Κυριακή, 16 Αυγούστου 2015

Ο κύβος ερρίφθη κουκλάκια μουυυυ!!!!!!


Ο κύβος ερρίφθη! Μετά από αρκετές συζητήσεις και ζυμώσεις που κράτησαν μήνες βρέθηκε κοινός τόπος μεταξύ στελεχών της ευρύτερης κεντροαριστεροδεξιάς και με τη στήριξη ισχυρότατων οικονομικών παραγόντων αποφασίστηκε  να προχωρήσουν άμεσα στη δημιουργία νέου κόμματος με επικεφαλής γνωστό Καλαμιώτη.
Ο γνωστός αυτός, στο παρελθόν είχε δεχθεί αρκετές κρούσεις κατά καιρούς από διάφορα πολιτικά πρόσωπα,  να μπει μπροστά σε μια νέα πολιτική κίνηση ωστόσο ήταν επιφυλακτικός καθώς δεν είχε πειστεί για τις πιθανότητες επιτυχίας ενός τέτοιου εγχειρήματος.
Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά καθώς σε συγκέντρωση- συνάντηση που πραγματοποιήθηκε  στο μπουρουχτού, παρουσία περίπου 150 στελεχών και επιχειρηματιών προέκυψε η απόφαση να περάσουν άμεσα στην ίδρυση του νέου σχήματος για το οποίο ήδη έχουν έτοιμο το όνομα που θα παραπέμπει στη λέξη "ΟΧΑΑ", ενώ έχουν επεξεργαστεί και το έμβλημα του νέου κόμματος, το καλάμι.
Στη συνάντηση συμμετείχαν γνωστά στελέχη του  χώρου όπως οι πρώην τοπικοί πολιτευτές από τον Κάλαμο, οι περισσότεροι εξ αυτών δραστηριοποιούνται και ως αλιείς, αλλά όχι μόνο καθώς πρόκειται για μεγάλα ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου με πλήθος δραστηριοτήτων, ενώ υπάρχουν και εκπρόσωποι του κατασκευαστικού κλάδου των βιομηχάνων και αγροτών.

Το πολιτικό στίγμα του νέου κόμματος θα είναι στα πλαίσια του κοινωνικού φιλελευθερισμού με έντονο το Καλαμιώτικο στοιχείο.
Μετά τη δημοσίευση του παρόντος ρεπορτάζ, επικοινωνήστε μαζί μας με σχόλια, ΟΧΙ μπινελίκια, και επιβεβαιώστε ότι αντιληφθήκατε, ότι πρόκειται να δημιουργηθεί νέο κόμμα με χαρακτηριστικά εκτός/εντός/και επί τα αυτά του πολιτικού πλαισίου, κόμμα με έδρα τον ΚΑΛΑΜΟ.
ΥΓ Μικτό βάρος κτλ θα τα γράφει στην καρότσα αριστερά.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι το έργο ενός χρόνου, του… «δημάρχου» Καλάμου;;; Του κυρίου Κώστα Δέδε;;; Επικίνδυνο και χωρίς κανένα νόημα! Χωρίς καμία αιτιολογία και μελέτη!
Τελικά κυρ Σπύρο, με ποιόν είσαι!
Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ!!
ΑΦΙΕΡΩΜΈΝΟ ΑΠΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΆΧΙΜΟ....ΘΕΪΚΌ ΆΡΘΡΟ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΌ ΤΟΥ!!@@

Ένα παράνομο σκιαζούρι και μία μπάρα πάνω σε χώρο ευθύνης του λιμενικού ταμείου, χωρίς, όχι μόνο την άδεια του λιμενικού ταμείου, αλλά ούτε και τη γνώση του! Χωρίς τη γνώμη του τοπικού συμβουλίου, το οποίο παρακολουθεί ανήμπορος θεατής τις κάθε είδους αποφάσεις του τοπικού «δημάρχου»… ο οποίος τις συζητά μόνο με τον εαυτό του! Η λιμενική αρχή τι κάνει;;; Η αυθαιρεσία του αντιδημάρχου… δεν την «συγκινεί»;;;

Ανώνυμος είπε...

Επί αντιδημαρχίας του κ. Δέδε, ΔΕΝ ψηφίζεται από τον συνάδελφό του αντιδήμαρχο οικονομικών, Η ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ;;;; Θα τα δοκιμάσει όλα αυτά προτού λειτουργήσουν;;;!!!!
ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑ Η ΜΑΣΑ ;;;

Ρε παιδιά συνεννοηθείτε επιτέλους !!!
Ο ΜΑΧΙΜΟΣ ΕΧΕΙ ΦΟΡΤΩΣΕΙ !!!!!

Δεν μπορεί ο ένας να μην ξέρει τι λέει ο άλλος !!!
Δεν είναι δυνατόν να κάνετε πολιτική έτσι, δεν γίνετε να ζητάτε την ψήφο του δημότη προεκλογικά και να κάνετε τέτοιου είδους γκάφες.

Η συνεννοηθείτε η ασχοληθείτε με κάτι άλλο που έλεγε και ο ΠΡΩΗΝ αρχηγός σας ΛΙΤΣΑΣ !!!

ΥΓ Ο ΛΙΤΣΑΣ ΕΡΧΕΤΕΕΕΕΕΕΕ Η ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΡΟΥΣΣΗ