Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

O ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΙΟΥΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗ «ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΙΑΣΗΜΑΚΗ.


Πολίτες που ασχολούνται με τα κοινά, χωρίς υστεροβουλία  με διάθεση να προσφέρουν και αγάπη για τον τόπο τους κρίνονται από τη διαδρομή τους στον πολιτικό στίβο.

Ως ενεργό μέλος αυτού του τόπου είχα και έχω τη διάθεση και τη δύναμη  να αγωνιστώ και να προσφέρω στον τόπο  που αγαπώ και ζω με την οικογένειά μου, πράγμα το οποίο προσπάθησα όταν ο Δήμος Καλάμου ήταν αυτόνομος ως δημ. σύμβουλος  και αντιδήμαρχος.

Στον Καλλικρατικό Δήμο Ωρωπού επέλεξα να μην συμμετέχω , πιστεύοντας πως η συνένωση αυτή , θα έβρισκε πολλές ελπίδες  ανάπτυξης στηριζόμενη σε συνδημότες μας που θα είχαν την πρόθεση να ασχοληθούν ενεργά με τα κοινά και να προσφέρουν.

Δυστυχώς η επιλογή  που έγινε ,διέψευσε όχι μόνο εμένα ,αλλά και την πλειονότητα των συμπολιτών μας τρεισήμισι χρόνια τώρα ζουν  την αλαζονεία μιας εξουσίας που έχει απαξιώσει όλες τις αξίες .

 Μία εξουσία που επιδίδεται  στην κατασπατάληση του δημοτικού χρήματος, που έχει διασπάσει κάθε προσπάθεια ενότητας των τοπικών κοινωνιών μας , με αποτέλεσμα να βιώνουμε όλοι την οπισθοδρόμηση της περιοχής μας χωρίς να μπορούμε μέχρι και σήμερα  να αντιδράσουμε.

Είμαι σίγουρος πως η αντίδραση θα έρθει με  τις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές του Μαΐου και η απάντηση στη σημερινή Δημοτική Αρχή , θα είναι απόλυτη και σκληρή .

Πέρα λοιπόν από την προσωπική μου θέση και ψήφο , επέλεξα  να στηρίξω ενεργά τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Γιασημάκη και να συμμετέχω στον Συνδυασμό  <<Δυναμική Πολιτεία >> πιστεύοντας πως μπορούμε να αλλάξουμε τα σημερινά δεδομένα .

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΡΚΑΑΑΑΑΑ, ΒΕΒΑΙΑ Ο ΚΙΟΥΣΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΓΙΑΤΊ ΊΔΙΟ????

Ανώνυμος είπε...

εσυ μας ελειπες τωρα παρε κοντα και τη σταυρουλα με τον λουπη ρε μπρστττττ

Ανώνυμος είπε...

KALORIZIKOS

kalamos city είπε...

Δεν χρειάζονται μπινελίκια.....όλους και από όλα τα κομμάτια θα τους βάλουμε, ντάξει!

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί όλοι που βρίζουν τώρα μετά τις εκλογές θα σου έρχονται και θα σου ζητάνε Χαρες υπομονή λοιπον

Ανώνυμος είπε...

Κ.Γιασεμακη δεν ηξερες δεν ρωταγες; εβαλες τον λυκο να φυλαξει τα προβατα; ευτυχως ο καλαμος δεν ξεχνα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ Κ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ; ΓΕΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ...ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ "ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ" ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ; Η ΜΗΠΩΣ ΒΡΩΜΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ; ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ;

SPEAKER είπε...

ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ...ΜΗΠΩΣ ΥΠΟΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΡΙΦΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ;

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία

Ανώνυμος είπε...

Εύχομαι Παναγιώτη όλα αυτά που λες να τα κανείς

Ανώνυμος είπε...

Μετά τις εκλογές θα δεις πόσο θα σε αγαπάνε που δε θα το πιστευεις

Ανώνυμος είπε...

Δεν πρέπει μετά τις εκλογές να λες πάλι δεν περάσει όλοι καλοί είναι γιατί τελικά σε αυτόν τον τόπο πρέπει όλοι να πάρουν αυτό που τους αξίζει

Ανώνυμος είπε...

Τρία χρόνια βρίζανε όλους και όλα και κυρίως το βλάχο και τώρα θέλουν να γίνουν δήμαρχοι.Ρε πλάκα μας κάνετε ρεκόρ εσείς του γιασεμί?

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΚΑΛΑΜΕ ΜΟΥΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΤΡΟΥΠΩΣΑ

Ανώνυμος είπε...

Ρε ανώνυμε των 10.40 μετά τις εκλογές θα έχετε 5 χρόνια να βρήκε τι δεν κάνατε καλα

Ανώνυμος είπε...

Και τι θα γίνει άντε να πάρει 20 με 30 σταυρούς παρα πάνω δεν υπάρχει περιπτωση

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε ρε παιδιά με τον Ρούσση μετά το χθεσινό φοβήθηκαν ολοι