Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Δέκα τρόποι και κάτι ψιλά

Ποιες είναι οι αιτίες που τα προκαλούν και πως μπορείτε να απαλλαγείτε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από το ροχαλητό και τα άσχημα σχόλια στα μπλόγκς;


Το ροχαλητό είναι κάτι περισσότερο από απλή ενόχληση και συνήθως δεν είναι καθόλου ευχάριστο ούτε γι’ αυτούς που ροχαλίζουν ούτε κυρίως γι’ αυτούς που πρέπει να το υποστούν στο κρεβάτι και την επόμενη ημέρα στα μπλόγκς. 
Ποιες είναι οι αιτίες που το δημιουργούν και πως μπορείτε να μειώσετε την ηχορύπανση με κάποιες απλές θεραπείες;

Οι αιτίες

Το ροχαλητό οφείλεται κυρίως: στο φύλο (οι άνδρες ροχαλίζουν περισσότερο από ότι οι γυναίκες), την ηλικία [εμφανίζεται κυρίως σε άτομα μέσης ηλικίας], την κληρονομικότητα, την αύξηση βάρους, το κάπνισμα, τη κατανάλωση αλκοόλ, τη χρόνια αποφρακτική ρινίτιδα, τις ανωμαλίες στην κατασκευή της μύτη, τα κρυολογήματα κατά τα οποία πρήζονται αμυγδαλές και γενικά η περιοχή του στόματος και του λαιμού, τις αμυγδαλές και τα κρεατάκια που πρέπει να αφαιρεθούν, αλλά και το πιο σύνηθες το στραβό ρινικό διάφραγμα.
Η κακή γραφή στα μπλόγκς οφείλεται κυρίως στο φύλο [οι γυναίκες εδώ είναι χειρότερες από τους γνήσιους άντρες ] , στην νοημοσύνη και μόρφωση [όχι απαραίτητα] στην έλλειψη αυτοεκτίμησης [ειδικά αν το βράδυ δεν είχε σεξ]  και κυρίως στην δίψα για εξουσία και ανάδειξη του εγώ.

Θεραπεία: 10 τρόποι για να απαλλαγείτε
1. Κόψτε το αλκοόλ και τις κακές παρέες.Αποφύγετε τη χρήση αλκοόλ και φαρμάκων που μειώνουν την αναπνοή όπως τα υπνωτικά και τα ηρεμιστικά, και κοιτάξτε προς την Εύβοια[μπορεί να υπάρχει ακόμα νύφη ή γαμπρός].


2. Σταματήστε το κάπνισμα και τις πίπες [τις ηλεκτρονικές και τις άλλες].

Μειώνει τις πιθανότητες δημιουργίας φλεγμονών στους αεραγωγούς και δεν λερώνουν τα ρούχα [με υπολείμματα καπνού πονηρή].

3. Προσέχετε πόσο τρώτε και ποιον ταΐζετε [μπλοκά-εφημεριδά].

Μην υπερβάλλετε στην κατανάλωση του φαγητού, πάντα σε λογικές μερίδες και δύο με τρεις ώρες πριν κοιμηθείτε και ποτέ πριν ή μετά από ανάρτηση σχολίου σε μπλόγκ.

4. Ασκηθείτε στο σώμα και στα δάκτυλα.
Η
άσκηση βελτιώνει το αναπνευστικό σύστημα, ελαττώνοντας τις πιθανότητες εμφάνισης ροχαλητού και άπνοιας, οπότε την άλλη μέρα δεν έχεις ζοχάδες με τους γείτονες κυβερνώντες η όχι.

5. Χάστε βάρος  χάσετε κακία.
Και προσπαθήστε να διατηρήσετε το βάρος σε φυσιολογικά επίπεδα οπότε και στο μυαλό τα πράγματα θα είναι επίσης φυσιολογικά μέχρι και γιά 3 σχόλια την ημέρα.


6. Μπείτε σε πρόγραμμα
Πηγαίνετε για ύπνο κάθε βράδυ την ίδια ώρα και κοιμηθείτε σε πλάγια στάση και όχι ανάσκελα, μην σκέφτεστε το Κάλαμος Σίτι και σκεπάστε καλά τον ποπό γιατί ποτέ δεν ξέρεις με τους αγιό βασίληδες.
 

7. Κάντε μικρές αλλαγές τις λεγόμενες κολοτούμπες.
Σηκώστε το κεφαλάρι του κρεβατιού στα 10 εκατοστά τοποθετώντας κάτι στα ποδαράκια. Τα πολλά μαξιλάρια ίσως έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα και μην στέλνετε σχόλια από κινητά γιατί σας βλέπουμε από την μάρκα.

8. Εξασφαλίστε υγρασία στο δωμάτιο όχι στο μυαλό γιατί μουχλιάζει.Οι συσκευές θέρμανσης και ψύξης ξεραίνουν τον αέρα και ο ξηρός αέρας προκαλεί περισσότερες συσπάσεις του λάρυγγα και άρα θορυβώδες ροχαλητό
.
9. Βάλτε αυτοκόλλητα και προφυλακτικά μυαλού. Υπάρχουν αυτοκόλλητα που βοηθούν την κατάσταση ανοίγοντας του αεραγωγούς και κασσάνδρες που κλείνουν πόρτες  ακόμα και στον κόμπρα[ φαντάσου να κάνει μπλόγκ].

10. Φορέστε μασελάκι και ξεχάστε ότι χάσατε-κερδίσατε τις εκλογές πριν ένα χρόνο.
Στις ήπιες περιπτώσεις, μπορεί ο οδοντίατρος να σας συστήσει μία ορθοδοντική συσκευή , η οποία εφαρμόζεται στο στόμα κάθε βράδυ κατά τη διάρκεια του ύπνου άσχετα αν αυτό δεν βοηθήσει να τις κερδίσετε-χάσετε μετά από τρία χρόνια΄[τίς εκλογές].
Όλα αυτά μπορεί να σας βοηθήσουν μπορεί όχι.
 Αλλωστε και ο Θεός έγραψε τις δέκα εντολές αλλά καμιά δεν έπιασε στους οπαδούς του Κάλαμος σίτι.
Ουδείς αναμάρτητος ομορφάντρες μου και γυναικάρες μου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΦΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΓΙΑ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΒΡΟΥΒΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΔΕΑΔΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΧΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΩΤΕΣ ΓΙΑ ΒΟΛΤΕΣ ΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Να ρωτήσω κάτι, εντάξει με το ΚΚΕ στο ΕΠΑΛ Μαρκοπούλου,
Το Δημοτικό Συμβούλιο Ωρωπού γιατί γίνεται στο ΕΠΑΛ ;
Εδώ δεν πληρώνουμε εμείς οι πολίτες του Δήμου;
Εκλογικά Κέντρα γιατί γίνονται τα σχολεία μας;
Για την Περίπτωση αυτή δεν υπάρχουν Νόμοι;
Το όλο θέμα ήταν η εκδήλωση της ΝΟΔΕ στον Κάλαμο;
Εσείς οι Νομικοί και νοήμονες του Καλάμου , εσείς όλοι που σας αρέσει το ανακάτεμα και οι ίντριγκες για δώστε μία ΣΩΣΤΗ και
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ Απάντηση σε μένα τον αγράμματο και αδαή συγχωριανό σας

ευρυνόμη είπε...

Λίγο Ευγενής Πολύ Ρουφιάνoς;

evrinomioropou.blogspot.com