Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

το ταχύτερο χωριό του δήμου

Στο χώρο του δημοτικού συμβουλίου   κάπου στον Ωρωπό συγκεντρώθηκαν επιστημονικές αποστολές απ όλο τον δήμο, για να δημοσιοποιήσουν τα επιστημονικά τους ευρήματα, όσον αφορά "Το ταχύτερο πράγμα στον κόσμο".
Την πρώτη μέρα του συνεδρίου πήρε το λόγο η επιστημονική ομάδα των Καπανδρίτιων.
 Είπαν λοιπόν οι αυτοί:
 κατόπιν χρόνιων μελετών και εντατικών πειραμάτων στο βιλιατζίκι καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το ταχύτερο πράγμα στον κόσμο είναι το ρεύμα. Πατάς το διακόπτη και ανάβει η λάμπα αστραπιαία. Πωπω τι ανακάλυψαν οι κατσουλάδες! Ακούστηκε με μια φωνή από τους άλλους δημότες.
Τη δεύτερη μέρα του συνεδρίου πήρε το λόγο η επιστημονική ομάδα των Ωρώπιων. 
Είπαν λοιπόν οι αυτοί:
 Θα αναγκαστούμε να διαφωνήσουμε με τους συνάδελφους μας τους καπανδρίτιους γιατί κατόπιν χρόνιων μελετών και εντατικών πειραμάτων στον κάμπο καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το ταχύτερο πράγμα στον κόσμο είναι η σκέψη. Έρχεται στο μυαλό σε χρόνο μηδέν. Πωπω τι ανακάλυψαν οι πρόσφυγες! Ακούστηκε με μια φωνή από τους άλλους επιστήμονες.
Βγαίνουν την άλλη μέρα οι Καλαμιώτες και λένε:
 Λυπούμαστε που θα αναγκαστούμε να διαφωνήσουμε και με τους ωρωπίους αλλά και με τους καπανδριτιώτες γιατί το γρηγορότερο πράγμα στον κόσμο είναι το κόψιμο.
 Όταν σου έρθει ούτε το φως προλαβαίνεις να ανάψεις αλλά ούτε να σκεφτείς που θα χέσεις!

Το νού σας λοιπόν

46 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

oi oropioi den einai oloi porfiges filaraki...

kalamos city είπε...

Συγνώμη γιά τόν χαρακτηρισμό αλλά είναι ένα καυστικό χιούμορ κάποιων δημοτών πού επιμένουν νά χαρακτηρίζουν έτσι αυτούς πού ερχόμενοι στήν ευρύτερη περιοχή από τή μικρά ασία έφεραν μαζί τους φώς.

Ανώνυμος είπε...

auti i isopedosi mas exi katastrepsi
filaraki.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ?

kalamos city είπε...

Γράφετε τόσο ωραία σχόλια πού δέν ανεβαίνουν ούτε μέ σφαίρες μέ τέτοια μπινελίκια.
Κρίμα γιατί πρώτη φορά δέν βρίζουμε αλλήλους.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΚΑΙ ΧΕΣΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ? ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΜΙΑ Μ@Λ@ΚΙ@ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ!Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΑΡΧΙΒΛΑΚΑΡΟΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ? ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΤΣΙ?

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΠΡΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ?"ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΜΑΙΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟ"ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?ΡΕ ΠΟΣΟ ΞΥΛΟ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΣΕ ΑΠΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ?ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ?

Ανώνυμος είπε...

Κωστάκη μέσα γρήγορα γιατί θά κρυώσει ο ποπός σου μανάρι μου!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ, ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΧΩΡΙΟ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ?
ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ......ΑΝ ΕΙΧΕ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΣΤΕΛΝΕ....ΠΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

8:58 έχεις δίκιο.Χάθηκαν τόσα χρόνια τέτοιοι πολιτικοί ηγέτες πού άφησαν το στίγμα τους σε αυτό τόν τόπο?Δέν λέω άσχετος ο βλάχος στη συμπολίτευση απαράδεκτος ο δέδες στήν αντιπολίτευση αλλά αυτά τά βαρίδια δέν κάνουν τό χωριό αργό γιατί απλά κανείς τους δέν μάς εκφράζει όπως πρίν κάποιοι πού ούτε θέλουμε νά τούς θυμόμαστε.
Τό χωριό καλάμισίτιμούτι δέν έχει μόνο άχρηστους καί ρουφιάνους, αλλά καί ανθρώπους πού μπορούν νά ξεπεράσουν καί τό κόψιμο σε ταχύτητα.

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΛ@ΝΙ@...ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

πολυ ωραιοs o 8;58

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ ΑΛΛΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ
ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ ΚΟΜΠΛΕΞΑΚΙ ΜΟΥ
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΤΙΝΩ ΒΑΣΙΛΑΚΟ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ 8 58 δεν υπαρχει περιπτωση να εκλεγειs ποτε

Ανώνυμος είπε...

πειραζει πολυ που δεν εχω ασχοληθει ποτε με τα κοινα και ουτε προκειται ποτε να το κανω? λαθος εκτιμηση εχεις κανει ανωνυμε 3.49 ομως ψηφιζω ανθρωπους που δεν εχουν εμπαθειες σαν και την κλικα σας.περαστικα σου κακομοιρουλι-χαζουλι-ψευτομαγκουλι

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΑ ΕΘΕΡΕΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΟΥ Δ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΕΙΝΑΙ? ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ Ε? ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓ ΤΙΜΟΘΕΟΥ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΑΝ ΑΠ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΡΧΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΟΡΥΖΙΚΗ ΘΕΑ,ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΧΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΝΑΕΙ.ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΙ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΤΙ ΣΗΜΕΡΙΝΗ Δ. ΑΡΧΗ? ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΘΕΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΨΗΦΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Ενω οι αλλοι οι κολογλυφτες του λομπι τιμοθεου ειναι παναγιες.Ρε ουστ ολοι και πατρε και το δεδε μαζι πουλημενοι

Ανώνυμος είπε...

Καμια ανεγερση θα εχει κανονισει να κανει η θεα μας με αυτους που τη βριζανε δημοσια πριν καποια χρονια και με τους κολλητους της μπολντοζιερηδες.Συνηθησαμε πια απο τετοια και μη χειροτερα

Ανώνυμος είπε...

πατρε
what is this?

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΖΑΒΑ ΧΑΧΑΧ

Ανώνυμος είπε...

πατρέ is πάρτε or ti sou vgikan ta matia νούμερο καί ρεζίλι τού καλάμου σέ όλο το δήμο

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΑΛΙ ΕΕΕΕΕΕ????ΜΠΡΑΒΟ ΦΑΓΩΘΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΩΡΩΠΑΙΤΩΝ!ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ...ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΞΗΓΙΕΤΑΙ.ΔΕ ΞΕΡΩ ΣΤΟ Χ....ΜΟ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ..........

Ανώνυμος είπε...

esi re malakismeno giati menis ston kalamo kai den pas oropo na minis

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗ ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΜΩΣ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΑΤΣΕΝΑ ΒΛΑΧΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΑΓΩΜΑ ΚΟΨΙΜΟ ΧΕΣΙΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

8.06 oropo meno.ilithiaaaaaaa

ΑΦΙΔΝΟΣ είπε...

ΗΓΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ Ο ΚΑΛΑΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Η ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΝΩΝ.10.32

Ανώνυμος είπε...

φοριαρη φλωριαρη ψωριαρη κουμαντα στον ωρωπο καταλαβες

Ανώνυμος είπε...


ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΠΕΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΩΣΤΑΚΗ
ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟ?
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΒΛΑΧΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΕΠΠΑΣ ΤΟΝ ΓΥΡΕΥΕΙ.
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΟΥ! ! !

Ανώνυμος είπε...

4:51 τελειωσατε απο ενα φοριαρη γιατι τοσο ευκολοι εισασταν εισαστε και θα εισαστε για παντα Ρε-ΜΠΕΣΚΑ-δες.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΙΟΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ.ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΕ ΜΠΕΣΚΑ ΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΦΑΓΑΔΕΣ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΥ.
ΘΑ ΔΕΙΣ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ? ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΟ? ΕΧΟΥΜΕ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ......

Ανώνυμος είπε...

ΚΕΔΩ=ΚΕΡΔΩ
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΟ
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΦΡΑΟΥ ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ.Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΙΔΡΙΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΞΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΥ ΧΩΝΕΣΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΥΤΙ

Ανώνυμος είπε...

Να υποθεσω οτι δεν ειναι το μοναδικο ιδρυτικο μελος.Γιατι το διαλαλει συνεχεια;

kalamos city είπε...

Υπάρχει πάλι λόγος γιά τέτοια μπινελίκια;
Άν δέν σάς αρέσει ένας σύλλογος μήν τόν στηρίζετε όταν μάλιστα είναι θολός επί χρόνια οικονομικά καί πολιτικά.
Δέν είναι καί σοβαρός λόγος αυτός νά βρίζετε αλλήλους καί ειδικά ανθρώπους πού έστω καί μέ πλάγιο τρόπο θέλουν νά φανούν σέ μία κλειστή κοινωνία.
Τώρα γιά φοριάρη ή γιά βλάχο ή γιά δέδε ουδέν σχόλιο μέχρι νεωτέρας αδέλφια αλήτες πουλιά.

Ανώνυμος είπε...

KALAMOS CITY ΒΓΑΛΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.............ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ..............ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΟΛΥ!

Ανώνυμος είπε...

3:28 προσεχε γιατι το κοψιμο ειναι ποιο γρηγορο...τραμπουκε που συνεχιζεις να απειλεις

Ανώνυμος είπε...

αφου kalamos city ο συλογοs ειναι θολοs οικονομικα τα τελευταια χρονια οπωs λεs οτι ξερειs γιατι δεν τουs βγaζειs ολουs στη φορα; φοβασει κατι η εισαι ενασ απο αυτουs;

oggy είπε...

αφου ο καλαμος πια ειναι ξεφραγο αμπελι κι ο καθε ενας βγαζει ολα του τα αποθημενα οπως γουσταρει και οποτε γουσταρει με αρχομανιες και κομπλεξ φαινεται πως τα καλα παιδια ηταν ενα παραμυθι προεκλογικο.ποιος να βγαλει ποιους στη φορα; ποιοι μιλανε τωρα; τωρα σας πηρανε ολοι χαμπαρι ανωνυμε και μην προσπαθεις μονο να λασπωνεις ανθρωπους γιατι το σκοταδι δεν ειναι μακρια προσεχε πολυ

kalamos city είπε...

3:28/6:54+ τί πρέπει νά προσέξει κάποιος από εσένα;Σε έθιξε κάποιος ή σέ προσέβαλε κάπου καί άν ναί γιατί δέν τό στέλνεις σε σχόλιο γιά νά αφαιρεθεί;Σίγουρα έχεις άλλο πρόβλημα πού δέν δείχνει κατανοητό από εμάς τούς βλάκες λασπολόγους πού απ ότι λές είμαστε μέ τό ένα πόδι στόν τάφο.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ...ΤΟ ΨΑΡΙ ΝΤΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ Ο ΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΛΛΑ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ.ΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα δέν τά βγάζετε τά μάτια εδώ καί πολλά χρόνια 1:02;Μάλλον τά βγάζουμε εδώ καί χρόνια αλλά λίτσα δέν ψηφίζουμε γιατί μέ τόσο κόψιμο δέν μάς χρειάζεται γυμναστής ούτε κάν πασόκος!

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΄΄ο λεω εγω τωρα΄΄ που αναφερεσαι στο ξυλο οτι χρωσταει ο μαργετασ εισαι περα για περα ασχετη αλλα μιλασ τωρα που με τα τιμολογια που σασ εκοψαν τσιτση κ μητσαρασ ξεχρεωσεσ μωρη πατσαβουρα πλητωσε και ο αντρασ σου τα ενοικια που χρωστουσε και δεν θα του κανουν εξωση αντε παρε κα να συνολακι τωρα παλιοκαμπουρα