Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

φίλοι που διαφωνούν, ακονίζουν ο ένας το μυαλό του άλλου

Κάποτε στο δάσος ζούσαν τρία μικρά γουρουνάκια, ο κωστούλης, ο δημητρούλης και ο γιωτούλης.


Άρχισαν να πέφτουν τα πρώτα Φθινοπωρινά φύλλα στη γκρουσουσουμούνεζα  και οι τρείς μικροί μας φίλοι του  αποφάσισαν πως θα έπρεπε να χτίσουν από ένα καλό σπιτάκι  για το χωριό τους, γιατί ο χειμώνας που έρχονταν θα ήταν κρύος.
Στο δάσος είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν και κάποιες φήμες πολύ ανησυχητικές για τα γουρουνάκια μας. Ένας κακός λύκος με μουστάκι είχε μετακομίσει από ένα κοντινό γραφείο στο δικό τους δάσος και το χειρότερο από όλα ήταν ότι ο κακός λύκος τρελαινόταν για γουρουνίσιο μπριζολάκι στα κάρβουνα!
Έτσι και τα τρία άρχισαν να καταστρώνουν σχέδια για το πώς θα κτίσουν τα σπιτάκια τους μόνα τους μιας και ο επίσημος αρχιτέκτονας του δάσους, ο σεβαστός κύριος δημαρχούλης, είχε πάει για διακοπές στον κάμπο του ωρωπού  και αποφάσισε να μη ξαναγυρίσει.
Ο κωστούλης, γνωστός τεμπελάκος και κυνηγός , αποφάσισε να φτιάξει το σπιτάκι του χωρίς κόπο με άχυρα. Μάζεψε λίγα άχυρα και σε μερικές ώρες έτοιμο το σπιτάκι.

Ο δημητρούλης , λίγο πιο συνετός από τον κωστούλη καθότι ποιό μερακλής και λάτρης της μαγειρικής , αποφάσισε να φτιάξει το δικό του σπιτάκι με ξύλο. Μια και δύο, σε μερικές μέρες έκοψε τα ξύλα και το σπιτάκι ήταν έτοιμο.
Ο γιωτούλης  που είχε και μπαμπά μάστορα και ήξερε την τέχνη, το παίδεψε από δω το παίδεψε από κει και αποφάσισε να φτιάξει το δικό του σπιτάκι με πέτρες και τούβλα και λάσπη. Πέρασε  εβδομάδες και ο γιωτούλης ακόμα πάλευε με το σπιτάκι και αφού το έφτιαξε έψαξε να βρει όλες τις ατέλειες και να τις διορθώσει όσο πιο καλά και γερά μπορούσε.
Τα παιχνίδια και οι τρέλες συνεχίστηκαν μέχρι που μια μέρα ο κακός λύκος εμφανίζεται και τα τρία φιλαράκια μας έτρεξαν να κρυφτούν στα σπιτάκια τους για να γλιτώσουν από τα δόντια του που ήτανε και πολύ κοφτερά πανάθεμά τα!
Ο λύκος βλέπει το αχυρένιο σπιτάκι του κωστούλη και αρχίζει να το σπρώχνει με δύναμη. Το σπιτάκι κατέρρευσε με τη μια και ο κωστούλης πανικόβλητος τρέχει στο σπίτι του δημητρούλη για καταφύγιο. Ο λύκος τον κυνηγάει μέχρι εκεί και σπρώχνει δυνατά το ξύλινο σπιτάκι. Μια και δυο, πάει η αρχιτεκτονική του δημητρούλη. Το σπιτάκι με τα δύο γουρουνά-κια κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος. Οι δύο μας φίλοι, από ροζ έγιναν άσπροι από το φόβο τους και τρέχουν  στο σπίτι του γιωτούλη για σιγουριά. Ο λύκος τα ακολουθεί. Σπρώχνει, σπρώχνει! Τίποτα! Το σπίτι όρθιο και δυνατό.
Αρπάζει ένα κορμοκολονέρο από δίπλα και αρχίζει να χτυπάει το σπίτι με μανία. Αλλά μάταια. Είδε και απόειδε ο λύκος με το μουστάκι μας ο έρμος ( και πολύ πεινασμένος παρακαλώ) και αναγκάστηκε να φύγει, αφήνοντας   τα τρία γουρουνάκια…που έζησαν  καλά και έμαθαν τελικά πως η καλή κατασκευή στον λύκο και στον συνδιασμό φαίνεται!

Ηθικά διδάγματα;
Χτίστε ένα δυνατό χωριό, μια στερεή πορεία για τον τόπο σας.
Φροντίζετε ασταμάτητα να εντοπίζετε τις ατέλειες σας με ειλικρίνεια και να προσπαθείτε να τις βελτιώσετε όσο το δυνατό καλύτερα.
Κακούς λύκους πάντα είχαμε στον κάλαμο, αλλά μπορούμε να τους νικήσουμε.
Οχυρώστε το χωριό σας με τα πιο στέρεα και ανθεκτικά υλικά την επικοινωνία το κοινό όραμα και τα όνειρα ,αυτά που σας έδωσαν  την διοικητική θέση σε αυτό το χωριό.
ΤΩΡΑ

96 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λυκος η λυκαινα ειναι;Τα μπριτζολακια τελειωνουν ομως και ερχεται το μουτι.

Ανώνυμος είπε...

Τι κάνει ο λύκος για την χωματερή τού καλάμου;
Οτι οι πρώην ή έχει βάλει κάποιο άλλο γουρουνάκι να την διαχειρίζεται και βλέπουμε;
Το παραμύθι καλό αλλά ξέρω ένα πού τον λύκο τον έκαναν λαγό ποιό γρήγορο από τον πέππα.

Ανώνυμος είπε...

Τοξικό «νεκροταφείο» με δεκάδες τόνους βιομηχανικών αποβλήτων ανακάλυψαν την Τρίτη οι Επιθεωρητές Περιβάλλοντος, δίπλα στην κοίτη του Ασωπού, στο Συκάμινο

Ανώνυμος είπε...

Το μεγαλύτερο τοξικό «νεκροταφείο», το οποίο χρησιμοποιούσε το κύκλωμα παράνομης διακίνησης βιομηχανικών αποβλήτων, εντοπίστηκε προχτές από τους Επιθεωρητές Περιβάλλοντος, δίπλα ακριβώς στην κοίτη του Ασωπού στο Συκάμινο Ωρωπού. Οι δεκάδες τόνοι άκρως επικίνδυνων αποβλήτων που ήταν θαμμένοι σε βάθος που ξεπερνάει τα 50 μέτρα, εντοπίστηκαν σε <> πρώην κοινοτάρχη της περιοχής και νυν μέλους του δημοτικού συμβουλίου Ωρωπού θωμα ρουσση!!!!.

Το «νεκροταφείο» λειτουργούσε από το 1990. Εδώ και είκοσι χρόνια, δηλαδή, κατέληγαν εκεί τοξικά βιομηχανικά απόβλητα από τη βιομηχανική περιοχή του Ασωπού με τον εν λόγω τοπικό παράγοντα να εξασφαλίζει τεράστια έσοδα, θέτοντας σε μεγάλο κίνδυνο τη δημόσια υγεία, σε μια περιοχή που λόγω της βιομηχανικής μόλυνσης και του εξασθενούς χρωμίου «βλέπει» τους δείκτες θανάτου από καρκίνο να αυξάνονται δραματικά. Σε μια περιοχή επίσης που διαπιστωμένα έχει μολυνθεί ο υδροφόρος ορίζοντας σε ακτίνα 30 χλμ., εκεί δηλαδή που παράγονται αγροτικά προϊόντα που φτάνουν στα τραπέζια όλων των Ελλήνων φιλε τον 7.01

Ανώνυμος είπε...

Ο κακός ο λύκος θα μας κλάσει τον γκιόνι όπως καί οι άλλοι πρώην.Τελικά δέν μας πάνε ούτε οι αντί.Λούπης γιάχας σταυρούλα ρόδης χάσκος μαλιάτση βλάχος.Τι έγινε ρε παιδιά;

Ανώνυμος είπε...

ΖΑΦΕΙΡΗ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΣΕΣ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ,ΜΗΠΩΣ Ο ΛΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ......

Ανώνυμος είπε...

pontikakia etoimastite giati erxontai oi kakoi...

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΕΠΠΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ;ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ.ΚΑΛΟ Ε....

Ανώνυμος είπε...

Ο ΡΟΔΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ;ΤΑ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΔΔΕ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΑ ΠΗΡΕ Ο ΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΜΑΡΙΑ ΝΤΑΟΥΝΗ ΚΑΙ ΒΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ;

Ανώνυμος είπε...

για τον μπουλη των 8¨:47 ..μηπως φοβασαι οτι καποιοι θα παρουν μεγαλυτερες μιζες απ αυτες που επαιρνες εσυ ;η μηπως ανησυχεις μην τυχον και μεινεις στην απ'εξω; αλλα αφου εχεις τοση μεγαλη απορια γιατι δεν τους ρωτας ο ιδιος;να μας πεις και μας !..προτεινω να ρωτησεις το βλια πρωτα ...και αν δισταζεις μονος σου παρε και την 'κλικα" σου μαζι... εχει ραμματα για ολες τις γουνες..θα σας δωσει παραπανω απ όσα χρειαζεστε ..απότι λενε ειναι φιλοτιμο παιδι..!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΚΕ ΛΥΚΕ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ Ο ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ.ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΠΑΪΔΑΚΙΑ?

Ανώνυμος είπε...

Α ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΗ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΑΣΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΑΣΙΑ, Η ΜΟΝΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ....

Ανώνυμος είπε...

γεια σου βασιλακο γλειφτη,εμαθα οτι παλι παρακαλασ για να σου γινει η δουλεια.εεεεεεεεεεεεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

Στην χωματερη του Καλαμου θα ερθουν τελικα η φοβουνται τον κακο λυκο και τον πορκυ;

Ανώνυμος είπε...

Αχ λυκε κακε με το μουστακι αχ κολονερ αχ πορκυ!Ο γιαχας σας γυρευει!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανακοίνωση σχετικά με έλεγχο που έκανε η ΕΥΕΠ στην κοινότητα Συκαμίνου-Δήμος Ωρωπού

Αθήνα, 7 Οκτωβρίου 2011

Οι Επιθεωρητές Περιβάλλοντος της Ειδικής Υπηρεσίας Επιθεωρητών Περιβάλλοντος (Ε.Υ.Ε.Π.) του ΥΠΕΚΑ, την Τρίτη 4 Οκτωβρίου, μετέβησαν, μετά από καταγγελίες και πληροφορίες, στην πρώην χωματερή της κοινότητας Συκαμίνου (Δήμος Ωρωπού), η οποία βρίσκεται δίπλα στον ποταμό Ασωπό και μετά από έλεγχο αποκάλυψαν αποθήκευση μεγάλων ποσοτήτων βιομηχανικών αποβλήτων, η τοξικότητα των οποίων ελέγχεται. Σημειώνεται ότι η εν λόγω χωματερή είχε ενταχθεί σε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο έλεγχος στην περιοχή συνεχίστηκε και την Τετάρτη 05 Οκτωβρίου σε ιδιόκτητο χώρο, όπου διαπιστώθηκε ότι λειτουργεί, επί σειρά ετών και τουλάχιστον από το 1990, ως παράνομη χωματερή, και όπου διατίθενται ανεξέλεγκτα απόβλητα. Μετά από δοκιμαστικές τομές που διενεργήθηκαν αυθημερόν, βρέθηκαν μείγματα διάφορων ειδών αστικών και βιομηχανικών αποβλήτων καθώς και σοβαρή υποβάθμιση της κοίτης του ποταμού Ασωπού. Κατά τον έλεγχο παρέστη και ο αρμόδιος Εισαγγελέας, ο οποίος επισκέφθηκε τις προαναφερόμενες τοποθεσίες και διαπίστωσε τα μείζονα προβλήματα που έχουν προκύψει στην περιοχή από την παράνομη διαχείριση αποβλήτων.

Τα αποτελέσματα του ελέγχου θα ανακοινωθούν από την Ε.Υ.Ε.Π. σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ.ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΙ 6 ΑΡΧΗΓΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 7 ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ.ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΟΝΟ Ο ΛΙΤΣΑΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΙΕΖΕΙ Ο ΡΟΥΣΣΗΣ.
ΣΦΑΛΙΑΡΑ 1. Η ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ.
ΣΦΑΛΙΑΡΑ 2. Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ.
ΣΦΑΛΙΑΡΑ 3. Ο ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ.
ΣΦΑΛΙΑΡΑ 4. Ο ΤΣΑΚΩΝΑΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕ
ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΨΕΥΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;;;;;;;;;;;;.
ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ……….ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ…………….

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΟΥΤΟ-ΛΙΤΣΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΘΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ,ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΥΚΑΜΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ.
ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ.
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ -11.10.2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 19.00-ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ;
ΘΑ ΠΕΙΣ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ η ΘΑ ΤΟΝ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΡΟΥΣΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΕΣΥ.
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΕ ΘΑΥΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ.
ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΑΣΑ ΜΕΡΙΑ .
ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΥΤΟΛΙΤΣΑ.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 11.10.2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 19.00 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ.

ΥΓ 1.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ,ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ.

ΥΓ 2.ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 'ΑΥΤΟΔΟΙΚΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ'.ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΡΕ.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.
ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΟΛΥ ΡΟΧΑΛΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

edo exoume gemisi dilitiria apo ton aliti kai esois mas lete gia viologikous, re plaka mas kanete?

Ανώνυμος είπε...

http://xpolis.blogspot.com/2011/10/41011.html

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΣΥΚΑΜΙΝΟ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΦΡΑΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΒΛΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΣΑΜΠΑΣΗ ΜΑΓΚΑ........

Ανώνυμος είπε...

τριτη 11/10/2011 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΩΡΑ 19.00
Ο ΜΕΓΑΛΟΧΡΕΟΦΕΛΕΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΠΠΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΤΟ ΔΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΑΡΓΑΡΑ Ο ΒΛΑΧΟΣ!!!ΚΟΝΟΜΑΚΟ ΤΑ ΑΚΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/10/blog-post_8083.html#more

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=x32fjgQPGvQ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΕΣ ΓΑΡΓΑΡΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΞΕΡΕΙΣ;ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ 10:30;

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΡΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΚΑΚΟ ΛΥΚΟ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΗ ΜΕΓΆΛΟΟΦΕΙΛΕΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΠΠΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΑΜΗΣΕΣ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΝ ΟΡΙΖΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

http://www.google.gr/imgres?q=%CE%B4%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5%CE%BB&hl=el&sa=X&rlz=1R2ADFA_elGR396&biw=1024&bih=533&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=REY5elS7-dnRXM:&imgrefurl=http://www.panabook.gr/index.php%3FcPath%3D3_240_34_215&docid=t6QRR-mhIphs2M&w=100&h=120&ei=7yiTTs2mBeqL4gS7hpybAQ&zoom=1&iact=rc&dur=203&page=1&tbnh=96&tbnw=80&start=0&ndsp=10&ved=1t:429,r:5,s:0&tx=35&ty=30

Τι εγινε ρε Δρακουμελ, ακομα τη Φραου ακους;; Δεν παιρνεις χαμπαρι εσυ........τελικα εισαι πολυ ΒΛΑΚΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σε κατεστρεψε ρεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ποιος τη θέση του υποψήφιου δημάρχου καπαρώνει;

***

Η στήλη το είχε ξεχάσει, αλλά της το υπενθύμισε e-αναγνώστης, σημειώνοντας το ήθος και την αγωγή ορισμένων αιρετών.

Ο λόγος για τον «τοξικό» τ. κοινοτάρχη Συκαμίνου Θωμά Ρούσση (ΝΔ) και τον τ. κοινοτάρχη Μαλακάσας Κώστα Λίτσα (ΠΑΣΟΚ), οι οποίοι προεκλογικά, αφού έφαγαν «πόρτα» από τα κόμματά τους για υποψηφιότητά τους στον νέο καλλικράτειο Δήμο Ωρωπού, είπαν να κάνουν κοινό συνδυασμό, αλλά είχαν πρόβλημα ως προς τον επικεφαλής.

«Εγώ θέλω να είμαι ο πρώτος του χωριού», έλεγε ο ένας...

«Καλά, γίνε εσύ πρώτος του χωριού, να γίνω εγώ πρώτος στην πόλη», έλεγε ο άλλος.

Και για να μη βγάζουν κανένα όπλο και αρχίσουν τη μονομαχία, άλλωστε στο τσεπάκι το είχε το «τοξικό» ο Ρούσσης, αποφάσισαν να το ρίξουν στον κλήρο για να δούνε ποιος... θα φαγωθεί.

Και φαγώθηκε ο Λίτσας, που μέχρι τότε ήταν αγκα-Λίτσας με τον Ρούσση.

Να σημειωθεί πως ο δε Ρούσσης εκλεγόταν με 100% κοινοτάρχης στη Συκάμινο· κάτι η τρομοκρατία, κάτι -σύμφωνα με πληφορορίες- οι προσωπικές εξυπηρετήσεις...
11 Οκτωβρίου 2011 2:59 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΥ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΜΑΝΤΡΑ? ΓΙΑΤΙ ΧΘΕΣ ΤΟΥ ΕΚΛΑΣΕΣ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ.......ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΝΟΜΑΚΟ ΣΤΗ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕΣ ΕΠΕΣΕΣ ΜΕΣΑ!!!ΚΟΝΟΜΑΚΟ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ... Ο ΚΟΝΤΟΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ!!!ΑΧ ΚΟΥΛΑ...

Ανώνυμος είπε...

APO XALKIS |
Αγαπητοί φίλοι, Αυλωνίτες και Αυλωνιτισες
Αποδείχθηκε ότι τα τελευταία χρόνια στον ΑΥΛΩΝΑ κάποιοι λειτούργησαν για το προσωπικό τους συμφέρον κάποιοι άλλοι για να κάνουν καριέρα και άλλοι για τα παιδιά τους και τις γυναίκες τους ξεχνώντας τα δικά μας. Έτσι επικράτησε η διαπλοκή, η διαφθορά, η αδιαφάνεια, το ρουσφέτι, η σπατάλη. Κάποιοι κέρδισαν καρέκλες και χρήμα.
Αυτά δεν είναι λόγια δικά μου. Τα ζούμε και τα συζητάμε χρόνια στις παρέες μας και στα καφενεία.
Την μεγαλύτερη ευθύνη πιστεύω να την είχαν όποιοι επικεφαλής.

Ανώνυμος είπε...

Pios einai o kodos?

Ανώνυμος είπε...

o aderfos tis elenis

Ανώνυμος είπε...

Οι Επιθεωρητές Περιβάλλοντος της Ειδικής Υπηρεσίας Επιθεωρητών Περιβάλλοντος (Ε.Υ.Ε.Π.) του ΥΠΕΚΑ, την Τρίτη 4 Οκτωβρίου, μετέβησαν, μετά από καταγγελίες και πληροφορίες, στην πρώην χωματερή της κοινότητας Συκαμίνου (Δήμος Ωρωπού), η οποία βρίσκεται δίπλα στον ποταμό Ασωπό και μετά από έλεγχο αποκάλυψαν αποθήκευση μεγάλων ποσοτήτων βιομηχανικών αποβλήτων, η τοξικότητα των οποίων ελέγχεται. Σημειώνεται ότι η εν λόγω χωματερή είχε ενταχθεί σε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο έλεγχος στην περιοχή συνεχίστηκε και την Τετάρτη 05 Οκτωβρίου σε ιδιόκτητο χώρο, όπου διαπιστώθηκε ότι λειτουργεί, επί σειρά ετών και τουλάχιστον από το 1990, ως παράνομη χωματερή, και όπου διατίθενται ανεξέλεγκτα απόβλητα.

Μετά από δοκιμαστικές τομές που διενεργήθηκαν αυθημερόν, βρέθηκαν μείγματα διάφορων ειδών αστικών και βιομηχανικών αποβλήτων, καθώς και σοβαρή υποβάθμιση της κοίτης του ποταμού Ασωπού.

Κατά τον έλεγχο παρέστη και ο αρμόδιος Εισαγγελέας, ο οποίος επισκέφθηκε τις προαναφερόμενες τοποθεσίες και διαπίστωσε τα μείζονα προβλήματα που έχουν προκύψει στην περιοχή από την παράνομη διαχείριση αποβλήτων.

Τα αποτελέσματα του ελέγχου θα ανακοινωθούν από την Ε.Υ.Ε.Π. σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του aftodioikisi.gr ιδιοκτήτης της τοξικής χωματερής είναι ο τέως κοινοτάρχης Συκάμινου και νυν δημοτικός σύμβουλος Ωρωπού Θωμάς Ρούσσης, ο οποίος, σύμφωνα με καταγγελίες, αποθέτει στο χώρο τα απορρίμματα των οικογενειακών του επιχειρήσεων.

Ο εν λόγω κύριος κατηγορείται επώνυμα λυμαίνεται την περιοχή και ότι αλλοιώνει τη μορφολογία της κοίτης του Ασωπού καθώς αφαιρεί χαλίκια για να σκεπάσει επικίνδυνες χημικές ουσίες.

Τις περιβαλλοντικές παραβάσεις του τέως κοινοτάρχη επιβεβαιώνει και ο νυν δήμαρχος Ωρωπού Γιάννης Οικονομάκης που αποκάλυψε πως ο κ. Ρούσσης επιχείρησε να απομακρύνει από την περιοχή τους επιθεωρητές περιβάλλοντος του υπουργείου.

econews, ΥΠΕΚΑ, aftodioikisi

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΥ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ,ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΜΩΡΙΑ,ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΛΙΓΟ.....ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΠΠΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?

Ανώνυμος είπε...

Θα τόν κάνω αντιδήμαρχο 6:41 καί εσένα ταμία στο ισόγειο πάλι.

Ανώνυμος είπε...

ρε κοπριτη βλαχο το χωριο ριμαζει και εσυ ξυνεισ τα τετοια σου, τεμπελη ε τεμπελη

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΤΩΝ 7.00 ΚΟΥΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΜΑΝΤΙΛΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΑΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΝΤΙΛΙ ΛΕΩ ΤΟ ΣΤΟΥΤΣΟΥΝΙ ΜΟΥ'ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ;!

kalamos city είπε...

Σάς το ξανάπα μην βρίζετε θα πέσει φωτιά να σάς κάψει.Αυταπάτες μόνιμου δέν υπάρχουν παρά μόνο στο μυαλό σου.Όλοι αιρετοί είναι καταλαβέτο ανόητε.
Εχεις κάτι άλλο να μας πείς, γνωστό....

Ανώνυμος είπε...

poso xamena prepei na ta exei kapoios na mazeyei kosmo apo to sarantari gia kati poy den paizei.to sarantari exei apokleistei idi.poso karagkiozides mporei na ginoyn kapioi.poion koroideyon kai giti.poios apo thn antipoliteysh tha leipei ayrio gia na to perasei o oikonomakos. h omada toy lagoy……..

Ανώνυμος είπε...

simera apo thn antipoliteysi tha leipoyn atoma apo to sindiasmo toy lagoy gia paroxi eksipiretisis ston oikonomako

Ανώνυμος είπε...

poios tha poylithei shmera kai tha leipei

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΡΙΕΨΕ Ο ΛΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΑ ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ .ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΒΟΛΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ….ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΞΕΧΑΣΕ????

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΒΛΑΚΑ Ο ΛΙΤΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Κονομάκεεεε κοίταξε τώρα να τους ταίσεις με κάτι βιολογικούς, με κάτι χωματερές, με κάτι όμβρια ύδατα, με τον Αμφιάραο(που θα τον ξεζουμίσετε), με κάτι πολιτιστικά, γιατί ο χρόνος ίσα-ίσα σε παίρνει....δως τους να γλύψουνε κάτι γιατί αλλιώς θα γυρίσουν να μας φάνε όλους!!! Δως τους να φάνε ό,τι μπορείς γιατί ουτως ή αλλιώς δεν θα είσαστε ποτέ ξανά σ' αυτές τις καρέκλες!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε βλάχο είσαι με διαφορά ότι χειρότερο για δημοτικός σύμβουλος δεν το βλέπεις;Φύγε να σώσεις τουλάχιστον το πρόσωπό σου.Φύγε πρίν σε διώξουν ανόητε.

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxa re oikonomako ti tous ekanes pali???? xaxaxaxa

Ανώνυμος είπε...

Να δώ μετα τον Βλάχο ποίος από όλους εσάς που κουνιέται τώρα, είναι ικανός. Πιστέψετε με ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ.Μόνο λόγια είστε και πράξεις μηδέν. Ούτε το χεράκι σας στο πληκτρολόγιο δεν ξέρετε να βάλετε και μιλάτε. Ούτε Ελληνικά δεν γράφετε . Από λάσπες καλά τα πάτε. Αλλά δεν ξέρετε να χτίζετε. Ζήτε στον κόσμο σας. Τον κόσμο της μικροψυχίας OlA10

Ανώνυμος είπε...

ΟΙΑ10 ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ;
ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟ ΛΕΝΕ;
ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ Η ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΦΥΛΑΔΕΣ;
ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ -ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ-ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ;
ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟ.
ΜΗΝ ΑΦΑΙΡΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, Η ΤΟΥ ΠΕΠΠΑ ΠΟΥ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΑΣΥΜΑΖΕΥΤΑ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΙΚΤΟ.
ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΙΣΩΣ ΠΟΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.

ΥΓ:Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΏΤΟ ΟΡΟΦΟ, Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΜΥΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΡΓΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΑΧΟ ΓΕΡΑ ΠΕΤΑ ΤΟΝ ΠΕΠΠΑ ΣΤΑ ΣΧΟΙΝΙΑ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
big είπε...

Βάλτε του φυτίλι να τελειώνει και μετά ελάτε για τον σωτήρχο.

Ανώνυμος είπε...

Χθες το πρωί, η ειδική υπηρεσία επιθεωρητών περιβάλλοντος (ΕΥΕΠ) έκανε αυτοψία στην «ανενεργή» χωματερή του Καλάμου και την βρήκε… ενεργή!!! Σήμανε συναγερμός στη δημοτική αρχή και φέρεται ο τοπικός αντιδήμαρχος να δήλωσε, πως ενδέχεται να χρησιμοποιείται η χωματερή από ιδιώτες και… άλλους δήμους! Μετά τις διαπιστώσεις που έγιναν, σύμφωνα με την ειδική υπηρεσία, ζητήθηκαν επίσημα στοιχεία από το δήμο, που να δικαιολογούν και τη δραστηριότητα της δημοτικής αρχής στη διάθεση των απορριμμάτων της κοινότητας Καλάμου, αλλά και για το καθεστώς που επικρατεί στην εν λόγω παράνομη χωματερή. Ο δήμος κινδυνεύει με βαρύ πρόστιμο.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΧΩΡΟΘΕΤΕΙ ΣΤΟ ΣΥΚΑΜΙΝΟ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ..... ΟΙ ΚΑΤΩΘΟΙ:
1)ΤΣΕΚΡΕΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
2)ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
3)ΛΕΚΚΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
4)ΜΑΚΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
5)ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΑΛΕΚΑ
6)ΓΙΑΣΕΜΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
7)ΚΑΛΥΒΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
8)ΑΡΜΥΡΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ 'ΟΡΑΜΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ' ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΚΑΜΙΝΟ ΨΗΛΑ....!ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ....

Ανώνυμος είπε...

ΗΘΙΚΑ ΤΟΞΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ

Τα τοξικα αποβλητα ειναι πλεον στη ζωη μας επειδη καποιοι επελεξαν να κανουν μπιζνες με την ζωη και την υγεια μας .
Με ευθυνη συγκεκριμενων ανθρωπων ,πνιγμενους στην ματαιοδοξια,ο Ωρωπος υποβαθμιζεται και ταπεινωνεται.
Αυτο που πρεπει να προσεξουμε τωρα,αφου ειναι βεβαιο οτι οι υπαιτιοι θα διαβουν το δρομο της δικαιοσυνης,ειναι τα 'ξυλινα' ραδιενεργα καταλοιπα χαμερπειας και αθλιοτητας ,που αφηνουν πισω .
Αυτα δηλαδη που εχουν τον καρκινο της ματαιοτητας μεσα τους και θελουν να τον μεταδωσουν στην κοινωνια μας.
Στον χρονο της μεγαλης αποκαλυψης αυτοι προσπαθουν να βλαψουν παλι την Δημοτικη αρχη ,σαν να εθαβε αυτη και οχι οι 'εργοδοτες' τους τα τοξικα .
Ως εδω.
Μηπως ειναι η ωρα να τους 'θεραπευσουμε';

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ 'ΑΣΩΠΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΠΠΑΣ Ο ΞΕΡΟΛΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

!!!!!!!!! Ο πεππας δεν ειναι ξερολας εσυ εισαι ο βλαχος η ???????????

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΙΑ ΡΩΤΑ ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΟΥ ΠΩΣ ΠΑΕΙ.ΕΚΕΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗΣ.Α ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΟ ΣΥΚΑΜΙΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτος ο Τσακωνας με τον Κιουση ,τι κωλοτουμπα ηταν αυτη που εκαναν στο θεμα του βιολογικου.

Ο μεν Κιουσης ελεγε τοσο καιρο οτι θα δεχοταν να γινει και διπλα στο σπιτι του και οταν ηρθε η ωρα να ψηφισει ειπε να μην γινει καθολου.
Να ειναι καλα ο Ξυλος που τον καθοδηγησε στο διαλειμα της συνεδριασης.

Ο αλλος ο Τσακωνας, ολους τους μηνες αυτους φοβοταν να μην χαθει το εργο και στην ψηφοφορια ,ψηφισε να μην γινει.

Ειναι τρελοι αυτοι οι Ρωμαιοι.

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΣΑΣ.
ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΝΤΡΙΛΙΚΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ .ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΕΣΜΕΝΑ.

'ΞΥΛΟ' ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ.

ευρυνόμη είπε...

Το Ελεον να Μπεί στη Θέση του;
evrinomi.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

aa re tsakona krimas krimaaas

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο κύριε Γιασημάκη, συνεχίζετε να στηρίζετε το όραμα καταστροφής αγνοώντας εντελώς τους ανθρώπους που σας στήριξαν και σας βοήθησαν να πάρετε έστω και την 3η θέση!!! Στηρίζετε ανθρώπους που το μόνο που κάνουν είναι κακό στον τόπο τους και τίποτα άλλο!! Λυπούμαστε κύριε Γιασημάκη!!! Τελικά ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός..........καλή τύχη!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΠΠΑ ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΧΕΙΣ......

Ανώνυμος είπε...

Μάς ζάλισες με τόν πίγκα ρε τσινέ.Άλλαξε κανάλι αφού και αυτό χιόνια έχει.

Ανώνυμος είπε...

den afinoume na blogging, trolling, spamming, e-bullying na valoume auton ton topo se mia seira



pote den einai arga

Ανώνυμος είπε...

pios den ithele to viologiko kai geiati? ektos apo adipoliteftikous logous se ti alo voithise to oxi? ta ximika ston asopo den pirazoun to nero tou viologikou tha sas piraze?

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΠΠΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ......ΟΛΗ ΜΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΟΥΪΖ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Οι παρακάτω χαρακτηρισμοί αντιπροσωπεύουν τον ηλίθιο αντιδήμαρχο κύριο Μητσοβλάκα και τον πανηλίθιο πρόεδρο κύριο Κολονέρο. Περιθωριακοί, κωθώνια, ντουβάρια, στόκοι, ανεγκέφαλοι, απατεώνες, τσαρλατάνοι, υποκείμενα, χαϊβάνια, ιντριγκαδόροι.
Το αρχικό γράμμα κάποιων χαρακτηρισμών στη σωστή σειρά, φανερώνει τον υπεύθυνο για την κατάντια του τόπου.
Η απάντηση γραμμένη ανάποδα (νατσικάΠ)

kalamos city είπε...

Οι χαρακτηρισμοί προς Βλάχο-Νικολάου του 10:38 είναι απαράδεκτοι όπως και αρκετοί άλλοι. Το ανεβάσαμε όμως λόγο του χιούμορ που άλλωστε είναι ένας από τούς στόχους του μπλογκ.

Ανώνυμος είπε...

o xaraktirismos roufianoi pou gia politikous kai ekdikitikous logous katadikasane to xorio stin vroma epitrepepete? dimitraki kai kostaki ade parte kamia fotografia apo ti xomateri pou ine kathari kai ta skoupidia fateta tora. erxete i ora tis alithias....

Ανώνυμος είπε...

Klai my re daouni

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΤΟΝ...........ΝΤΟΠΙΟ...ΑΠΙΘΑΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ.ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΤΙΜΑΤΑΙ Ο ΦΘΗΝΟΤΕΡΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ .ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΜΠΛΕΧΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΛΑΔΙ....10ΑΡΑΚΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ.......

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ..ΓΑΡΓΑΡΑ..ΤΡΙΤΗ ΒΡΑΔΥ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ..ΤΑ ΛΥΚΟΡΝΙΑ ΕΣΤΗΣΑΝ ΧΟΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΧΙΜΟ'ΛΑΓΩΝΙΚΟ-ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΟ' .
ΤΟ ΛΑΓΩΝΙΚΟ ΑΥΤΟ -ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΚΥΝΗΓΑΕΙ-ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
'ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ.'
'ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ.'
'ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΡΙΟ.'
'ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ.'
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕ ΤΟ ΛΑΓΩΝΙΚΟ.
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ,ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΕΒΛΕΠΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.
ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ;

ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΥ.
ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΣΑΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΚΑΤΩΧΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ.
ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΝΩ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ,ΑΥΤΗ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ,ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ.
ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ,ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΣΤΡΕΦΟΤΑΝ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑ 'ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ'.
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ 'ΛΑΓΩΝΙΚΟΥ 'ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ 'ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ' ΤΟΥ, ΠΟΥ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ.

ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 'ΚΥΝΗΓΟΙ'ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ.
ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ..'ΚΡΥΨΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ','ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ' 'ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ' ΜΟΥ .

ΥΓ.1 ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ.ΠΛ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΣΩΠΟ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΗΡΩΑ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΠΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ..ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥΣ.. ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΑΝ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΜΕ ΕΞΑΣΧΘΕΝΕΣ ΧΡΩΜΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟΞΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΟΜΜΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΧΑΛΑΡΟ.ΕΓΩ ΔΕ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ΝΤΙΠ ..ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ ΑΡΧΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ.ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ……ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΕΚΑΝΕ ΚΟΜΜΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ.ΕΜ ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΚΟΨΟΥΜΕ.? ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ..ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ.ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ..ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΓΕ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΑΣΤΕΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ..ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΚΟΠΗ..ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΟΥ???

Ανώνυμος είπε...

5:16 μπράβο του Ασωπού και γιατί τα έβαλε και με το παπαδαριό όταν όλοι οι άλλοι το κάνουν γαργάρα άσχετα αν συμφωνούν μαζί του.
Για να δούμε με τον αγ τιμόθεο θα βάλει λίγο χέρι ή θα τον κάνει ντα ο κιούσης με την μαλιάτσενα;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΠΕΠΠΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΤΙΜΟΘΕΟΣ, ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟΝ ΓΚΙΟΝΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΣΑΠΗ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΒΛΑΚΑ.ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΑΡΙΑ ΑΛΛΟΥ ΛΑΜΟΓΙΑ Ο ΚΑΛΑΜΟΣ ΣΑΣ ΕΦΤΥΣΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΡΑ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Η δημοτική αρχή του Γιάννη Οικονομάκου και οι… «Golden boy’s – χρυσοί αλεξιπτωτιστές» της…

Δημοσιεύτηκε στις 20 October 2011 by maximipoli

Δυστυχώς η σημερινή Δημοτική Αρχή του Γιάννη Οικονομάκου και ο ίδιος φυσικά, δεν μπορεί να ξεφύγει από τον θανάσιμο εναγκαλισμό ανθρώπων, που ενώ θα έπρεπε κανονικά να απολογηθούν στην τοπική τους κοινωνία για τις αμαρτίες που την γέμισαν και την ανηθικότητα που την ξεχείλησαν, απολαμβάνουν -ελέω δημάρχου και ανοχής της δημοτικής του ομάδας- επικίνδυνους γι’ αυτήν τίτλους!
Όπως για παράδειγμα, αυτόν του φύλακα των προβάτων… σε λύκο.
Αν τώρα στη σημερινή εποχή, τα «πρόβατα», είναι τα οικονομικά δημοτικών σχολείων.., αυτό είναι αποκλειστική ευθύνη αυτών που τον έβαλαν σαν… «φύλακα» και αυτοί βέβαια που τόσα χρόνια τον καλύπτουν και τον δέχονται σήμερα σαν πρόεδρο-«γιαγιά της κοκκινοσκουφίτσας», εις βάρος του τόπου τους!
Αυτές όμως, δεν μπορεί να είναι προσωπικές επιλογές ενός Δημάρχου, που ζητά την αναγνώριση και τον σεβασμό των συμπολιτών του! Με τέτοιες επιλογές, δυστυχώς, δεν είναι δυνατόν να θέλει να κυβερνήσει τον τόπο του! Σε καμία περίπτωση με συμβιβασμούς και «golden boy’s-χρυσούς αλεξιπτωτιστές», που κανονικά δεν θα τους έπρεπε και ένα απλό, απλούστατο «καλημέρα» στην παραμικρή ευθύνη των κοινών!
Ο μόνος λόγος που σήμερα, τέτοιοι άνθρωποι μπορούν να απολαμβάνουν δοτούς τίτλους «ξεπλύματος» της «μουντζουρωμένης» κοινωνικής τους ιστορίας, είναι, πως κάποιος Άρχων, πλήρωσε τα «γραμμάτιά» του σε έναν οχετό και ποταμό λάσπης που του έδωσαν εξουσία και δύναμη για να το κάνει! Ανεξάρτητα αν άφησε έρμαιες στην τύχη τους… ηθικές και κοινωνικές αξίες!
Σήμερα ένας τέτοιος «κάποιος» και κάποιοι γύρω του που στρουθοκαμηλίζουν… προσπαθούν να νιώσουν καλά και σαν να μην τρέχει τίποτα, που η «ομάδα» τους έχει την «πολυτέλεια» να διαθέτει «προέδρους», που θα μπορούσαν να είχαν κάλλιστα… ένα απαγορευτικό ποινικό μητρώο για θεματοφύλακες των κοινών! Το ό,τι κάποιοι τα έχωσαν όλα «κάτω από το χαλί», αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και μνήμες που μαρτυρούν την αλήθεια!
Και να γυρίσουμε στη σημερινή Δημοτική Αρχή του Γιάννη Οικονομάκου και να πούμε στους ανθρώπους της, πως πρέπει να γνωρίζουν δύο πράγματα. Πρώτον, πως «ο ψεύτης και ο κλέφτης, τον πρώτο χρόνο χαίρονται» και να το μεταφέρουν και στον άμεσο συνεργάτη τους και «τιμώμενο» του δημάρχου, τον πραξικοπηματικά πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου των Νέων Παλατίων, που «βράβευσαν» μάλιστα για τις άθλιες υπηρεσίες του στον τόπο τους, δίνοντάς του επιπλέον και την ευθύνη της σχολικής επιτροπής των μικρών παιδιών τους και δεύτερον, πως ο υπογράφων τις θέσεις αυτές, έμαθε στη ζωή του να σέβεται την αλήθεια, τον νόμο, τους συμπολίτες του και σήμερα τον Ωρωπό όσων τον έχουν αγαπήσει και κάποιοι προσπαθούν να «βιάσουν» τις ελπίδες του.
Τελειώνοντας, θα ήθελα να επισημάνω στον «κύριο» Στέφανο Ζαφείρη, πως όλα αυτά που δημοσιεύει, ΔΕΝ είναι ΤΙΠΟΤΕ άλλο, εκτός από παράγωγα ανθρώπων που έμαθαν να ζουν μέσα στη λάσπη, να την έχουν καθημερινό τους πιάτο, αλλά να μην μπορούν μ’ αυτήν να αναρριχηθούν σε ζωντανές συνειδήσεις, γιατί… συνεχώς γλιστράνε!
Προσπαθήστε και άλλο «κύριε» Στέφανε…
ΣΠΥΡΟΣ ΞΥΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΤΟΝ………..ΝΤΟΠΙΟ…ΑΠΙΘΑΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ.ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΤΙΜΑΤΑΙ Ο ΦΘΗΝΟΤΕΡΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ .ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΜΠΛΕΧΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΛΑΔΙ….10ΑΡΑΚΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ…….

Ανώνυμος είπε...

Ενεργή η… ανενεργή χωματερή Καλάμου!

Δημοσιεύτηκε στις 14 October 2011 by maximipoli

Χθες το πρωί, η ειδική υπηρεσία επιθεωρητών περιβάλλοντος (ΕΥΕΠ) έκανε αυτοψία στην «ανενεργή» χωματερή του Καλάμου και την βρήκε… ενεργή!!! Σήμανε συναγερμός στη δημοτική αρχή και φέρεται ο τοπικός αντιδήμαρχος να δήλωσε, πως ενδέχεται να χρησιμοποιείται η χωματερή από ιδιώτες και… άλλους δήμους! Μετά τις διαπιστώσεις που έγιναν, σύμφωνα με την ειδική υπηρεσία, ζητήθηκαν επίσημα στοιχεία από το δήμο, που να δικαιολογούν και τη δραστηριότητα της δημοτικής αρχής στη διάθεση των απορριμμάτων της κοινότητας Καλάμου, αλλά και για το καθεστώς που επικρατεί στην εν λόγω παράνομη χωματερή. Ο δήμος κινδυνεύει με βαρύ πρόστιμο.

Ανώνυμος είπε...

XAXA MIMPOS VRIKANE KAI XIMIKA OPOS STON KOLITO TOU XILOU STO SIKAMINO????? RE OUUUST ALITES

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΚΟΣ ΛΥΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕ ΜΥΝΗΣΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΕΠΠΑ ΚΑΚΕ ΨΕΥΤΗ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΛΥΚΟ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΚΙ.

Ανώνυμος είπε...

Τρεις οι ενδιαφερόμενοι για τον διαγωνισμό «Συντήρηση και επισκευή δημοτικών οχημάτων». Οι εταιρείες: «Λ. & Ι. Παπαϊωάννου Ο.Ε.», «Καούσης Α.Ε.» και μία Α.Ε. με έδρα τον Ασπρόπυργο. Τρεις και η υποβληθείσες ενστάσεις. Δύο από την εταιρεία «Λ. και Ι. Παπαϊωάννου Ο.Ε.» και μια από την «Καούσης Α.Ε.». Και οι τρεις είχαν να κάνουν με την πιστότητα στους όρους του διαγωνισμού.
Στην οικονομική επιτροπή χθες, που ήταν η ώρα της απόφασης για τις τρεις αυτές ενστάσεις και την κατακύρωση του διαγωνισμού, υπήρξε υπέρμετρο ενδιαφέρον(;;) για την επιλογή του αναδόχου.
Παρευρισκόμενοι ο Γιώργος Γιασημάκης, ο Γιώργος Αρμυριώτης, ο διευθυντής προσωπικού του δήμου, Γιάννης Κανελλόπουλος, ο κ. Παπαϊωάννου, ένας από τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό και ο Κώστας Λίτσας. Οι τρεις πρώτοι, είχαν θέση και άποψη για την γνωμοδότηση της 3μελούς επιτροπής του διαγωνισμού, την οποία ούτε λίγο ούτε πολύ, τη θεώρησαν απαράδεκτη και πέτυχαν την ανατροπή της.
Η γνωμοδότηση της επιτροπής, όπως την διάβασε ο διευθυντής τεχνικών υπηρεσιών του δήμου (μέλος της επιτροπής διαγωνισμού), απέρριπτε και τις τρεις ενστάσεις ως αβάσιμες και απέκλειε την εταιρεία «Λ. & Ι. Παπαϊωάννου», δίνοντας την συντήρηση και την επισκευή των οχημάτων του δήμου, στις άλλες δυο εταιρείες που είχαν μειοδοτήσει στο διαγωνισμό. Στην εταιρεία «Καούσης Α.Ε.», τις «υπερκατασκευές δημοτικών απορριμματοφόρων, φορτηγών και μηχανημάτων» και τα πετρελαιοκίνητα οχήματα και στην άλλη εταιρεία («Λ. και Ι. Παπαϊωάννου Ο.Ε.») τα υπόλοιπα βενζινοκίνητα οχήματα.
Αυτό το αποτέλεσμα, φάνηκε τελικά πως δεν το ήθελε ΚΑΝΕΙΣ!!! «Θύμα» της ανατροπής της, ο διευθυντής Ζώης Καρίνος, ο οποίος έφτασε σε σημείο να θέλει να αποχωρήσει! Ο δήμαρχος Γιάννης Οικονομάκος, αν και θέλησε να στηρίξει τον διευθυντή του δήμου, ο οποίος μιλούσε για δημοτικό συμφέρον, στάθηκε αδύναμος μπροστά στην επίθεση που έγινε στην γνωμοδότηση της επιτροπής από τους παρευρισκόμενους και τελικά «κατάφερε» να σώσει μόνο την μια από δυο εταιρείες που είχαν κερδίσει τον διαγωνισμό. Η εταιρεία που είχε κερδίσει το μέρος του διαγωνισμού από τον Ασπρόπυργο, αποκλείστηκε! Σύμφωνα με τον κ. Καρίνο, ο οποίος προσπάθησε να αιτιολογήσει μάταια την γνωμοδότηση της επιτροπής του διαγωνισμού… κακώς. Σύμφωνα όμως με όσα ανέφερε και είχαν σχέση με την κατά γράμμα εφαρμογή των όρων του διαγωνισμού, αυτός θα έπρεπε κανονικά να είχε κηρυχθεί άγονος, γιατί και από τους τρεις, κάτι έλειπε. Άλλο επί ποινή αποκλεισμού και άλλο ως εκκρεμότητα που καλύπτεται στην πορεία και μέχρι την υπογραφή της σύμβασης.
Από τη χθεσινή συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής, απουσίαζε το μέλος της και μοναδικό εκλεγμένο μέλος της 3μελούς του διαγωνισμού, Δημήτρης Κιούσης, με τον οποίο επικοινωνήσαμε και μας δήλωσε, πως είναι απόλυτα αντίθετος με την εξέλιξη αυτή. Ο παρευρισκόμενος αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης Κώστας Λίτσας, παρακολούθησε τις παρεμβάσεις, χωρίς καμία τοποθέτηση επί της γνωμοδότησης της επιτροπής.
Το γιατί τώρα συνέβησαν όλα αυτά, για ένα αποτέλεσμα ενός ανοιχτού διαγωνισμού, θα μπορούσαν να απαντηθούν, αν πρώτα όλοι όσοι είχαν ενστάσεις χθες για την τυπικότητα -αν όχι νομιμότητα- του διαγωνισμού, απαντούσαν ΠΟΥ ΗΤΑΝ, όταν πέρναγε από την οικονομική επιτροπή η «διαρρύθμιση» της πρώην αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου σε γραφεία της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου, προϋπολογισμού 55.000 ευρώ και γιατί όταν ήρθε το θέμα σε εκείνη τη συνεδρίαση, είπαν στον πρόεδρο… «πάμε παρακάτω»!!! Δημοσιεύουμε παρακάτω μια φωτογραφία από την αλλαγή αυτή που γίνεται αυτές τις μέρες και όλοι μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Όπως συμπεράσματα μπορούν να βγάλουν από τη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση και όσοι παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο θέμα από τα βίντεο που θα αναρτήσουμε στη συνέχεια.

Ανώνυμος είπε...

PEPPA TA LEFTA STO DIMO KAI STO DIMOSIO.KAI META ANTIDIMARXOS.

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΜΟΓΙΟ ΒΛΑΧΟ ΠΟΣΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΙΜΟΘΕΟ?

Ανώνυμος είπε...

τσινε η λιστα δεν βγαινει....την πατησεσ χαχαχαχαχαχαχαχα