Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Αλλού τ' όνειρο κι αλλού το θάμα.

Την περασμένη νύχτα είδα έναν εφιάλτη. Έναν τρομακτικό εφιάλτη.
Σηκώθηκα λέει απ'το κρεβάτι κοιτάχτηκα στον καθρέφτη κι αντελήφθην ότι είχα γίνει μαύρος.
Για να είμαι πιο ακριβής, όχι μαύρος, αράπης που είναι πολύ χειρότερο. Έβαλα το χέρι στην τσέπη αναζητώντας το διαβατήριό μου για  να διαπιστώσω αν και η φωτογραφία με δείχνει μαύρο
 και ανακαλύπτω ότι εκτός από μαύρος είμαι και Εβραίος.  Δεν είναι δυνατό, μονολόγησα, και κάθησα
 απαρηγόρητος σε μια καρέκλα.
Θεέ μου, είναι μια καρέκλα με ροδάκια, μια καρέκλα αναπηρική που σημαίνει ότι εκτός από μαύρος και Εβραίος, είμαι και ανάπηρος. Τι κακοτυχία που με βρήκε! "Δεν είναι δυνατό", μονολόγησα, "εγώ
να είμαι μαύρος, Εβραίος και ανάπηρος". "Κι όμως" ακούω να φωνάζει κάποιος πίσω μου με μια
 θηλυπρεπή ανδρική φωνή. Είναι λέει το αγόρι μου. Χριστέ μου, είμαι κι
 ομοφυλόφιλος;;;;;;;;
Τέλος πάντων, μικρό το κακό εφ' όσον κάνουμε σίγουρο σεξ, ξέρετε τα "Εσύ χρυσό μου έχεις τη σύριγγα;" τον ακούω να μου λέει. Ω Θεέ μου εκτός από μαύρος, Εβραίος, ανάπηρος κι ομοφυλόφιλος είμαι και ναρκομανής!
 Κοιτάζω μπροστά μου κάτι ιατρικές εξετάσεις. Είμαι λέει ορο-θετικός.
Αν είναι δυνατό!
 Ω Θεέ μου εκτός από μαύρος, Εβραίος, ανάπηρος, ομοφυλόφιλος, και ναρκομανής είμαι κι ορο-θετικός!  Απελπισμένος αρχίζω να ουρλιάζω να κλαίω, να τραβάω τα μαλλιά.
Όχι!!!!!!!! Είμαι φαλακρός! Δεν έχω τρίχα στο κεφάλι μου. Χτυπάει το τηλέφωνο. Είναι ο αδελφός μου: "βρε αρχιρεμάλι, από τότε που τα κι η μαμά σκοτώθηκε στην εθνική δεν
 κάνεις τίποτα άλλο απ'το να παίρνεις ναρκωτικά και κάθεσαι και βαράς μύγες απ'το πρωί ως το βράδυ. Αντε βρες μια δουλειά γιατί από μένα δεν έχει φράγκο".
 Ω Θεέ μου. Είμαι κι άνεργος. Εκτός από μαύρος, Εβραίος, ανάπηρος,  ομοφυλόφιλος, ναρκομανής, οροθετικός, φαλακρός κι ορφανός είμαι κι άνεργος!
 Πάω να του εξηγήσω πως είναι δύσκολο να βρει δουλειά ένας μαύρος, Εβραίος, ανάπηρος, ομοφυλόφιλος, ναρκομανής, οροθετικός, φαλακρός, ορφανός και άνεργος αλλά δεν τα καταφέρνω γιατί εκτός απ'όλα αυτά είμαι και μουγκός.
Απελπισμένος και κλαίγοντας με λυγμούς κλείνω το τηλέφωνο με το ένα  Και μοναδικό χέρι που διαθέτω. Πλησιάζω στο παραθυράκι του τροχόσπιτου μου και βλέπω μια αλάνα γεμάτη τσαντίρια. Νοιώθω μια γροθιά στο βηματοδότη μου: μαύρος, Εβραίος, ανάπηρος, ομοφυλόφιλος,
 ναρκομανής, οροθετικός,  φαλακρός,ορφανός, άνεργος, κουλός, καρδιοπαθής
 μέχρι και γύφτος.
 Εκείνη τη στιγμή μπαίνει στο τροχόσπιτο το αγόρι μου. "Αγάπη μου,σου έχω μια ευχάριστη είδηση, έγινες αντιδήμαρχος!".

Όχι ρεεεε φούστη όχι και αντιδήμαρχος !

Η ανάρτηση δεν αφορά κανέναν στόν Κάλαμο-Σίτυ

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΕΣ
ΤΕΛΙΚΑ ΑΔΕΛΦΟΦΟΛΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟ ???

Ανώνυμος είπε...

apola exei o mpakses tou xoriou

kalamos city είπε...

Καλαμπούρι είναι μούργο,ανέκδοτο και δέν δείχνει κάποιον ή κάποιους.
Το τι κάνει ο κάθε ένας το κρεβάτι του όμως δεν αφορά κανέναν ούτε το μπλόγκ, και το ξέρει μόνο αυτός και κανένας άλλος γίδι των 7:01.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟΦΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΚΥ.
Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Κοσταλεξι ειναι ο καλαμος και οχι το συκαμινο φιλοι μου.Μια συμμορια περιεργων μια παρεουλα εχει καταλαβει το τοπικο.Ο δημαρχος δεν ξερει τιποτα δεν ξερει οτι αυτο το κτιριο ειναι δημοσια υπηρεσια και οχι ιδιοκτησια της κολιασταση η της φραου η ακομα περισοτερο δυο ανικανων στα καθηκοντα αντιδημαρχου και προεδρου.Ποτε θα κανει ξαστερια σε αυτον το τοπο το κερατο μου.

Ανώνυμος είπε...

afou ine kostalexi o kalamos giati den pas kai esi sto sinakino pou ine omorfo kai katharo bas kai sinelthis?

Ανώνυμος είπε...

Εγω θα προτεινω τον αλλον λεγεται ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Ανώνυμος είπε...

RE PALIKARIA EXEITRENAKI O KALAMOS??? KAI KALA O BLIAS TI ROLO BARAEI???KOBEI EISITIRIA????

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ!!!!Η ΑΡΧΗ....ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ Κ ΠΡΟΕΔΡΕ

Ανώνυμος είπε...

o proedros toy dimotikoy simboylioy einai kyrios kai eseis agramatoi anergoi kai xreofeiletes.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΒΛΑΧΟ ΑΡΧΟΝΤΑ, Η ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ!!!!

Ανώνυμος είπε...

stamatiste epiteloys oi agramatoi.skaste asxetoi kapioi exoyn bgalei panepistimio.agramatoi mono gia boskoi kanete.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΛΑΜΟΣ ΕΧΕΙ 3 ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ
Α)ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
Β)ΤΑΣΙΑ ΒΛΑΧΟΥ
Γ)ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΓΓΙΝΑΣ
ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!!!
ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΤΙ???ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ...

ευρυνόμη είπε...

Eχω τα ενδύματα μου από Απόψε, Αύριο;
evrinomi.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ?ΚΥΡΙΟΣ!ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΟΥΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΖΕΙ ΞΕΡΕΤΑΙ?ΑΝΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΥ Κ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Η ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ? ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ?ΘΕΛΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ?ΘΕΛΕΙΣ? ΒΟΥΛΩΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΣ ΒΛΑΚΑ

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΙΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ....ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ.....ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΟ

Ανώνυμος είπε...

Η δημοτική αρχή του Γιάννη Οικονομάκου και οι… «Golden boy’s – χρυσοί αλεξιπτωτιστές» της…

Δημοσιεύτηκε στις 20 October 2011 by maximipoli

Δυστυχώς η σημερινή Δημοτική Αρχή του Γιάννη Οικονομάκου και ο ίδιος φυσικά, δεν μπορεί να ξεφύγει από τον θανάσιμο εναγκαλισμό ανθρώπων, που ενώ θα έπρεπε κανονικά να απολογηθούν στην τοπική τους κοινωνία για τις αμαρτίες που την γέμισαν και την ανηθικότητα που την ξεχείλησαν, απολαμβάνουν -ελέω δημάρχου και ανοχής της δημοτικής του ομάδας- επικίνδυνους γι’ αυτήν τίτλους!
Όπως για παράδειγμα, αυτόν του φύλακα των προβάτων… σε λύκο.
Αν τώρα στη σημερινή εποχή, τα «πρόβατα», είναι τα οικονομικά δημοτικών σχολείων.., αυτό είναι αποκλειστική ευθύνη αυτών που τον έβαλαν σαν… «φύλακα» και αυτοί βέβαια που τόσα χρόνια τον καλύπτουν και τον δέχονται σήμερα σαν πρόεδρο-«γιαγιά της κοκκινοσκουφίτσας», εις βάρος του τόπου τους!
Αυτές όμως, δεν μπορεί να είναι προσωπικές επιλογές ενός Δημάρχου, που ζητά την αναγνώριση και τον σεβασμό των συμπολιτών του! Με τέτοιες επιλογές, δυστυχώς, δεν είναι δυνατόν να θέλει να κυβερνήσει τον τόπο του! Σε καμία περίπτωση με συμβιβασμούς και «golden boy’s-χρυσούς αλεξιπτωτιστές», που κανονικά δεν θα τους έπρεπε και ένα απλό, απλούστατο «καλημέρα» στην παραμικρή ευθύνη των κοινών!
Ο μόνος λόγος που σήμερα, τέτοιοι άνθρωποι μπορούν να απολαμβάνουν δοτούς τίτλους «ξεπλύματος» της «μουντζουρωμένης» κοινωνικής τους ιστορίας, είναι, πως κάποιος Άρχων, πλήρωσε τα «γραμμάτιά» του σε έναν οχετό και ποταμό λάσπης που του έδωσαν εξουσία και δύναμη για να το κάνει! Ανεξάρτητα αν άφησε έρμαιες στην τύχη τους… ηθικές και κοινωνικές αξίες!
Σήμερα ένας τέτοιος «κάποιος» και κάποιοι γύρω του που στρουθοκαμηλίζουν… προσπαθούν να νιώσουν καλά και σαν να μην τρέχει τίποτα, που η «ομάδα» τους έχει την «πολυτέλεια» να διαθέτει «προέδρους», που θα μπορούσαν να είχαν κάλλιστα… ένα απαγορευτικό ποινικό μητρώο για θεματοφύλακες των κοινών! Το ό,τι κάποιοι τα έχωσαν όλα «κάτω από το χαλί», αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και μνήμες που μαρτυρούν την αλήθεια!
Και να γυρίσουμε στη σημερινή Δημοτική Αρχή του Γιάννη Οικονομάκου και να πούμε στους ανθρώπους της, πως πρέπει να γνωρίζουν δύο πράγματα. Πρώτον, πως «ο ψεύτης και ο κλέφτης, τον πρώτο χρόνο χαίρονται» και να το μεταφέρουν και στον άμεσο συνεργάτη τους και «τιμώμενο» του δημάρχου, τον πραξικοπηματικά πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου των Νέων Παλατίων, που «βράβευσαν» μάλιστα για τις άθλιες υπηρεσίες του στον τόπο τους, δίνοντάς του επιπλέον και την ευθύνη της σχολικής επιτροπής των μικρών παιδιών τους και δεύτερον, πως ο υπογράφων τις θέσεις αυτές, έμαθε στη ζωή του να σέβεται την αλήθεια, τον νόμο, τους συμπολίτες του και σήμερα τον Ωρωπό όσων τον έχουν αγαπήσει και κάποιοι προσπαθούν να «βιάσουν» τις ελπίδες του.
Τελειώνοντας, θα ήθελα να επισημάνω στον «κύριο» Στέφανο Ζαφείρη, πως όλα αυτά που δημοσιεύει, ΔΕΝ είναι ΤΙΠΟΤΕ άλλο, εκτός από παράγωγα ανθρώπων που έμαθαν να ζουν μέσα στη λάσπη, να την έχουν καθημερινό τους πιάτο, αλλά να μην μπορούν μ’ αυτήν να αναρριχηθούν σε ζωντανές συνειδήσεις, γιατί… συνεχώς γλιστράνε!
Προσπαθήστε και άλλο «κύριε» Στέφανε…
ΣΠΥΡΟΣ ΞΥΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΩΑΣ ΚΑΛΟΣ ΜΑΚΑΚΑΣ 10:21?

Ανώνυμος είπε...

edo o kosmos xanete kai aftoi psol@rmenizoum.... re topikoi dimosiorgafoi nomizete oti i kodra sas mas endiaferoi???? i ellada pai gia foudo afto to exete adilifthi??.....

Ανώνυμος είπε...

Αντί να μας ενοχλεί ο τάδε ή ο δείνας με τα καμώματά τους, αντί να αλληλοβριζόμαστε και να σιχτιρίζουμε ο ένας τον άλλον είναι προτιμότερο, να συσπειρωθούμε και με μειλίχιο τρόπο να αντιταχθούμε σε κάθε πολιτική αδράνεια, λαμογιά, αυθαιρεσία και σκοτεινά συμφέροντα.

Είναι ο μοναδικός τρόπος να νοιώσουν όλοι αυτοί οι χοντρόπετσοι πως τελείωσαν τ’ αστεία και ότι αν δεν σοβαρευτούν θα είναι γυμνοί και εκτεθειμένοι απέναντι στην άτεγκτη κριτική των Καλαμιωτών.

Γι αυτό λοιπόν τον λόγο, ντόπιοι διαπλεκόμενοι πολιτικάντηδες της δεκάρας, εγκάθετοι καλοπερασάκηδες του Δήμου, βάλτε μυαλό και αφήστε τις ίντριγκες, δουλέψτε για τον Κάλαμο διότι ο καιρός γαρ εγγύς ώσπου ν’ αρχίσουν τα βιολιά και τότε, δεν θα σας βαστά ο τόπος.



<< Στην πολιτική, διαδέχεται κανείς ηλίθιους και αντικαθίσταται από ανίκανους >>.

Αυτό το είπε κάποτε ο Ζώρζ Κλεμανσώ υποθέτοντας ότι θα υπάρξουν άνθρωποι ανίκανοι σαν και σας……….

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρες προσωπικες του ωρωπου, παρεουλες του πορτο του μπιθα.Πολυ σημασια τους δωσαμε γιατι στο μελλον δεν θα τους ξερει ουτε η γειτονησα.Αντε για ωρωπιοτικα λαμογια

Ανώνυμος είπε...

5:00 αυτοί πού θα περπατήσουν θα περπατήσουν και οι άλλοι θα πάνε σπίτι τους εκεί πού από όπου ποτέ δέν έπρεπε να βγούν από την πόρτα.Καί ξέρεις εσύ βεβαίως ποιοί είναι αυτοί.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΟΥ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΩ.
ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΔΗΛΑΔΗ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δύο είναι οι λόγοι που θα πάει στο
σπίτι του ο αντιδήμαρχος Καλάμου
Βλάχος .
Ο πρώτος είναι γιατί ακούει μόνο
τους στενούς συγγενείς του και κάνει ότι του λένε χωρίς αυτός να έχει άποψη και κρίση με αποτέλεσμα να γίνετε και επικύνδινος καιο δεύτερος
είναι ότι ο Κάλαμος ποτέ του δεν
είχε καπετάνιο Πασοκατζή αφού είναι
Δεξιό χωριό και αυτό το ξέρει καλά ο
Δήμαρχος .
Θυμιθείτε με και περιμένετε .

Ανώνυμος είπε...

10:48 εννοείς ότι ο βασιλάκος θα δεχτεί τελικά τη θέση σε ένα διαλυμένο κάλαμο.Δεν νομίζω όπως καί δεν ξέρω κάποιον τόσο κουτό πού να θέλει ένα τέτοιο φορτίο με δεδομένη την αποτυχία καί την περιρρέουσα αντιπάθεια πρός τον δήμαρχο εξαιτίας του βλάχου καί κιούση.
Ούτε ο πέππας είναι τόσο κουτός έστω καί άν το κάνει από εγωισμό μετά την δικονομική τρικλοποδιά της συμμορίας.
Τα γιαούρτια πάντως είναι έτοιμα καί από αυτά δέν θα γλυτώσει ούτε η αντιπολίτευση πού κάνει τόν κινέζο φοβούμενη ή ακόμα χειρότερα συνεπικουρούντας σέ αυτό το άθλιο καθεστώς πού προηγούμενο δεν είχε ποτέ ο κάλαμος.

Ανώνυμος είπε...

μα πως να κατέβει το ταμείο του Καλάμου κάτω όταν η Τασία θέλει να
κάνει κουμάντο στον Κάλαμο και ο Βλιάς
κοιμάτε όρθιος