυτο .ισα ισα δεν υπολογιζουν καθολου το χωριο...οταν ειχαμε καιρο να το κανουμε κεφαλοχωρι κοιταγαν ποιος θα οικονομισει !τωρα οι αρμοδιοι και να θελουν οι ευκαιριες ειναι λιγες οσο για να κανουν σημαντικο τον καλαμο οι ευκαιριες ανυπαρκτες ολη η πιτα ειναι για τον ωρωπο τα ψιχουλα για τους υπολοιπους! (αυτοι ομως που ξερουν χρονια τα κατατοπια κατι θα οικονομισουν παλι...παλια μου τεχνη κοσκινο)...

Ανώνυμος είπε...

Για μια ακόμα φορά φαίνεται ότι προσπαθούν να διχάσουν τον Κάλαμο.

Αυτή τη φορά για λόγους πλουτισμού ορισμένων, για την αρπαχτή που λέμε, τη χοντρή κονόμα μιας και το παιχνίδι γίνεται μαζί με το παπαδαριό. Ενάμιση εκατομμύριο ευρώ (1.500.000 € ) τουλάχιστον είναι η πρώτη εκτίμηση για την ανέγερση του νέου ναού του Αγ. Τιμόθεου.

Ποιο από τα γνωστά αρπακτικά νοιάζεται αν χαλαστεί το φυσικό κάλος, ποιος απ’ αυτούς νοιάζεται αν το τεράστιο οικοδόμημα δεν θα δένει με το περιβάλλον, ποιος απ’ αυτούς νοιάζεται αν η παραχώρηση δημόσιας γης είναι παράνομη γιατί ανήκει στους παππούδες, στους γονείς μας, σε μας, ποιος απ’ αυτούς νοιάζεται αν ο αποχαρακτηρισμός που έδωσε το δασαρχείο είναι παράνομος όταν δεν τους νοιάζει τίποτα άλλο παρά μόνο πως θα τ’ αρπάξουν και μάλιστα χοντρά.

Δεν έχει σημασία να τους ονοματίσουμε, ποιος είναι ο αρχηγός τους, ποιος κρύβεται πίσω από τη βρωμιά, ποιος κινεί τα νήματα της διαπλοκής όταν όλοι ξέρουμε ότι είναι τέρατα με ανθρώπινη μορφή και ζουν μεταξύ μας. Δεν έχει καμιά απολύτως σημασία όταν τους ξέρουμε και όμως τους αφήνουμε ν’ ασελγούν πάνω μας.

Θα είχε σημασία μόνο όταν καταλαβαίναμε πόσο κακό μας έχουν κάνει και πόσο μεγαλύτερο είναι ικανοί να μας κάνουν. Θα είχε σημασία εάν με τη φωνή του δικαίου τους εξαναγκάζαμε να αποτραβηχτούν και να εγκαταλείψουν κάθε σχέδιο που έρχεται ενάντια στα συμφέροντα των Καλαμιωτών.

Θα είχε σημασία αν τους δείχναμε πως, τέρμα τ΄αστεία και τα χωρατά, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑΜΟΣ, δεν είναι Ωρωπός ούτε Γαλαξίδι.

Και για να ξηγιόμαστε μια για πάντα κκ Οικονομάκο και Κύριλλε και σεις οι υπόλοιποι, επίδοξοι νταβατζήδες, λαμόγια και παρατρεχάμενοι.

ΚΑΜΙΑ ΕΚΤΑΣΗ και κανένας ναός που αποτελούν περιουσία του Καλάμου ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ σε καμιά Μητρόπολη και σε καμιά ενορία.

ΕΜΕΙΣ οι Καλαμιώτες ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ και από μόνοι μας ΜΠΟΡΟΥΜΕ χωρίς μεσάζοντες ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ τον ναό του Αγίου Τιμοθέου όπως πρέπει και αρμόζει, ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
ΜΗ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟΦΥΣΙΚΟ ΚΑΛΛΟΣ Η
ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙ Η ΜΑΛΙΑΤΣΕΝΑ
ΡΕ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ

Ανώνυμος είπε...

Ποιός σου είπε ότι θα τούς αφήσουμε να ασελγείσουν πάνω μας?Εμείς θα τούς ανοίξουμε καινούργια τρύπα εάν ξανατολμήσουν να πλησιάσουν.Ηρέμησε νήση τα πουσταριά θα πάνε πάλι στα μπουρδέλα τους γιά καβάλες και σουσέλ.Απανωτά σουσέλ όπως καί πρίν ένα χρόνο.Οσο γιά σένα γυρολόγο ηρέμησε και βελτίωσε το προφίλ σου καί πες του κονομάκου να μήν το πολυλέει γιατί θα φας καί εσύ μήνυση σάν τον πίγκα.

Ανώνυμος είπε...

9:49 & 12:32...ΜΗΠΩΣ ΜΕΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ; ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΜΗ...ΑΝΙΚΑΝΟΙ! ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ...'ΚΑΛΟ" ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ περαν του χρηματος αυτο σκεφτοσασταν και οταν θελατε να ασχοληθειτε με την πολιτικη αλλα επειδη το χωριο σας ξερει δακτυλοδηκτουμενοι ειστε ! καλυτερα να το χαρειτε οσο ειναι καιρος διοτι μετα ολοι ξερουμε τι σας περιμενει..η καταντια σας εχει αρχισει απο τωρα να φαινετε!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητό κάλαμος σίτυ την φωτογραφία μου -άν καί δέν ρωτήθηκα- με τούς άλλους δύο συνυποψηφίους μου θα την προτιμούσα χωρίς λογοκρισία.Δέν είμαι ούτε ανήλικο ούτε να κρύψω κάτι έχω.

Παναγιώτης Ι. Βασιλάκος

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

βασιλακο μας επεισες!!!!! ειδικα οτι απευθυνθηκες και στον καλαμοcity ηταν το ιδανικο!!!!! συνχαρητηρια ωραιο ανεκδοτο !!!!κρυο βεβαια!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε άτονο κορίτσι μου μας ζάλισες με τόν βασιλάκο.Χυλόπιττα σού έριξε καί κάνεις έτσι ή είναι κάτι άλλο;Πες μου ρε μανάρι μου γιατί με έφαγε η περιέργεια!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΑ ΑΥΓΑ ΣΑΣ ΕΣΠΑΣΕ ΡΕ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΜΕ ΚΑΤΙ ΕΡΠΟΝΤΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ.
ΠΡΟΧΩΡΑ ΒΑΣΙΛΑΚΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΒΛΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΓΙΑΧΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
ΤΟ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Τοσο πολυ σας πονα που σας εσκισε ο γιωτης ρε κουφαλες.Καλα δεν το περιμενατε, δεν το ξερατε δεν ρωταγατε;Η ζηλια παντως ειναι και καταρα που σα γαιδαρα γυρνα σε αυτους που την εστειλαν.Καλο μηνα και καλα να περνατε και προσοχη με το δηλητηριο!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

απο ποτε ο γιωτης ριχνει χυλοπιτες σε α-ν-τ-ρ-ε-ς το γραφω ετσι μηπως και δεν μπορεις να το διαβασεις 12:29 εκτος και αν το εχει γυρισει και αυτος! ειναι της μοδας !!μαλλον εσυ θα ξερεις καλυτερα!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε λιτσορούσηδες δεν το μάθατε ότι έχετε χάσει εδώ καί ένα χρόνο;Με προβοκατόρικα σχόλια, μία γιά τον βλιά και μία γιά τόν βασιλάκο μία γιά τον βλάχο νομίζετε ότι θα κερδίσετε τό δικαστήριο;Την χλεύη τού κόσμου ναί αυτή θα την κερδίσετε αλλά ώς εκεί.Τίποτα άλλο λαμόγια άντε καί λίγη χαρά στό καφενείο.

Ανώνυμος είπε...

Τα αυτοκίνητα τα είχαν γεμάτα όπλα εκείνο το βράδυ τών εκλογών.Δηλαδή άν εκλέγονταν ο λίτσας θα μάς σκότωναν επιτόπου ή μετά;
Έτσι είναι παιδάκια τού οικονομάκου δέν βγήκαν καί έχουν βρεί το προβοκατόρικο κάλαμος-μούτι καί σάς δουλεύουνε ρεεεεε.
Το μαρτύριο της ρουφιανιάς-σταγόνας ξεκίνησε με τούς βλάχο καί σία τόν πέππα καί σία καί τώρα προχωρά με τόν βασιλάκο καί σία οε.
Το ερώτημα καί η απόδειξη βέβαια είναι ότι αυτό το μπλογκ ουδέποτε άγγιξε τόν κύριο λίτσα καί σία ΑΕ. . . . .

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
kalamos city είπε...

Αρκετά σε ανεχτήκαμε τέρμα τα σχόλια σου γιά πάντα σε αυτό το μπλογκ.
Μόνο ένας ψυχίατρος θα σε κάνει καλά.
Μάλλον!

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ευρυνόμη είπε...

Η ηθική έχει τις ρίζες της κοριτσάκι;

evrinomioropou.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.