Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Εγώ τις αγαπάω τις θεούσες είναι ακίνδυνες, άκακες...είμαι θεούσος!

Ο θεούσος.
Όρος που περιγράφει χριστιανοσλάνγκ φαινόμενο. Είναι το αρσενικό του θεούσα, οπότε μιλάμε για θεοσεβούμενο αγριοχρίστιανο/ χριστιανοταλιμπάν.
Α-Χρησιμοποιείται συχνότατα ως Argumentum ad hominem για να υπονομευθεί η αξιοπιστία δημοσίου προσώπου. Στοχεύονται ως θεούσοι όχι μόνο οι συνήθεις ύποπτοι δεξιοί και ακροδεξιοί πολιτικοί, αλλά και επαναστάτες που ήταν θεούσοι στα νιάτα τους, λ.χ. μέλη θρησκευτικών οργανώσεων, και μαρξορθόδοξοι, και αριστεροί που τυχαίνει να συμπέσουν με απόψεις της Εκκλησίας, λ.χ. κατά της παγκοσμιοποίησης, υπέρ της τοπικής ιδιαιτερότητας, κατά του νεοφιλελευθερισμού και ταλιμπάν. Επίσης, ως θεούσοι λοιδωρούνται καλλιτέχνες με reborn στρεϊτάδικο υφάκι που ανένηψαν από ναρκωτικά χάρη στον τζίζα και τα ρέστα παγωτά.
Β-Ο συντηρητικός, συμβατικός στο σεχ. Και εδώ υπάρχει μια εύκολη ταμπελοποίηση ως θεούσου σε όποιον αρνηθεί κάτι κίνκι.
Γ-Φαινόμενα χριστιανοτρόλ και e-λληναράδων που καταγγέλλουν ό,τι ανταλαμβάνονται ως δίχτυα του εξαποδώ στα διαδίχτυα. Ο θεούσος χρήστης του Διαδικτύου κάνει μπαμ από μακριά, όπως φαίνεται στο τελευταίο παράδειγμα, καθώς είναι συχνά φωνακλάς, αρχαιόκαυλος και πολυτονιστής και άλλοτε άκων άλλοτε εκών τρολιάζει ασύστολα.

Το σημαντικό με τον θεούσο είναι ότι προκύπτει από το θηλυκό θεούσα, άρα είναι κατά βάση μεταφορά ενός θηλυκού τύπου στο αρσενικό (ο Θεός να τον κάνει!). Είναι, για να χρησιμοποιήσω μια έκφραση του Jeanoir για τους φιλόλογους, «κάποιος που μοιραία έχει αναπτύξει τις θηλυκές πτυχές της προσωπικότητάς του».
Ο αναγεννησιακός θεούσος είναι συχνά απελπιστικά πλαδαρός, θηλύγλωττος, τοιουτιέν, πάσχων από οξεία κλαψομουνίαση, υποχόνδριος, υστερικός και με πολλά αισθήματα αυτομεμψίας. Φροντίζει να κάνει μια δουλειά με λίγες υποχρεώσεις, λ.χ. δημόσιο φορέβα, ώστε να του μένει αρκετός χρόνος να γίνεται γκομενοφύλακας σε μια οικοδομή από θεούσες, με τις οποίες πάνε μαζί στις αγρυπνίες και με τις οποίες μοιράζεται το ίδιο πάθος για τον παπά που οργανώνει τα τοιαύτα χάπενινγκς. Στον παπά αυτόν τηλεφωνεί συνέχεια στο κινητό για να κάνει καθημερινό update των αμαρτωλών λογισμών του. Αν τον βαρεθεί ακόμη κι ο παπάς, τότε εξομολογείται τις αμαρτίες στον αυτόματο τηλεφωνητή. Στα πνευματικά χάπενινγκς, η συντριπτική πλειοψηφία είναι γυναίκες, και ο θεούσος είναι μια μοναχική ανδρική παρουσία, πολύ ευαίσθητη, οπότε είναι μια παρέα που παρηγορεί τις παντρεμένες από τις θεούσες για την σκληρότητα των ανδρών τους, που δεν τις ακολουθούν στις θείες ηδονές. Το ίδιο και στις προσκυνηματικές εκδρομές, όπου ο θεούσος αναδεικνύεται σε μέγιστο θεουσοβοσκό***. Στην απίθανη περίπτωση που ο θεούσος είναι παντρεμένος, τότε χρησιμοποιούμε την έκφραση για να χαρακτηρίσουμε κάποιον ο οποίος δεν ικανοποιεί σεξουαλικά την γυναίκα του.
Πρόκειται, λοιπόν, αφετηριακά για διαφορετική χριστιανόφατσα και διαφορετικό τύπο θρησκευτικού ζήλου από τον αγριότερο αγριοχρίστιανο ή από το κομιλφό παιδί του κατηχητικού, αν και δεν αποκλείεται καθόλου ο θεούσος να υπεραναπληρώσει εβέντουαλjυ τα αισθήματα μειονεξίας του με την βία του ιερού, που λέει κι ο René Girard.
Βέβαια συνήθως δεν γίνεται αυτή η λεπτή περιπτωσιολογία και ως θεούσος χαρακτηρίζεται γενικά ο αγριοχρίστιανος, ή ακόμη και ο ήμερος τοιούτος΄.

*** Ο θεουσοβοσκός ή μπαζοβοσκός ή κάποιος συχωριανός μας:
Υποκατηγορία της γενικότερης έννοιας μουνοβοσκός. Είναι ο άντρας που είναι περιτριγυρισμένος από πολλές γυναίκες αλλά τελικά μένει μόνο στα λόγια και ποτέ δεν προχωράει στα έργα. Έτσι, είναι ο καλύτερος φίλος των γυναικών και ο καλύτερος σύντροφος για τις δύσκολες ημέρες (όπως και οι σερβιέτες). Εκείνο που τον ξεχωρίζει από το μουνοβοσκό είναι η ποιότητα του εμπορεύματος η οποία ως επί το πλείστον είναι για τα μπάζα.
Οπότε κατά μια άποψη καλύτερα που μένει μόνο στα λόγια [με το πουλί στο χέρι].

31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αρχισαν οι καβαλες οι καλες ρε παιδια.
Να οργανωθουμε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πεςτα χρυσοστομε πες τα! !!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καυλι@ρηδες μου εσεις!!!!!
Ποπο ονειρο ζω μην με ξυπνατε;;;;;
Τωρα θελει και λιγη σως για μεθαυριο πουστ@κια μου εσεις*

ευρυνόμη είπε...

Ταπεινό Οξύθυμο Θεϊκό Αξιο το 2012

evrinomioropou.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΟΣΜΗΣΑΣ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΙΣΑΝ ΤΟΝ ΩΡΩΠΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ?ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟ?

Ανώνυμος είπε...

Αγαπούλα την κουκούλαααα

Ανώνυμος είπε...

Ναί μανάρι μου ότι πείς.Κούνα τόν ποπό σου τώρα να πέσουν οι κουκούλες.

Ανώνυμος είπε...

σπασ@ρχίδης, σπαζ@ρχίδης, σπασαρχίδας

Όρος που χρησιμοποιείται για άνδρες (αλλά και για γυναίκες με τη λέξη «σπασ@ρχίδω») οι οποίοι είναι ιδιαιτέρως εκνευριστικοί, σε σημείο να «σπάνε τα @ρχίδια» όποιου τους ακούει (εξού και η λέξη).

Ανώνυμος είπε...

Η θεούσα ή θεουσοβοσκός πρέπει να είσαι 12:54
με τό θέαμα πού παρουσιάσατε στο σχολείο εχθές.Ο μ@Λ@κας ο βασιλάκος φταίει που σάς έδωσε την αίθουσα γιά να μας κάνετε πολιτιστκά υπερήφανους συνονθύλευμα τοιούτων λεσβιών παπαδόφιλων.Όσο γιά τόν τζόρτζη όσο μυαλό λείπει από ένα νήπιο τόσο λείπει καί από τόν κατ'άλλα συμπαθή πρόεδρο τού συλλόγου ρεμπεσκιέδων καλάμου.Γιά τις θεούσες βεβαίως ουδέν σχόλιο αφού οί γκομενοφύλακες περισσεύουν στό χωριό.

Ανώνυμος είπε...

ο τζορτζης δεν εχει μυαλο(δεκτο)οι αλλες λεσβιες(ο.κ.)ο βασιλακος μ@λ@κ@ς(το συνηθιζει)ΕΣΥ που ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ και τα ξερεις ολα γιατι πηγες στην εκδηλωση!ΑΝΩΝΥΜΕ εξυπνε..βολεψου με την κακια σου..βλ@κ@

Ανώνυμος είπε...

Ο Βασιλάκος πού βγήκε πρώτος με 50% ή ο Τζώρτζης πού είναι πρώτος σε σταυρούς στό τοπικό.Κανένα από τούς δύο δέν ψήφισα γιατί ήμουν αλλού αλλά αυτούς τούς δύο έχουμε πανέξυπνε ηδονοβλεψία.Αλήθεια γιά μάτι δέν ήρθες στήν εκδήλωση ή μού φαίνεται λουμπίν@?

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ο κανείς είναι ο Τζώρτζης λέω, ή έχω πιεί λίγο πέρδικα παραπάνω?

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ.ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΤΙΒΟ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ...ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ!

Ανώνυμος είπε...

ηρθε και ενα παλικαρι απο τα παλια προχθεσ? ρε που ξαναθυμηθηκε τον καλαμο? ε ρε βοιδοπουτσα που θελουν μερικοι για να βαλουν μυαλο.

kalamos city είπε...

Παιδιά σιγά μέ τα πηδήματα γιατί θερίζει ο προστάτης.Μη το ξανακλείσουμε το μπλογκ!

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ ΦΡΑΣΙΟΛΟΓΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΛΑΜΙΩΤΕΣ,ΖΑΓΑΡΙΑ!ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ?ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣ...ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ!
ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΣ ΠΛΗΘΟΣ ΚΑΛΑΜΙΩΤΩΝ,ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ (ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ),ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΟΥ.ΑΧ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΣ.....

kalamos city είπε...

Φίλε ανώνυμε τών 7:17 ποιό απ' όλα τα σχόλια σέ πείραξε αφού προφανώς δέν είναι χιουμοριστικό γιά την προσωπικότητα σου γιά νά τό διαγράψουμε.Είναι όντως πηνικό αδίκημα αλλά πώς αναγνωρίζεις τόν ευατό σου να περιγράφετε και μάλιστα σέ ένα μπλογκ μέ πρότυπα τούς ομοφυλόφιλους τούς πολιτικούς τούς παπαδόφιλους τούς κοντούς τούς κακούς τούς έξυπνους τούς ηλίθιους τούς πλακατζήδες τούς όμορφους τούς κοπρολάχνους(επίσης πηνικός χαρακτηρισμός εάν δέν είναι κάποιος) ανθρώπους!
Μήν απειλείς κάτι πού δέν σέ προσβάλει μήν απειλείς κάτι πού δέν σέ αρέσει μήν απειλείς κάτι πού δέν καταλαβαίνεις.
Απλά πάψε νά τό διαβάζεις ή κάνε πραγματικότητα την απειλή σου γιά νά μάθεις ποιός είσαι.
Σέ ευχαριστούμε πάντως πού στηρίζεις την προσπάθεια καί άν επιθυμείς θα έχεις μέσο μαιλ τούς κωδικούς πρόσβασης νά λογοκρίνεις εσύ τό 20% τών σχολίων πού μπορούν νά αναρτηθούν.Ναί δυστυχώς γιά τό επίπεδο τού τόπου μας μόνο το 20% μπορεί νά αναρτηθεί, ασχέτως πού πολλοί βλέπουν τά σχόλια σάν ευκαιρία νά "ψοφίσει η κατσίκα τού γείτονα".
Καληνύχτα αλλά τό γεγονός ότι στό πέθνος είμαστε μαζί καί στήν χαρά χώρια λέει πολλά γιά τό πόσο βλαμένοι είμαστε.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΜΙΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΣ ΦΙΛΗΣ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟ. ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ. ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΣΤΟ BLOG. ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΙΩΤΕΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ.ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΣΤΩ Κ ΑΙΧΜΗΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΜΕΙΝΑ ΑΦΩΝΟΣ. ΩΣΤΟΣΟ ΑΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΑ ΗΘΗ Κ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΟ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

1.22 μη νομίζεις ότι οι Καλαμιώτες
είναι όλοι ίδιοι και ασχολούνται με τα μπλόκς .
Είναι όμως δύο οι τρείς μαλάκες
που μόνοι τους γράφουν μόνοι τους τα διαβάζουν και μόνοι τους γλύφονται.
Χέςστε τους από εκεί γιατί είναι
στην πείνα και δεν υπάρχει μάσα.
Η εποχή του Λίτσα γιδοβοσκού, λάνου
της ανοιχτοχέρας Σταυρούλας και του
Στέλιου της Καρούλας έχει τελειώσει .
Οι δε Παπαπετραίοι Κανουσαίοι και
Γιαχαίοι , Μαργεταίοι και όλοι οι αίοι έχουν πάει στη Μαυρινόρα για
ραδίκια και οι δε Ρουσαίοι, Λιτσαίοι , Ραφταίοι , Χορμοβιταίοι
για κάτσες στη λαγομάνδρα .
Όσοι δεν ξέρετε τις τοποθεσίες να
ζητήσετε να σας τις εξηγήσουν οι
Δεδαίοι, Τζεβελαίοι , Ροδαίοι και
Τσακωναίοι .
Αμήν .............................

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ!!!
ΤΟΜΑΡΙΑ!!!
ΑΞΕΣΤΑ ΟΝΤΑ!!!
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ,ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ!!!
ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!
ΑΝΤΕ ΜΕΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΑ ΣΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια τη Χοτ Ελεν που 'χε χρονια να εμφανιστει την ειδατε πρωτη μουρη στο καβουρι?
Και ειπε η Χοτ:
Ρε ουσττττττ Οικονομου,εγω θα κατσω μπροστα και συ στην ουρα (α μωρη γλυγουρα)....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑΜΙΩΤΕΣ/ΤΙΣΕΣ ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΚΟΗΘΙΕΣ Κ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΩΣ ΗΘΕΛΕ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕ ΑΨΟΓΗ.

Χ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

The X.Ν έχει δίκιο όλα καλά πήγαν.
Η πολιτική ηγεσία μπροστινά καθίσματα, η χαμένοι με τούς παπάδες πίσω καί βουλευτές καί γιασεμάκιδες γίνανε σκόνη.Στό θέαμα κλασικό μέ τούς ραγιάδες να χορεύουν τά παιδάκια νά νιώθουν σάν να βρίσκονται στό τσίρκο καί βεβαίως τό φαγητό μάπα.
Τίποτα από όλα αυτά βεβαίως δέν ισχύουν γιά την παράφωνη χορωδία πού όμως έκανε τά μέγιστα βάση τών αναλογιών!

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΛΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΧΟΤ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ? Η ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ....?

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ/Η ΑΓΝΩΣΤΕ ΤΩΝ 9.13 ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ?ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΡΑΦΩΝΟΣ ΠΑΡΑ ΒΟΥΒΟΣ ΚΑΙ ΑΦΩΝΟΣ.ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΛΟΙΠΟΝ.ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ???????

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΣΟΥΛΑ ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ ,ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΜΑΓΕΨΕΙ, ΒΑΣΟΥΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΣΕΜΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΩΡΩΠΟ.
ΕΙΔΕΣ ΤΗ ΚΑΝΕΙ Η ΠΟΛΥ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΞΥΛΟ ΑΓΑΠΟΥΛΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

TO ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΖΑΓΑΡΙΩΝ!
ΑΓΑΠΗΤΑ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΩ,ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.
ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΚΙΕΣ ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΗΛΙΑ ΣΑΣ...
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΖΗΛΕΥΕΤΕ ΕΤΣΙ,ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ!ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

τα σχολεια δεν πρεπει να χρησιμοποιουνται για εκδηλωσεις πολιτικες,τα σχολεια ανηκουν στα παιδια μας και μονο οταν αφορα πολιτισμο,ενημερωση για την υγεια,αθλητισμο πρεπει να χρησιμοποιουνται.το γιατι στο καπανδριτι εγινε κοπη πιττας χωρις να το ξερει ο βασιλακος δεν ειναι και πολυ παραξενο.στο καπανδριτι αποφασιζει ο σωτηρχος με το βελτανιωτη και μαλιστα με τις ευλογιες του δημαρχου.αυτα ειναι περσινα νεα εσεις τωρα ψαχνεστε..

kalamos city είπε...

OTTMAR ένα ορθογραφικό λάθος δέν σέ απέτρεψε νά διαβάζεις τό μπλογκ πού σπάει τά ρεκόρ κάθε μέρα στήν ρουφιανιά καί στήν αναγνωσιμότητα αλλά όχι στό χιούμορ.
Τό σχόλιο σου τό κατέβασα γιατί απειλούσε καί έθιγε φίλους σου.
Η επιμονή σου όμως νά ταυτίσεις τό μπλογκ με τόν βασιλάκο ή τόν δέδε ή τόν ζαφείρη ή την μπάρδη ή την πεπίτα ή μέ κάποιον άλλο, ξεπερνά τά όρια τής μανίας, όταν μάλιστα έχουμε ανεβάσει άπειρα "κολακευτικά" γιά όλους αυτούς σχόλια.
Σίγουρα δέν είσαι ότι καλύτερο έχουμε στό χωριό αλλά εδώ είναι καί η εξήγηση τού τέλματος πού έχει πέσει εδώ καί χρόνια ο καλύτερος πρώην ο.τ.α τού δήμου ωρωπού.

Καληνύχτα καί συγνώμη γιά τά σχόλια πού προσβάλουν καί θίγουν ανθρώπους πού γεννήθηκαν ζούν καί θά πεθάνουν μαζί μας.

kalamos city είπε...

epomenimera είναι ασθένεια τό νά παραμιλάς, μήν τό αφήνεις μπορεί νά μήν είναι αναστρέψιμο μετά από κάποιο διάστημα!

Ανώνυμος είπε...

Προς epomenimera
Epomenimera έχω μια ερώτηση για σένα.
Μπορείς να δεις αν έρχομαι στη γωνία?
Όταν καταλάβεις αν έρχομαι, τότε ετοιμάσου να φας και συ τα γιαουρτάκια σου και πίστεψε με θα 'ναι 0% σίγουρα!!!