Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Πολιτικές ανάφτρες του ποπού

 Στην παραγωγή πορνό (κν. τσόντες), οι ανάφτρες είναι επιφορτισμένες με το να προκαλούν στύση στους άντρες ηθοποιούς πριν ξεκινήσει το γύρισμα της σκηνής, συνήθως με τσ......κια αλλά και ό,τι άλλο χρειαστεί. Η χρησιμότητα της ανάφτρας τελειώνει εκεί και η ίδια δεν εμφανίζεται ποτέ στο πλάνο: είναι μέλος του συνεργείου και όχι του καστ.

Ο σκοπός είναι να εμφανίζονται οι άντρες ηθοποιοί κατευθείαν πύραυλοι και όχι με το "θέμα" πεσμένο (θέαμα μάλλον κακό) και να μη χάνεται άσκοπα χρόνος και φιλμ μέχρι να τους σηκωθεί επιτέλους.

 Παρ' όλο που το ουσιαστικό ανάφτρα είναι θηλυκό, μπορεί κάλλιστα να αναφέρεται σε άντρα ή οτιδήποτε ενδιάμεσο, όπως συχνά γίνεται κατά το γύρισμα γκέι τσόντας ή απλώς τσόντας όπου ο πρωταγωνιστής τυγχάνει γκέι.

Οι πολιτικές ανάφτρες που κυκλοφορούν στον Κάλαμο νομίζουν ότι είναι σέξι-πολιτικές [μπορεί να είναι μερικές φορές], αλλά κυρίως έχουν μπερδέψει [κυρίως της αντιπολίτευσης] το πολιτικό σεξ - απίλ με την πραγματική πολιτική παραγωγή και όχι με την συμπάθεια.

Γενικώς  είναι λίγο ψώνια και αυτό που μας εξοργίζει [και θα συνεχίζει να] είναι που οι περισσότερες  δεν βλέπουν πόσο ψεύτικα και γελοία κόλπα είναι αυτά που κάνουν, αλλά το γεγονός ότι δεν μπορείς να πεις τίποτα χωρίς να κατηγορηθείς για ζήλια ή εμπάθεια.

Στην πυρά ή μάλλον στην πυροσβεστική.....

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

“Και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε; Όλοι μ@λάκες είμαστε.”

[Το παρακάτω κείμενο είναι αυτοαναφορικό και γράφτηκε από έναν χαρακτηριστικό εκπρόσωπο του είδους.]
Μαλάκας ήταν ένας αρχαίος βασιλιάς των Ελλήνων...Πριν πολλά πολλά χρόνια...Από μικρός έδειξε μια έφεση στις χειροτεχνίες...Ήταν παιδί με χάρες και με πολλές δραστηριότητες (οι γνωστές μαλ@κίες)..Όταν μεγάλωσε διαδέχτηκε τον πατέρα του τον "πιο μεγάλο μ@λάκα" γνωστό και ως μ@λάκας ο πρεσβύτερος...Αμέσως μετά την διαδοχή, άρχισε επεκτατικούς πολέμους σε όλη την Ελλάδα καταφέρνοντας να την κατακτήσει και θέτοντας έτσι όλους τους Έλληνες υπό μαλακίας (καθεστώς που υποβλήθηκε από τον βασιλιά μ@λάκα)...Ο κόσμος γενικά τον αγαπούσε γιατί ήταν ξεχωριστός...Επειδή όμως ήταν τόσο γαμάτος τύπος και όλοι τον ήθελαν στην παρέα τους, άρχισε να πηγαίνει βόλτες στο εξωτερικό για να μάθουν και οι υπόλοιποι λαοί για τον τρανό Έλληνα βασιλιά μαλάκα..τον γνωστό "τον μ@λάκα τον Έλληνα"...
Σε ένα από τα πολλά του ταξίδια,βρήκε τραγικό θάνατο από μαλακία του...
Τον διαδέχτηκε ο γιος του (ανεπιβεβαίωτες ιστορικές πηγές αναφέρουν πως ο μαλάκας είχε πρόβλημα στην αναπαραγωγή και ο μοναχογιός του προέκυψε από εξωσωματική) ο "μα καλά πόσο μαλάκας είναι αυτός;" και επειδή δεν υπάρχουν ιστορικά τεκμήρια, αναφερόμαστε σε αυτόν με ερωτηματική πρόταση.

Όμως η λέξη αυτή είναι και συνώνυμο του Έλληνας [γραικός, γκιαούρης κτλ] προσωπική αντωνυμία δευτέρου προσώπου. Ξεκίνησε από την αρχαιότητα, καθώς ο Σωκράτης ήθελε να βρει κάποιο όνομα για αυτούς που τον δολοφόνησαν (ως γνωστόν, ήταν φίλοι του) και τους ονόμασε με αυτήν την όμορφη λέξη που γεμίζει το στόμα (για αυτό άλλωστε χρησιμοποιείται και ως σήμερα).
Με την πάροδο του χρόνου όλοι οι Έλληνες άρχισαν να χρησιμοποιούν αυτήν τη λέξη ως ένδειξη καταγωγής. Μερικοί ανίδεοι υποστηρίζουν ότι μ@λάκας είναι αυτός που παίζει την πουλ@κι του πρωί-βράδυ, αλλά φυσικά δεν είναι δυνατόν όλοι οι Έλληνες να το κάνουν αυτό.
Βέβαια, ακόμα και οι ξένοι πλέον γνωρίζουν τη λέξη και μάλιστα είναι σε θέση να ξεχωρίσουν έναν Έλληνα μόνο και μόνο επειδή χρησιμοποιεί αυτήν τη λέξη. Φυσικά, προσβάλλονται άμα τους αποκαλέσεις έτσι, αλλά και τι μας νοιάζει εμάς; Άλλωστε οι ξένοι δεν ξέρουν από αυτά.

Η λέξη μ@λάκας έχει τις ρίζες της στη λέξη μαλθακός, πριν από κάποια χρόνια δε είχε αποκλειστικά την έννοια του αυνάνα. Πλέον όμως, με την πάροδο των χρόνων, έχει αποκτήσει διαφορετικό περιεχόμενο και έχει εξελιχθεί, περικλείοντας πολλά και διαφορετικά νοήματα.
Παρακάτω αναφέρουμε κάποια από αυτά.
Ανθελληνικές και προδοτικές ερμηνείες θέλουν Μ@λάκα να λέγεται ο Αδάμ μετά το χωρισμό του από τον Αχιλλέα και πριν την Εύα, επειδή μαλάκωσε πολύ (ξέρετε του 'λειπε ο Αχιλλέας). Τότε ανακάλυψε τη χαρά της αυτοϊκανοποίησης, ευχαριστώντας το Θεό Αυνάν για την προσφορά του. Έκτοτε, όλοι οι σεξουαλόντες όντες χωρίς σύντροφο προσεύχονται στο θεό Αυνάν, ενώ οι πιστοί του ονομάζονται και μ@λάκες.

Η ανάρτηση είναι μία ιδέα από σχόλιο ενός  αναγνώστη [μαλάκα;] που πρότεινε μάλιστα και γκάλοπ.
πηγή Φρικηπαίδεια