Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Για όλα φταίνε οι γιαγιάδες

Μια φορά κι έναν καιρό, το λιοντάρι αρρώστησε βαριά.
Φοβήθηκε πως θα πεθάνει κι έδωσε διαταγή να συγκεντρωθούν όλα τα ζώα του μεγάλου δάσους μπροστά του, για να του πουν τι πρέπει να κάνει για να γιατρευτεί. Όλα τα ζώα είπαν τη γνώμη τους, ώσπου ήρθε και η σειρά του λύκου.
- Βασιλιά μου, είπε με σεβασμό, δε γνωρίζω κανένα γιατρικό για την αρρώστια σου, μα ούτε και όσα ζώα είναι συγκεντρωμένα εδώ, γνωρίζουν. Το μόνο ζώο που ξέρει από φάρμακα είναι η αλεπού! Μα αυτή σε περιφρόνησε και δεν ήλθε στο κάλεσμά σου. Άκουσα μάλιστα να λένε ότι χάρηκε για την αρρώστια σου και ότι δεν τη νοιάζει κι αν πεθάνεις.

Ο λύκος τα είπε επίτηδες αυτά τα λόγια, γιατί δε χώνευε την αλεπού και ήταν σίγουρος ότι το λιοντάρι θα την τιμωρούσε!
- Ώστε έτσι! φώναξε θυμωμένο το λιοντάρι. Να τη βρείτε αμέσως και να τη φέρετε μπροστά μου. Θα της κόψω τη γλώσσα!
Ο λύκος έτριψε τα χέρια του από τη χαρά του. Είχε έλθει η στιγμή να κάνει κακό στην αλεπού. Ένα πουλάκι, όμως, πέταξε γρήγορα και βρήκε την αλεπού.
- Αυτό κι αυτό συμβαίνει! της είπε. Ο λύκος σε συκοφάντησε και το λιοντάρι θα σου κόψει τη γλώσσα για να σε τιμωρήσει.
- Σ' ευχαριστώ, καλό μου πουλάκι, του είπε η αλεπού. Μη φοβάσαι, θα καταφέρω να γλυτώσω.
Μάζεψε τότε αγριόχορτα και μια και δυο τράβηξε με θάρρος για τη σπηλιά του λιονταριού. Το λιοντάρι, όταν την είδε άφρισε από το κακό του.
- Σου έφερα αυτά τα βότανα, είπε η πονηρή αλεπού στο άρρωστο λιοντάρι, για να γίνεις καλά.
- Έλα εδώ! της φώναξε. Που ήσουν; ∆εν έμαθες ότι κάλεσα όλα τα ζώα να παρουσιαστείτε μπροστά µου;
- Ναι, βασιλιά µου, απάντησε με θάρρος η αλεπού. Το έμαθα πως είσαι άρρωστος βαριά, γι' αυτό κι εγώ, πριν έλθω, πήγα και μάζεψα αυτά τα βότανα, που θα σε κάνουν καλά.
Ο θυμός του λιονταριού έπεσε αμέσως.
- Ώστε γι' αυτό άργησες να έλθεις; της είπε. Καλά έκανες... Θα... γίνω καλά όταν πάρω αυτά τα βότανα;
- Ναι, βασιλιά μου. Μόνο που χρειάζεται να τ' ανακατέψεις µε κάτι ακόμα, για να γίνει τέλειο το φάρμακο.
- Με τι; ρώτησε το λιοντάρι.
- Να τα βράσεις μαζί µε μια γλώσσα λύκου. Αυτή βέβαια... εσύ ξέρεις πού θα τη βρεις.
- Και βέβαια ξέρω! φώναξε το λιοντάρι. Θα κόψω τη γλώσσα αυτού του λύκου!

Το είπε και το έκανε αµέσως. Έτσι η πονηρή η αλεπού τιμώρησε το λύκο για τη συκοφαντία του.

Οποιαδήποτε σχέση με πρόσωπα και γεγονότα,είναι εντελώς φανταστική.
Καλημέρα Αίσωπε καληνύχτα Δήμαρχε

74 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παμε παλι πισω στην εποχη λιτσα σε ενα ακεφαλο συνδιασμο με ανικανους αντιδημαρχους.
Για σου γιαννη αγιαννη.
Τελικα ο λυκος δεν φταιει η η κοκκινοσκουφιτσα ειναι τσουλι.
Βαλτε μυαλο γιατι οπου δεν πιπτει ο λογος πιπτει βοιδοφουστα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΟ. ΟΛΟ ΧΑΛΑΝΕ.120.000 ΕΥΡΩ ++++++ΑΛΛΕΣ 120.000 ΕΥΡΩ..ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ.ΠΟΙΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ???ΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ ΤΟ ΝΟΙΚΑΣΕ ΤΖΑΜΠΑ Ο ΔΗΜΟΣ 1.500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ 6-7 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΛΕΩ…ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΕΝΩ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΑ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΔΕ ΞΕΡΩ………ΕΠΙΤΑΓΕΣ.ΕΠΙΤΑΓΕΣ…..ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?????ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ????

Ανώνυμος είπε...

ΧΙΛΙΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ ΕΞΙ ΕΦΤΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ.ΤΟΝ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΕ.ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ

big είπε...

Η γιαγιά μου έλεγε ότι άν ένα αυτοκίνητο χαλάει συνέχεια το πετάς.Αν ένας αντιδήμαρχος χαλάει συνέχεια τον πετάς.Τώρα άν στή μέση υπάρχει συναίσθημα ή χρήμα κρατάς τον διατάχτη να υπογράφει και μετά τον πετάς στό στόμα τού λύκου.Η αντιπολίτευση το ξέρει από τίς γιαγιάδες καί είναι μέσα στό στόμα τού λύκου.
Η κοκκινοσκουφίτσα άραγε τι κάνει;

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς αγαπητέ διαχειριστή, η αλεπού της υπόθεσης, αποδεικνύεται, ο Κ. Βλάχος. Άφησε λοιπόν την λάσπη του, ξεφτίλισε ένα άνθρωπο και την ευρύτερη οικογένεια του, γνωρίζοντας εκ προοιμίου, ότι το λιοντάρι είναι άδοντο και φαφούτικο, και τέλος ζητά την συγγνώμη του κώλου. Συγχαρητήρια λοιπόν στην αλεπού μας, αλλά τώρα πια η πονηρία της, δεν θα έχει την ίδια ισχύ. Ας προσέχει, διότι απέκτησε πολλούς εχθρούς, και η ουρά της επικηρύχθηκε.....

Ανώνυμος είπε...

Ρουφιανογιαννη απο καλαμο ετοιμασου τα Καλύτερα έρχονται απο τη γειτονιά σου

Ανώνυμος είπε...

Dede Pes mas Gia to fisiko aerie esi kseris rota Kai ti maria

Ανώνυμος είπε...

ΡΩΤΑ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΗΤΣΟ ΑΛΕΠΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ.ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΦΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡ ΠΑΝΑΓΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΕΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...
Μπραβο βορεια της αττικης βγαλε ολα τα απλητα για τον δημο αυλωνα υπο την διοικηση του συρμα στην φορα. βγαλτα για να δουν οι αυλωνιτες τι λαμογιο ηταν ο συρμας με το επιτελειο του. βγαλτα για να δουν ποσα εφαγαν μαζι με την νυφη του την μαρικα με τα ξαδελφια του και τις κουμπαρες που ειχε στο δημοτικο συμβουλιο.
στον αυλωνα το μονο που εχουν μαθει ειναι να τα παιρνουν μερικοι και ολοι να τους χειροκροτουν. οπως π.χ ο δασικος στο καπανδριτι με παμπολες μιζες απο αυλωνα ο ηλεκτρολογος που δουλευει στην δεη ωρωπου με παρα πολλες μιζες απο τον αυλωνα ειναι και αυτος. αυλωνιτες σας εχουν πεθανει στις μιζες ολοι αυτοι και εσεις μιλια.

23 Σεπτεμβρίου 2011 3:51 π.μ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΟΤΑΝ ΗΘΕΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΕΓΏ ΜΙΚΡΕ ΠΙΚΡΕ ΜΟΥ ΑΡΑΠΗ.
ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ

Ανώνυμος είπε...

Μύνηση-συνδιαλλαγή-συγνώμη-αλλαγή.
Ωραίο σχέδιο αλλά στοιχεία σάν τον Βλάχο δέν αποχωρούν έτσι εύκολα έστω καί αν έχουν χάσει κάθε υπόσταση δελφίνε κύριε Πέππα.
Το γκάλοπ δείχνει εδώ καί μήνες την αποτυχία του, αλλά ο Δήμαρχος έχει άλλα στό μυαλό του.
Έτσι εύκολα δείχνουν τα πράγματα αλλά σίγουρα δέν είναι.
Ναι έχει χάσει την ομαδικότητα ο κυβερνών συνδιασμός καί αντιπολίτευση καί έχουν αρχίσει να αναμιγνύονται.
Ωστόσο εκτός από τον πάντα ανεξάρτητο Ηλιάσκο έχουμε καί τούς Γιαμαρέλο Βασιλάκο Λέκα Κιούση καί βλέπουμε.

Σενάριο πρώτο:Αλλάζει τούς αποτυχημένους στή μέση της θητείας καί χάνει τότε
Βλάχο Σωτήρχο Πάντο καί άμεσα τον Πέππα.

Σενάριο δύο:Τούς αλλάζει τώρα καί τούς χάνει άμεσα αλλά σώζει καί κάνει επανεκκίνηση του συνδιασμού έχοντας δεκανίκια από την αντιπολίτευση.

Σενάριο τρία:Δέν κάνει τίποτα μέχρι το τέλος καί χάνει συμβούλια καί συμβούλους με βέβαιη την συντριβή στίς επόμενες εκλογές.

Σενάριο τέσσερα:Έχει στό μανίκι του την αντιπολίτευση καί κάνει ότι θέλει αλλά πάλι οδηγείτε σε συντριβή.

Σενάριο πέντε:Όλα τα σενάρια είναι λάθος καί εγώ ήπια πολύ κρασί καί πρέπει να πάω για ύπνο.Ωστόσο όταν ξυπνήσω πάλι τα ίδια σενάρια θα τρέχουν καί πέστε μου ότι κάνω λάθος!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΟΥ ΠΕΠΠΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΕΓΙΝΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟ.ΚΑΛΑ ΠΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

KALHMERA TELEYTAIO SXOLIO APO EMENA GIA TON ANTIDHMARXO BLAXO K TON DHMARXO GIANNH.EXOYME PEISTEI OLOI GIA THN ANIKANOTHTA TOY KYRIOY BLAXOY K THN ANIKANOTHTA TOY DHMARXOY NA DIOIKHSEI TO KALLIKRATIKO DHMO DEN TO EXEI OYTE O ENAS OYTE O ALLOS DYSTHXOS!TI NA KANOYME ETSI EINAI TA PRAGMATA APO TO DHMARXO DE PERIMENOYME NA KANEI TIPOTA PIA GIA NA DIOKSEI TA KAKA STOIXIA K APO TON BLAXO SYNEXIZONTAS TH PAGIA TAKTIKH TOY NA GINETAI ANTIPATHIS MERA ME THN HMERA OLO K PIO POLY...SAS SIXATHIKAME....SAS BARETHIKAME...DEN SAS GOYSTAROYME ALLO....
O PATRIOTHS!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ολους ρε πατριωτη δε μας γουσταρεις;
ολους ρε πατριωτη μας βαρεθηκες;
ολοι στο ιδιο καλαθι ρε πατριωτη;
γιατι ρε πατριωτακι;

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε των 1.46 γιατί ρωτάς τον ΔΕΔΕ τιέκανε η αδερφή του για το φυσικό αέριο και δεν τον ρωτάς τι έκανε η αδερφήτου τα χρήματα που πήρε από δημότες του Καλάμου για να κάνει έναν δήθεν σύλλογο στο πρωτοδικείο και άμα σου απαντήσει ρεωτησέ τον που πήγαν τα λεφτά του πολιτιστικού συλλόγου του Καλάμου περίπου 100.000 Ε γιατί πρόεδρος ήταν η αδερφή του .
Και να ξέρεις ποιές είναι οι λέξεις που λένε οι Καλαμιώτες
ΡΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΝΤΑΟΥΝΗΔΕΣ
ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ γιαυτό όπου
πάνε τρώνε χαστούκια και έρφχονται πάντα δεύτεροι και τελευταίοι .

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΠΠΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ? ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΛΑΣΠΩΣΕΙ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΒΛΑΧΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ, ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΘΑΡΡΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

o makis xrostage 300.000E sto dimosio kai o peppas 600.000E. afiste ton makaro kai piaste ton pigka

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΑΧΟ ΓΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ....

Ανώνυμος είπε...

11:54 το ξερει η μαμα σου οτι καπνιζεις πιπα;

Ανώνυμος είπε...

Και αν ακομα δεν υπηρχε ο βλαχος θα επρεπε να τον εφευρουμε πατριωτες.Ειχαμε τα παντα στο χωριο μας εκτος απο αυτο το ειδος.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΝ ΠΕΠΠΑ? ΑΥΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝ ΕΙΧΕ ΙΧΝΟΣ ΤΣΙΠΑΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ....ΑΛΛΑ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑ,ΧΤΥΠΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΤΟ ΣΤΡΑΜΠΟΥΛΗΞΕΙΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΑΧΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ είπε...

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ!!! www.oroposavrio.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ!!!ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ!ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Κε ΤΙΠΟΤΑ.ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΑΝΤΡΑΔΕΣ ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ.ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΝΤΑΟΥΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΑΝΩΘΗΤΕ.ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΣΤΑ ΑΡΦΙΔΙΑ ΜΑΣ.
ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΥΤΌΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω βλάχος, να παίρνω ηλίθιες αποφάσεις, να παίρνω μπόνους ανεξαρτήτου αποτελέσματος και οι από κάτω να πάνε να ...

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΡΕ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ....ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΖΑΜΕ ΤΟΝ ΠΕΠΠΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ...ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΓΕ ΤΩΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ 5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ....
ΜΟΝΟ Ο ΒΛΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

για ρωτα καλυτερα ρε συ των 8.39 μηπωσ ο οικονομακοσ εχει κατα νου τον βασιλακο για αντιδημαρχο γιατι εχω μια μικρη πληροφοριση οτι για εκει παει η δουλεια

Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ.Ο ΠΕΠΠΑΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΛΥΣΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

Σε όλα τα χωριά καίγονται γιά τίς οικονομικές δυσκολίες γιά το πώς θα περπατήσουν στο μέλλον γιά το πώς θα ευημερούν.Αυτός δεν είναι ο στόχος;
Αντιδήμαρχο έχουμε και μάλιστα έχουμε και τους αυλικούς του.Ε και, ποιός ανόητος του δίνει σημασία ποιός τόν υπολογίζει σήμερα στον Κάλαμο ή σε όλο τόν Δήμο.
Ποιός;
Ακόμα με αυτόν ασχολείστε αντί να δείτε πώς θα τρέξουμε λίγο το χωριό μας που είναι ακόμα πίσω από την Χαλκίδα.
Ο Πέππας μπορεί να δέχτηκε μία άτιμη επίθεση αλλά θα συνέλθει και θα ξαναρχίσει να τρέχει γιά τόν τόπο του όπως το κάνει με την δουλειά του τόσα χρόνια τώρα.
Ο Κιούσης αφού κιότεψε παλεύει τώρα με τη συμμορία κάθε μέρα μόνος του μιάς και ο Μαργέτας έριξε μαύρη πέτρα εδώ και καιρό, όμως ποτέ δέν είναι αργά Δημητράκη.
Ο Βασιλάκος πάντα μποέμ έχει κατά τόν Οικονομάκο τόν καλύτερο βηματισμό και αποτέλεσμα, αλλά είναι εκτός συνδυασμού όντας ανεξάρτητος.
Μίχα Μίχα, αγρόν αγόραζαν και συνεχίζουν μαζί με την Μαργέτη και τόν μικρό Δέδε που κάποτε θα γίνει ο μεγάλος Δέδες.
Φάρ ουέστ ο Κάλαμος αλλά είναι το χωριό με την καλύτερη προοπτική, πού αν ξεπεράσει την κατάρα τών αχρήστων επί σειρά ετών θα πάει έτη φωτός μπροστά από όλους.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΡΚΥ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ... Ο ΣΕΡΒΟΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ!!!ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΧΑΡΤΑΚΙ ΤΩΡΑ.Ο ΠΕΠΠΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΑΛΛΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΣΤΟΛΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε κορόιδα είτε αντιδήμαρχος είναι ο
Βλάχος είτε είναι ο Πέππας είτε είναι ο Βασιλάκος είτε η Μίχα κ.τ.λ
το σίγουρο είναι ότι αυτοί θα τα βρούνε μεταξύ τους και θα οικονομίσουνε .
Εσείς γιατί μαλώνεται για το ποίος
θα είναι αντιδήμαρχος όποιος είναι ας
είναι σιγά τα λάχανα , και όπως λέει
και ο Πέππας το ΜΑΡΟΥΛΑΚΙ να είναι
τρυφερό και τρώγεται όπως να είναι .
Εσείς του Λίτσα περιμένεται να πέσουν
τα αφρίδια του κρυαριού για να φάει
ο ΝΤΑΟΥΤΝΗΣ ο ΓΙΑΧΑΣ ο ΡΑΦΤΟΥΛΗΣ
ο ΟΣΚΑΡ και η ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΑΧ.ΚΟΥΛΑ ..........................

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΤΩΝ 11.35 ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ.ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΠΕΙΝΑ;ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΡΤΕ ΧΕΙΜΩΝΑΣ....

Ανώνυμος είπε...

peppa telika se ekane skilaki o vlaxos,toso poli fovase esi ta kathara xeria,ante plirose paliolamogio pou thelis kai antidimarxia.....

Ανώνυμος είπε...

telika den nomizo oti iparxoun xiroteroi apo tous kalamiotes.pepas, vasilakos, mixa, santa, antoniou,porki.poios einai pio roufianos;as kanoume ena galop

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

PEPPA SIGA MH SKISIS KANENA KALSON KANE TORA THN KOTA GIATI AN MATHI TIPOTA O VLAXOS KAIKES

Ανώνυμος είπε...

O XEIMONAS ERXETE O NTAOUNIS PERIMENEI

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΙΜΟΘΕΟ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ Η ΜΑΛΙΑΤΣΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΧΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ.ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ........

Ανώνυμος είπε...

7:34 δεν χρειαζεται γκαλοπ νικητης ειναι ο βλαχος αποδεδειγμενα προεκλογικα και μετεκλογικα.
Κανε γκαλοπ το που θα σταθει και το που θα βρεθει απο εδω και περα παλιο πουστρα.

kalamos city είπε...

Μήν απειλήτε και βρίζετε αλλήλους πάλι.
Θα πέσει φωτιά να σας κάψει συγχωριανοί.
Όσο για σένα πονηρούλη μαζέψου γιατί θα σε ξανασουτάρουμε από το μπλόγκ και θα κλαίς στά παλατιανά χάι τεκ μπλόγκς.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ή ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΚΑΛΑΜΟΣ? ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΜΗΠΩΣ ΠΟΥ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΧΑΣΑΠΗΣ Ο ΣΓΚΑΡΙΛΟΣ Ο ΟΡΟΔΗΣ, Η ΜΑΛΑΙΑΤΣΕΝΑ Ο ΓΙΑΧΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΑΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ? Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Η ΠΟΥ.ΑΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΟΎΪ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ. ΘΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ.
ΚΥΡΙΕ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ. ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΣΑΠΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ ΤΟΥ. ΦΥΛΑΞΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΖΑΦΕΙΡΗ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΤΟ ΙΕΡΟ ΤΕΡΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ ΕΣΥ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ Ο ΙΛΙΑΣΚΟΣ.ΟΥΤΕ Ο ΜΠΙΡΣΙΜ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 80.ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΘΩΜΑ…….ΤΟ ΘΕΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ 2014.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙ ΓΚΑΛΛΟΠ ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕ ΚΑΛΑ ......

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ, ΣΒΩΛΟ !!!!! ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ

Ανώνυμος είπε...

αμα γινει ο πιγκασ αντιδημαρχοσ εγω θα γινω ο εφραιμ στον αγιο τιμοθεο και θα ερχεστε ολοι οι καλαμιωτεσ να μου φιλατε το χερι,τεκνα μου

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΕΠΠΑΣ CAYENNE, 600 ΧΙΛΙΑΡΟΥΜΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ 50 ΤΑ ΝΕΡΑ,ΠΟΛΥ ΧΑΡΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΛΗΣΕ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΠΕΠΠΑ.
ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΛΗΣΕ Ο ΤΕΤΖΕΡΗΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ.
ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΜΕ ΛΙΤΣΑ.
Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΤΣΙΧΛΑ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΟΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

και αμα αρχισουν οι εκσαφεσ στον αγιο τιμοθεο βλεπω τσιχλα με δευτερο τουοτα,λενα μαργετα με πορσε μποξτερ,βλια με χαμερ και γιαχα με λιαρ τζετ

Ανώνυμος είπε...

βλαχο προχωρα γερα με τσαμπουκα

Ανώνυμος είπε...

9.57 μάλλον ξέχασες τον Λίτσα τον
τέως φελό Δήμαρχο που θα αλλάξει
την ΣΤΑΝΗ ΤΟΥ .
Θα βάλει και γουρούνια γιατί τώρα έχει μόνο βόδια .
Πάντως ούτε τις επιταγές των 200 Ε
δεν έχει να εξοφλήσει .
ΑΧ ΚΟΥΛΑ...........................

Ανώνυμος είπε...

Τι ακριβως να κανει γερα ο βλαχος;

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΒΟΣΚΕ,ΠΡΟΒΑΤΕΜΠΟΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΝΑ ΤΟΥΟΤΑ?

Ανώνυμος είπε...

oxi re den sou dini toyta.. mitsusvisi kai poli sou ine

Ανώνυμος είπε...

Ρε τι έγινε χτες το βράδυ στο συμβούλιο, η Μαλιάτσενα μας είπε ότι καλώς νοικιάστηκε για ΠΑΡΚΙΝΓΚ το οικόπεδο του Σαμαρά άσχετα αν αυτό είναι χαρακτηρισμένο δασικό και υδροβιότοπος.

Αμ, ο Νταούνης τι έκανε? Τίποτα παραπάνω από αυτό που όλοι περιμέναμε, συμφώνησε να πληρωθεί το νοίκιο των 12.000€ άσχετα αν δεν λειτούργησε ποτέ σαν ΠΑΡΚΙΝΓΚ.

Και το καλύτερο, ενώ ο μητσοβλάκας, ο κουτοκολονέρος και η πόρκενα φώναζαν και κατάγγελλαν τον Χασάπη και τον Γιάχα για παρανομία, τώρα συμφωνούν να πληρωθεί.

Μας περνούν για κορόιδα ή είναι τόσο ηλίθιοι αν πιστεύουν ότι θα τους ξαναψηφίσουμε?

Ανώνυμος είπε...

ΗΛΙΘΙΑ (Ε) 5,37.ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ.ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΤΟ ΗΛΙΘΙΑ(Ε) ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ.

Ανώνυμος είπε...

re prrrrrrrrrrrrst paliotsopane pou thes kai idernet

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΙΑΤΣΕΝΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΣΥΝΦΩΝΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ....ΕΤΣΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΨΗΦΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΝΑΟ........ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ

Ανώνυμος είπε...

Αδέρφεια μου ηρεμήστε και μην
σκοτωνόσαστε στα μπλόκς .
Αυτοί που είναι επάνω θα οικονομήσουνε και εσείς θα γράφετε
και θα γράφετε και θα γράφετε έως
ώτου θα το πάρετε απόφαση και θα
κοιτάξετε να τους πλευρίσετε μήπως
και γλύψετε κανένα κομματάκι γιατί
εδώ που τα λέμε έχει για όλους λίγο
κομματάκι ,λίγο όμως, η πιτούλα .
Αφήστε το Βλιά το Βλάχο τη Πόρκενα
τον Κολονέρο εκεί που είναι και
κοιτάτε το μέλλον σας γιατί το δικό τους μάλλον προβλέπεται ευίωνο
και πλουσιοπάροχο .
ΑΧ ΚΟΥΛΑ........................

Ανώνυμος είπε...

bori na mas poun oi kirioi rousis litsas dedes giati exi exafanisti i efimerida imeresia apo ola ta periptera tou dimou oropou?????????

Ανώνυμος είπε...

Χώρο που γινόταν παράνομη ταφή επικίνδυνων βιομηχανικών αποβλήτων εντόπισαν επιθεωρητές περιβάλλοντος στην περιοχή Συκάμινο Ωρωπού.

Τα απόβλητα ήταν θαμένα σε βάθος που ξεπερνάει τα 50 μέτρα και οι επιθεωρητές θεωρούν ότι χρησιμοποιούσαν το χώρο κύκλωμα διακίνησης βιομηχανικών αποβλήτων.

Υπολογίζεται ότι τα απόβλητα βρίσκονται εκεί από το 1990 και κοντά στο σημείο βρίσκονται και οι εκβολές του Ασωπού.

Σύμφωνα με την Ειδική Γραμματέα Επιθεωρητών περιβάλλοντος Μαργαρίτα Καραβασίλη, έχει γίνει δειγματοληψία των αποβλήτων προκειμένου να εντοπιστούν οι βιομηχανίες που τα προωθούσαν στο χώρο.

Στην υπόθεση υπάρχει παρέμβαση εισαγγελέα και οι αρχές εξετάζουν την εμπλοκή ενός πρώην κοινοτάρχη Συκαμίνου στο κύκλωμα διακίνισης των επικίνδυνων βιομηχανικών αποβλήτων.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΡΙΕΝΗ;

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΤΩΝ 5:06 ΣΤΟ ΣΥΚΑΜΙΝΟ ΠΗΓΕ ΤΟ ΥΠΕΧΩΔΕ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟΞΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ, ΑΝ ΕΙΧΕ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΓΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΒΓΑΛΕΙ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. ΟΙ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΥΝ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥ ΣΟΥ.!!!

Ανώνυμος είπε...

Ωρωπός:Ανακάλυψαν τοξικό «νεκροταφείο»

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011, 16:39

Τοξικό «νεκροταφείο» με δεκάδες τόνους βιομηχανικών αποβλήτων ανακάλυψαν την Τρίτη οι Επιθεωρητές Περιβάλλοντος, δίπλα στην κοίτη του Ασωπού, στο Συκάμινο

Ανώνυμος είπε...

to vourgeni exi molini akoma kai to nero pou pinis ilithie kai oxi i xomateri tou kalamou

Ανώνυμος είπε...

apantisi ston 1,33: rota ti mama sou.oso gia tis xomateres kai ta skoupidia min anoixoume sizitisi giati oi mauroi kai o ergolavos toy konomakou pou ta tsepone einai fakelomenoi poli kala.giauto vromolamogia kante toumbeki psilokommeno.kai kati teleutaio:mi nomizete oti den gnorizei o kosmos oti ola ayta ginontai gia to viologiko.mpempetso pes aleuri...to steno se gireuei!!!sikamineos

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΗΚΕ Ο ΟΚΤΩΒΡΗΣ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΘΗΚΕ Η ΦΡΑΟΥ .....ΑΠΟ 3 ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΩΡΑ ΛΕΙΠΕΙ ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΛΑΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟ. ΒΛΑΧΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ?ΟΤΑΝ ΠΙΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΙΣ 7ΠΜ Η ΦΡΑΟΥ ΤΙ ΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΑΕΙ ΒΛΑΧΟΟΟ?
29/9 ΚΑΙ 30/9 ΤΙ ΩΡΑ ΕΦΥΓΕΣ ΦΡΑΟΥ?ΟΧΙ 15:00 ΠΑΝΤΩΣ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΤΙΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝ ΟΧΙ ....ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΡΩΠΟ.
Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΡΙΑ ΦΡΑΟΥ ΜΕΧΡΙ 31/12/2010 ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ,ΤΩΡΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΡΙΑ ΝΑ ΑΠΕΡΓΕΙ?ΟΧΙ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ Η ΦΡΑΟΥ ΑΠΛΑ ΦΑΚΕΛΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΠΟΥΔΗ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ....ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΡΑΟΥ?
ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΟΝΟ...ΜΗΝ ΠΕΣΕΙΣ ΑΠΟΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΨΗΛΑ ....ΚΑΙ ΤΟΤΕ....ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

αχ κουλα των 11:51 ζητω η η 21η απριλιου. Θυμασαι πού πηγανε μετα το τελος της θητειας τους, την ιδια τυχη θα εχετε και εσεις ολοι!!! Καλη μασα!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τοξικό «νεκροταφείο» με δεκάδες τόνους βιομηχανικών αποβλήτων ανακάλυψαν την Τρίτη οι Επιθεωρητές Περιβάλλοντος, δίπλα στην κοίτη του Ασωπού, στο Συκάμινο

Ανώνυμος είπε...

Ακούστηκε ότι στον Κάλαμο την 28η Οκτωβρίου, μαζί με τους μαθητές, θα παρελάσουν και τα στρατεύματα κατοχής. Αληθεύει κύριε Δήμαρχε;;;

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ .ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?
ΑΧ ΓΙΑΝΝΗ..............