Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Πολιτικές ανάφτρες του ποπού

 Στην παραγωγή πορνό (κν. τσόντες), οι ανάφτρες είναι επιφορτισμένες με το να προκαλούν στύση στους άντρες ηθοποιούς πριν ξεκινήσει το γύρισμα της σκηνής, συνήθως με τσ......κια αλλά και ό,τι άλλο χρειαστεί. Η χρησιμότητα της ανάφτρας τελειώνει εκεί και η ίδια δεν εμφανίζεται ποτέ στο πλάνο: είναι μέλος του συνεργείου και όχι του καστ.

Ο σκοπός είναι να εμφανίζονται οι άντρες ηθοποιοί κατευθείαν πύραυλοι και όχι με το "θέμα" πεσμένο (θέαμα μάλλον κακό) και να μη χάνεται άσκοπα χρόνος και φιλμ μέχρι να τους σηκωθεί επιτέλους.

 Παρ' όλο που το ουσιαστικό ανάφτρα είναι θηλυκό, μπορεί κάλλιστα να αναφέρεται σε άντρα ή οτιδήποτε ενδιάμεσο, όπως συχνά γίνεται κατά το γύρισμα γκέι τσόντας ή απλώς τσόντας όπου ο πρωταγωνιστής τυγχάνει γκέι.

Οι πολιτικές ανάφτρες που κυκλοφορούν στον Κάλαμο νομίζουν ότι είναι σέξι-πολιτικές [μπορεί να είναι μερικές φορές], αλλά κυρίως έχουν μπερδέψει [κυρίως της αντιπολίτευσης] το πολιτικό σεξ - απίλ με την πραγματική πολιτική παραγωγή και όχι με την συμπάθεια.

Γενικώς  είναι λίγο ψώνια και αυτό που μας εξοργίζει [και θα συνεχίζει να] είναι που οι περισσότερες  δεν βλέπουν πόσο ψεύτικα και γελοία κόλπα είναι αυτά που κάνουν, αλλά το γεγονός ότι δεν μπορείς να πεις τίποτα χωρίς να κατηγορηθείς για ζήλια ή εμπάθεια.

Στην πυρά ή μάλλον στην πυροσβεστική.....

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και τώρα αλληλοβριστειτε μέχρις εσχάτων...για να γελάνε οι ωρωπιωτες.χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...

Ανώνυμος είπε...

oxi tha gelame emeis monoi mas me ton litsa-dede.re ti les re megale?

Ανώνυμος είπε...

Εμενα δεν με αναβει παντος ουτε ο νταουνης ουτε ο ρικι.Ο μεν αναφτρα του κουτολιτσα ο δεν του κονομακου για να μην πω για την αναφτρα του γιασεμακη????

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΙΣ ΚΟΙ ΚΟΝΟΜΑΚΙΚΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΤΟΥ ΚΡΕΜΜΑΤΑΙ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ Ε ?ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ!!!! ΜΑΖΩΧΤΕΙΤΕ ΡΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

derko enamisi xrono paratasi vlaxo-oikonomako? po po pikraaaa xaxaxa

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΥΟΚΩΛΕ!!!!

kalamos city είπε...

Όποιος ή όποια θίγεται από κάποιο σχόλιο μπορεί νά τό ονοματίζει μέ σχόλιο καί θά αφαιρείται από τούς διαχειριστές άμεσα.
Χιούμορ καί αυτοσαρκασμό παράγουμε όχι έριδες καί μίση συγχωριανοί!

Ανώνυμος είπε...

DERKO Ο ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ. ΑΜΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑΜΗΣΙ ΧΡΟΝΟ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΦΟΡΕΣΩ ΣΤΡΙΝΓΚ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΤΗ ΚΑΡΑΦΛΑ ΣΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ....ΓΛΥΚΟΥΛΙ ΜΟΥ. Σ΄ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΛΕΦΤΑ,Σ΄ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ!!!!! Η ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ? ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑ.........ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ.......ΠΙΚΡΑ !!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

5 xronia oikonomakos !!! e re glediaaa

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΦΛΟΥΛΙ,ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΛΙ ΤΩΡΑ ΤΡΩΣ ΚΑΛΑ !!!!!ΜΕΤΑ?

Ανώνυμος είπε...

kita na vastixis to logo sou omos. kai to string na ine kokino pou maresi

Ανώνυμος είπε...

5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΟΜΑΚΟΣ!!! Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ

kalamos city είπε...

Έχουμε τό ποιό προικισμένο χωριό καί σέ βουνό καί σέ θάλασσα σέ όλο το δήμο σ αρέσει δε σ αρέσει κυρ ανώνυμε.
Γιά τά υπόλοιπα τό συζητάμε όπου καί όποτε θες αλλά νά ξέρεις ότι δέν έχουμε μόνο ελαττώματα.

Ανώνυμος είπε...

EXOUME EPISIS POLA KOKOUNARIA XILAGOURA KAI MPARMPOUNIA TIS PETRAS LIGOURIA ROPAITES KAI VOURGENIDES

Ανώνυμος είπε...

ρε ρικιλια αυτή τη λακούβα στου ντρε τοσο δύσκολο σου είναι να τη κλεισεισ;αχρηστε

Ανώνυμος είπε...

ROUSI PROXORA MONOS KAI ASE TO LITSA KATA MEROS ....

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΚΕΠ ΚΑΛΑΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΔΗΣΕΙΣ ΤΟ ΤΖΙΠ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΜΕΣΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ; ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝ.........;;;;;;;;;;;;;


Ανώνυμος είπε...

ΡΙΚΙΛΙΑΣ Ο ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΧΑΖΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΞΕΡΟΛΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

apo kapies plirofories pou exo o riki telioni meta apo 3 !!!!! xronia .kai meta vlepoume...perastikaaaaa

kalamos city είπε...

Πώς διαπιστώνεις ότι προφυλάσουμε τόν κιούση ή τόν δέδε μάς λές.Άν δέν έβριζε τό σχόλιο τόσο χυδαία θά στό αποδείκνυε από μόνο του ότι λές μπαρούφες.Όπως μπαρούφες λές καί γιά τόν χορβοβίτη καί μίχα πού μεν αποδείκνυε πάντα ότι ήταν ψηλός καί ο άλλος ότι είναι άδικος.
Κατά την κοινή γνώμη όλοι αυτοί είναι ένα είδος ομάδας (πράγμα πού συμφωνούμε καί εμείς) απλά ο βλάχος τά πληρώνει όλα (γιατί σίγουρα δέν φταίει γιά όλα) αφού δέχεται όλα τά πυρά λόγο θέσης.
Στό μέλλον θά καταλάβει ακόμη καί ο ποιό κουτός ότι υπάρχουν άνθρωποι πού τυχαία βρέθηκαν σέ λάθος θέση άλλοι αποδεδειγμένα καλοί γιά κάποια άλλη καί τέλος αυτοί πού θά χάσουν την μάγκικη βιτρίνα τους μέ μία απλή ανάρτηση πού κανένα καφενείο στό δήμο δέν θά τούς σώσει.
Μία υπόσχεση τού κάλαμοςσίτυ πρός αυτούς πού αγκάλιασαν την προσπάθεια καί είναι φανατικοί οπαδοί ΚΑΛΑΜΟΥ.

kalamos city είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

kalame city
να ξερεις οτι υπαρχει και ο αλλος καλαμος.αυτος που δεν τον ενδιαφερει το κατιναζ και το ρουφιανιο σας.αυτος που θελει να δει αναπτυξη και προοδο και οχι μια ομαδα κομπλεξικων να αλληλοτρωγονται και ολοι μαζι να κυνηγανε τους απεναντι.σκεψου το λιγακι αν μπορεισ και ισως καταλαβεις...καποτε!

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε των 7.17 ειναι ακριβως ετσι.πες μας ομως γιατι μεχρι σημερα τ'ανεχομαστε ολα αυτα και δεν τους καταγγελουμε στην περιφερεια? γιατι θα πρεπει να τα γραφουμε στα blongs? ισως για να μη μας περνανε τελειως για χαζους....ολα ομως τελειωνουν μια μερα να ξερεις.θα τολμησουν ξανα να ζητησουν ψηφους? αστους λιγο ακομα να κανουν το κομματι τους και τις μαγκιες τους.....η μερα γινεται νυχτα πολυ γρηγορα φιλε.

Ανώνυμος είπε...

Τι ακριβώς πολιτισμό τού μούτι παράγει αυτός ο σύλλογος τόσα χρόνια εκτός από πολιτικές παρέες καί μάσα ρε παιδιά.Μή κανείς μαλακία γιά τά παιδικά τμήματα γιατί αυτό είναι άλλο κόλπο, ,,,,,,,

Ανώνυμος είπε...

6.34 ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΕΙΣ.ΠΟΙΑ ΜΑΣΑ ΒΡΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ?ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΕ??????ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ????ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΤΣΕΤΟΥΛΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ!