Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Αλλού με τρίβεις δέσποτα κι αλλού έχω εγώ το πόνο.


Πάει κάποιος σ` έναν ωτορινολαρυγγολόγο, και του λέει:
- "Γιατρέ, ο δημαρχός μου, έχει μεγάλο πρόβλημα με την ακοή του."

- "Δηλαδή;"

- "Δεν ακούει όταν του μιλάω."

- "Θα πάτε στο δημαρχείο  και θα του μιλήσετε από διάφορα σημεία του , για να δούμε πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημά του."


Πάει λοιπόν στο δημαρχείο, ανοίγει την πόρτα και βλέπει ότι ο δήμαρχος, είναι στο τεχνικό τμήμα. Του λέει λοιπόν:
- "Δημαρχέ μου, δεν χρωστάω τίποτα στο δήμο;"

Καμία απάντηση από τον δημαρχό του. Πάει λίγο πιο κοντά:
- "Δημαρχέ μου, δεν χρωστάω τίποτα στο δήμο;"

Σιωπή. Ωχ, σκέφτεται ο τύπος, έχει μεγαλώσει το πρόβλημα!
Πάει πιο κοντά:
- "Δήμαρχε δεν χρωστάω τίποτα στο δήμο;"

Καμία απάντηση. Πάει λέει, κουφάθηκε τελείως! Πάει αγανακτισμένος, ακριβώς πίσω από το σβέρκο του και του λέει:
- "Γιάννη μου, δέν χρωστάω τίποτα στο δήμο να οι αποδείξεις*;"

"Χρωστάς το είπε ο βλάχος."

*Τα στοιχεία ειναι από το oroposavrio.blogspot.com
Και τότε γυρνάει ο δήμαρχος και του λέει:




30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΤΡΙΨΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΠΕΠΠΑ.ΦΑΕ ΤΟ ΜΟΥΤΙ ΤΩΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΙΝΟΣ,ΦΡΑΟΥ,ΒΛΑΧΟΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

Το μακρυτερο το πηραμε οταν βαλαμε τους ποιο αχρηστους βλια βλαχο στο σπιτι μας.Δεν μας σωζει τιποτα.Δυο αταλαντα ανδρεικελα του οικονομακου.Βασιλακο ξεστραβωσου και φυγε να σωθεις οπως εκανε και ο μαργετακος.Ειναι πουλημενοι ρεεεεε.

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΛΕΚΟΣ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΑΛΕΚΟΣ ΜΠΑΡ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΕΡΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ

kalamos city είπε...

Δηλαδή 7:09 θες να μάς πείς ότι τα επίσημα έγραφα του δήμου λένε ψέματα;
Αν ναί τότε τουλάχιστον δύο αντιδήμαρχοι πάνε σπίτι τους μαζί με τον δήμαρχο.
Αν όχι τότε είσαι κοινός ψεύτης και συκοφάντης.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΚΑΛΑΜΟΣ ΣΙΤΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΠΕΠΠΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ?

kalamos city είπε...

Φίλος μου;
Φίλος μου είναι ο Κάλαμος και όχι εσύ ή ο πέππας!
Γιά παραίτηση δέν άκουσα τίποτα όμως!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΤΣΙΝΕ ΜΗΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΓΙΑ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΠΕΠΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 2000-2010

Ανώνυμος είπε...

Aνωνυμε των 8:37 ποσο κακία εχετε βγαλει τελικα για πολλους Καλαμιωτες!?!?!?! Ποση χολη θα βγαλετε ακομα και μισος για τους πατριωτες σας και για ανθρωπους που τους βλεπετε καθε μερα, δεν ντρεπεστε;; Σταματηστε πια να βγαζετε τα προσωπικα δεδομενα του καθε πολιτη στην επιφανεια, ακομα και στα blogs...δεν σεβεστε ουτε τον εαυτο σας;; Τι αλλο να περιμενει πια κανεις απο 'σας οταν κυνηγατε ανθρωπους με τους οποιους τρεξατε για εναν κοινο σκοπο, δηλ.να βγαλετε δημαρχο τον παθολογο!!! Μην ξεχνατε λοιπον κυριοι οτι ~ η αδιαντροπιά είναι ιδιαίτερο γνώρισμα του κακού και τιποτένιου ανθρώπου, και η ντροπή του σπουδαίου ~ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 10:29 π.μ. ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ....ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

kalamos city είπε...

Είναι δυνατόν να θέλεις να δημοσιεύσουμε προσωπικά δεδομένα τόσων ανθρώπων;
Καταλαβαίνεις ότι αυτή σου η μανία θα σε οδηγήσει ή στόν εισαγγελέα ή στό ψυχιατρείο;
Καταλαβαίνουμε ότι έχεις τόν βλάχο τουλάχιστον φίλο αλλά με αυτό πού κανείς τόν αδικείς ότι καί αν έχει κάνει.
Τα τιμολόγια είναι στό ωρωποςαυριο από όπου δανειστήκαμε καί αυτά πού έχουμε αναρτήσει.
Χαλαρώστε λίγο γιατί θα το ξανακλείσουμε το μπλογκ μιάς καί μόνο έριδες έφερε παρά χιούμορ.

Ανώνυμος είπε...

kalamosoropos.blogspot.com

kalamos city είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
kalamos city είπε...

kalamosoropos/ βλάχος .blogspot σού το ξανά είπα.
Οί θέσεις δέν είναι για πάντα, η μανία είναι!

Ανώνυμος είπε...

Μετά την ανακάλυψη τοξικών αποβλήτων στο Συκάμινο Ωρωπού Υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι έχουν θαφτεί δεκάδες τόνοι αποβλήτων από βιομηχανίες. Τα τέσσερα σημεία στα όρια του νέου «καλλικρατικού» δήμου Ωρωπού, αναμένεται να τεθούν κάτω από το μικροσκόπιο της Ειδικής Υπηρεσίας Επιθεωρητών Περιβάλλοντος.
Ιδιωτική χωματερή

Εκτός από τις δύο μεγάλες και παλαιές χωματερές, βιομηχανικά απόβλητα φέρεται να υπάρχουν σε δύο οικόπεδα, τα οποία ανήκουν σε νυν δημοτικό σύμβουλο του Ωρωπού, ο οποίος ασχολείται με χωματουργικές εργασίες!!!

Το πρώτο βρίσκεται επίσης στο Συκάμινο -σε απόσταση ελάχιστων μέτρων από την ήδη γνωστή παράνομη βιομηχανική χωματερή- και χρησιμοποιούνταν επί χρόνια ως... ιδιωτική χωματερή, καθώς, εκτός από οτιδήποτε άλλο, στον χώρο έχουν απορριφθεί τόνοι μπάζων και αστικών απορριμμάτων. Το μόνο πράγμα που βρίσκεται ανάμεσα από το αποκαλυμμένο τοξικό νεκροταφείο και τον νέο ύποπτο χώρο, είναι ο πολύπαθος Ασωπός... Βιομηχανικά απόβλητα, όμως, φέρεται να θάβονταν και κοντά στην εθνικό οδό Αθηνών - Λαμίας! Στην έξοδο προς Ωρωπό, απέναντι από το Τεχνολογικό Μουσείο «Φαέθων» και μέσα στα όρια του Μαρκόπουλου Καλάμου, βρίσκεται ένα οικόπεδο που αγοράστηκε την τελευταία δεκαετία από τον δημοτικό σύμβουλο Ωρωπού, ο οποίος ασχολείται με χωματουργικές εργασίες.

Αυτοψία της Real planet στα δύο ιδιόκτητα οικόπεδα επιβεβαιώνει τις υποψίες για ύπαρξη βιομηχανικών αποβλήτων και σε αυτά τα χωράφια. Οι δύο εκτάσεις γης είναι σκαμμένες και ξανασκεπασμένες με τόνους από μπάζα, αλλά και σκουπίδια. Σε κάποια σημεία, το χώμα έχει λάβει μια κυανή απόχρωση, όμοια με αυτήν που έχουν τα τοξικά απόβλητα του Συκάμινου. «Τα φορτηγά πηγαινοέρχονταν πάντα στην περιοχή, αυτό δεν είναι μυστικό. Μαθαίνοντας τι μπορεί να περιείχαν, με διακατέχει τεράστια αγωνία ακόμα και για τις δικές μου καλλιέργειες». «Αυτό που θέλουμε να μάθουμε είναι η αλήθεια. Για το χωράφι του Μαρκόπουλου ήταν γνωστό ότι έχουν θαφτεί μπάζα, κανείς όμως δεν μίλησε ποτέ για κάτι επικίνδυνο. Καλούμε τους επιθεωρητές Περιβάλλοντος να έλθουν στον χώρο και να ξεθάψουν ό,τι υπάρχει. εκεί μέσα».

«Δεσμεύομαι πως ό,τι έχει θαφτεί, θα ξεθαφτεί. Οι υπεύθυνοι για αυτό το έγκλημα πρέπει να πληρώσουν», ανέφερε ο Γ. Οικονομάκος.

Από βιομηχανία αλουμινίου.
Εξαιρετικά υψηλής τοξικότητας και ικανά να προκαλέσουν ανυπολόγιστη βλάβη τόσο στο έδαφος όσο και στον υδροφόρο ορίζοντα της βορειοανατολικής Αττικής είναι τα βιομηχανικά απόβλητα που βρέθηκαν θαμμένα στο Συκάμινο του Ωρωπού.

Επικίνδυνα απόβλητα

«Σε αυτά τα απόβλητα των βιομηχανιών αλουμινίου υπάρχουν βαρέα μέταλλα, με πρώτο και καλύτερο το εξασθενές χρώμιο, καθώς επίσης και μόλυβδος, υδράργυρος ή νικέλιο. Είναι σίγουρο ότι αυτά τα “δηλητήρια” μπορούν να “μεταναστεύσουν” στις γειτονικές καλλιέργειες», ο ακριβής βαθμός επιβάρυνσης νερού, εδάφους και αγροτικών προϊόντων στον Ωρωπό μπορεί να διευκρινιστεί μόνο όταν θα βγουν τα αναλυτικά αποτελέσματα για την ακριβή ποσότητα και ηλικία των θαμμένων αποβλήτων.

Παρ’ όλα αυτά, διαπιστωμένος κίνδυνος για την υγεία των κατοίκων υπάρχει ήδη, καθώς τα ξεθαμμένα απόβλητα έχουν μείνει εκτεθειμένα στην ατμόσφαιρα, αναδύοντας μια αφόρητη δυσοσμία, προκαλώντας τσούξιμο στα μάτια και τον λαιμό, σε όποιον πλησιάζει το «τοξικό νεκροταφείο» του Συκάμινου. «Αυτό, πιθανότατα, προκύπτει από την περιεκτικότητα των αποβλήτων σε αμμωνία, η οποία μπορεί να επηρεάσει άμεσα το αναπνευστικό. Σαφώς και κανείς από τους κατοίκους δεν πρέπει να πηγαίνει κοντά στην περιοχή ή να αγγίζει ό,τι έχει ξεθαφτεί».

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητό μου Kalamos City, Τα τιμολόγια είναι στο Oropos Avrio? Γιατί? Είναι παράρτημα του Συνήγορος του Πολίτη ? η Δικηγορικό Γραφείο? Εγώ νόμιζα πως ήταν ένα blog.- Ola10

Ανώνυμος είπε...

Γιατρό Δήμαρχο έχετε. Ας γίνει μία απογραφή πόσοι κάτοικοι από Συκάμινο ,Μαρκόπουλο,Κάλαμο αλλά και στην ευρύτερη περιοχη του Δήμου Ωρωπού, έχουν πεθάνει από ΚΑΡΚΙΝΟ τα τελευταία 15 χρόνια?? Στον Κάλαμο και Συκάμινο ειδικά πιστεύω πως τα αποτελέσματα θα είναι τραγικά. ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ.Την πόρτα σας κτυπά ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ, Αλλά ούτε εκεί κάνετε τίποτα. Ασχοληθείτε με Ιντριγκες και με Παχύτσεπους Βιολογικούς.

kalamos city είπε...

Μήν βρίζετε στα σχόλια καί θα τα ανεβάσουμε.
ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=81&cid=17&mid=83

Ανώνυμος είπε...

«Αυτός είναι ο αιρετός με την παράνομη χωματερή»

Άκρως αποκαλυπτική για τις δραστηριότητες του τέως κοινοτάρχη Συκαμίνου Θωμά Ρούσση ο οποίος εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης παράνομης χωματερής με τοξικά στην περιοχή, είναι στο α΄ μέρος της συνέντευξής της στην aftodioikisi.gr η Ειδική Γραμματέας του ΥΠΕΚΑ Μαργαρίτα Καραβασίλη. Η κ. Καραβασίλη η οποία είχε πριν μερικούς μήνες μιλήσει στη Βουλή για δημάρχους που έπαιρναν μίζα ώστε να δέχονται επικίνδυνα απόβλητα στις χωματερές των περιοχών τους, κάνει λόγο για κύκλωμα το οποίο μεταφέρει επικίνδυνα βιομηχανικά απόβλητα από τα Οινόφυτα στην περιοχή Συκαμίνου-Ωρωπού, προσθέτοντας ότι οι Επιθεωρητές βρέθηκαν μπροστά σε επαγγελματική επεξεργασία των επικίνδυνων αποβλήτων στην παράνομη χωματερή του πρώην Κοινοτάρχη Συκαμίνου.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΠΕΠΠΑΣ ΠΟΣΑ ΣΥΝΦΩΝΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ?

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΡΕ
ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΟΥ
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Πίσω από τα @ρχιδι@ τού παπά όλοι οι πολιτικοί οι σύλλογοι γονέων οι πολιτιστικοί σύλλογοι οι αστυνομικοί όλοι.
Ποιός νομίζει ότι είναι αυτός ο άνθρωπος ο άρχοντας ο δήμαρχος;Τι τόν κάνει να πιστεύει ότι είναι τόσο δυνατός;
Κάποιος πρέπει να απολογηθεί κάποια στιγμή καί μετά όλοι μας γιά να στείλουμε στα ζώα κάθε τέτοιο αντρίκελο οποιασδήποτε σάπιας εξουσίας.
ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΚΑΤΕΨΑΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ.
ΟΧΙ ΡΕ

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΒΛΑΧΟ
ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ

ευρυνόμη είπε...

Άλλοι θέλουν "κρέμασμα" άλλοι "ξύρισμα" 5:05 ειδικά στόν Κάλαμο.Θα τα δούμε σε λίγο καί σίγουρα θα είναι καλό γιά τόν Δήμο μας.

Ανώνυμος είπε...

Και εφόσον ο Πέππας έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι δεν χρωστάει στον Δήμο και εφόσον η καταγγελία εναντίον του για ληξιπρόθεσμες οφειλές είναι εντελώς ανυπόστατη, τότε γιατί ο κύριος Δήμαρχος εξακολουθεί να κωφεύει και να σφυρίζει αδιάφορα για το θέμα;
Αναρωτιόμαστε λοιπόν κύριε Δήμαρχε, μήπως είναι καιρός να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη και να πάψεις να προστατεύεις ηλιθίους, μήπως είναι καιρός να απαλλαγείς και ν’ απαλλάξεις και ’μας από τους κίναιδους και τους εγκάθετους πλιατσικολόγους;
Μήπως ήρθε η στιγμή ο Κάλαμος ν’ απαλλαγεί από την αθλιότητά του;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΡΟΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΑΦΟΥ ΕΔΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΞΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!