Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

O ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ"

 Αγαπητοί συμπολίτες, φίλες και φίλοι, 
 Ονομάζομαι Ανδρέας Θεοδώρου, ζω μόνιμα μαζί με τη σύζυγό μου και τα δύο παιδιά μας στους Αγίους Αποστόλους Καλάμου και δραστηριοποιούμαι στο χώρο του εμπορίου εδώ και 30 χρόνια.
Καθημερινά βιώνω, όπως όλοι μας, την παρακμή και το μαρασμό που ζει ο τόπος μας, κατά κοινή ομολογία, ένας από τους ομορφότερους στην Ελλάδα, όχι μόνο από την κρίση και το μνημόνιο αλλά και από τα τεράστια λάθη, που έχουν γίνει από την εκάστοτε Δημοτική Αρχή. Δεν μπορώ άλλο να βλέπω έργα υποδομών να χάνονται (βιολογικός καθαρισμός, σωλήνες ύδρευσης χωρίς σύνδεση παροχών), υπηρεσίες να κλείνουν ή να μην υπάρχουν (Ταχυδρομείο Καλάμου – Τράπεζες) και γενικότερα η καθημερινότητα του πολίτη να γίνεται όλο και πιο δύσκολη (σκουπίδια, φωτισμός, οδικό δίκτυο).
Ήρθε η ώρα να δραστηριοποιηθούμε όλοι. Η αποχή από τα κοινά δεν είναι πλέον λύση. Για το λόγο αυτό, συμμετέχω στο δημοτικό συνδυασμό «Πρώτα Ο Δημότης», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Θωμά Ρούσση, έναν άνθρωπο με πρόγραμμα για τον τόπο μας, εφικτούς στόχους και όρεξη για δουλειά, προκειμένου όλοι μαζί να δουλέψουμε σκληρά και να δώσουμε στον Κάλαμο και γενικότερα το Δήμο Ωρωπού, το μέλλον που του αξίζει. Άλλωστε, το χρωστάω πρώτα στα παιδιά μου.
Με εκτίμηση,
Ανδρέας Θεοδώρου

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι δουλειά έχεις εσύ Ανδρέα με αυτούς!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΆ ΈΧΕΙΣ ΌΝΤΩΣ ΕΣΎ ΑΝΔΡΈΑ ΜΕ ΑΥΤΟΎΣ, ΕΚΤΌΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΚΆΤΙ ΜΕΓΆΛΟ .
ΌΛΟΙ ΕΊΝΑΙ ΧΑΡΟΎΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΉΜΑ ΑΛΛΆ ΕΣΎ ΔΕΝ ΕΊΣΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΡΕΑ ΠΟΥ ΠΑΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΦΙΛΕ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ, ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΜΗΠΩΣ ΔΕΙ ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

EKEI ΠΑΕΙ....http://www.aftodioikisi.gr/dimoi/oropos-airetos-idioktitis-xomateris-me-toxika

Ανώνυμος είπε...

Ανακοίνωση Δήμου Ωρωπού σχετικά με εργασίες απομάκρυνσηςποσότητας αποβλήτων

Με την 189/2013 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ωρωπού ανατέθηκε στην εταιρεία Polyeco Α.Ε η συλλογή και μεταφορά 10 τόνων αποβλήτων από περιοχή της Κοινότητας Συκαμίνου.

Κατόπιν του από 31/3/2014 εγγράφου της ως άνω εταιρίας ενημερωθήκαμε ότι οι εργασίες συλλογής και μεταφοράς θα λάβουν χώρα την Τετάρτη 2 Απριλίου 2014. Παρακαλούμε όσοι θέλετε να παραβρεθείτε στις σχετικές εργασίες να εκδηλώσετε ενδιαφέρον, κάνοντας αίτηση στο πρωτόκολλο του Δήμου Ωρωπού, αύριο 1 Απριλίου 2014, ώστε να μεριμνήσουμε για τα κατάλληλα μέσα ατομικής προστασίας.